هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Mehrsa 14 صبر میکردیم شامپو تموم شه تا بعد تیله هارو تقسیم کنیم با خواهرم همیشه هم سر رنگاشون دعوامون میشد=))
داداشم که بدنیا اومد مامانم انداختشون رفت دسترنج منو.بدون اینکه به ما بگه.چون داداشم نندازه تو حلقش خفه شه.Blue28
آخ اون خط آخر خیلی درد داره🥲
من حالا چون کوچیکه بودم و اختلافم با داداشم زیاد بود اون که جمع میکرد از قوطی رنگ و شامپو و همه رو میداد به من.عادتش این بود کلا همه چیو کالبدشکافی میکرد حتی غلط گیر. والا کی میفهمیدم که تو قوطی رنگ تیله سبز و آبی پیدا میشه:)
-

من از اینا داشتم
آقا یادش بخیر (((((((: -
-
@Comrade_Bayat جان؟

-
@mr-vinyzo تلاش کردم ولی موهام کوتاه بود و موفق نشدم

بابا اینا که چیزی نیست
بچگیای من از سولفوریک اسید هم اسیدی ترهAkito غصه نخور من یه پلنگ صورتی برام اورده بودن تاکسی درمیش کردم ...
از بچگی فنی بودم ...
ماشین دیوونه برام از مکه اوردن دورورز بعد بازش کردم ببینم توش چیه ...باز بستمش و کار کردم ..یا کلا همه چیزو باز میکردم ببینم توش چیه
-
Blue28
آخ اون خط آخر خیلی درد داره🥲
من حالا چون کوچیکه بودم و اختلافم با داداشم زیاد بود اون که جمع میکرد از قوطی رنگ و شامپو و همه رو میداد به من.عادتش این بود کلا همه چیو کالبدشکافی میکرد حتی غلط گیر. والا کی میفهمیدم که تو قوطی رنگ تیله سبز و آبی پیدا میشه:)
-
@Comrade_Bayat اون دوران سم کودکیم بود
نمیدونی چندبار تاحالا آروزی مرگ اون دورانمو کردم

-
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
کلا همه چیو کالبدشکافی میکردمن انگشت اشاره دست راستم تو این راه خیلی فدا شده=))یبار رفته لای دوچرخه یبار تراش شده و..
-
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
کلا همه چیو کالبدشکافی میکردمن انگشت اشاره دست راستم تو این راه خیلی فدا شده=))یبار رفته لای دوچرخه یبار تراش شده و..
-
Zahra2020
وای منم داشتم
تابستون که میشد تو اتاق میچیدم. غذا میپختم. مثلا مهمونم داشتم. فیلمی بود واسه خودش
Mehrsa 14 ولی مثلا

من میرفتم تو کوچه یا مثلا روستا ک بودیم این سبزی ها رو میآوردم بعد با سنگ میزدم یعنی یعنی دارم قورمه سبزی درست میکنم

وای خودایاااا
-
هعی من بابام اجازه نمیداد خیلی cd بخریم...
فقط cd بن تن داشتیم
کامپیوتر هم که cd driver خراب بود و هیچی نمیشد نصب کرد... -
Mehrsa 14 ولی مثلا

من میرفتم تو کوچه یا مثلا روستا ک بودیم این سبزی ها رو میآوردم بعد با سنگ میزدم یعنی یعنی دارم قورمه سبزی درست میکنم

وای خودایاااا
-
@Comrade_Bayat زندگی سخته کامرد، سخت...

|
شعردانه