هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
-
@Comrade_Bayat سلام خوبی اوضاع رواله
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Akito اره میدونم، ولی حق بده بهمون، انقدر کاراکتر سیاه پوست کردن تو پاچه ما دیگه به این چیز عادی هم گیر میدیم
، البته خود اکتیویژن هم کم کارای woke نکرده ها، مثلا کاراکتر گز توی مدرن وارفار 1 قدیمی سفید پوست بود، توی مدرن وارفارای جدید تیره پوست بود.
@Comrade_Bayat آره از اکتیویژن انتظار میره این حرکتا
یا مثلا یوبی سافت
این دوتا...
نمیدونم شنیدی یا نه ولی همین یوبیباگ چند ماه پیش یه بازی داد درباره دزد دریایی و اینجوریا بود(فکر کنم skull and bones) و گفته بودنم بازیمون AAAA هست
جالبه بدونی نتیجه نهایی چیزی تو مایه های پروژه های دانشجویی در اومد
یدونه یوبیسافت و یدونه هم EA
خیلی از اینا بدم میاد -
البته زندگی همینه
کلا میخوان ازت بکنن
حواست نباشه سرت کلاه میذارن
تو کارشون حقه است
به فکر جیبشونن تا تو
زندگی همینه
من فعلا ۳ بار از سنجش بابت اینکه بهش تهمت میزدم دزدی میکنه و معلوم نیست چرا اینقدر پول میگیره عذرخواهی کردم
چون از اون دزد تر فعلا ۳ مورد دیدمهعیییییی
واقعا با این بودجه ها چکار میکننمن حساب کردم سنجش واقعا مگه میخواد چقدر هزینه کنه ؟ پول ترمینا دو نوبت سوابق ، میدونی واقعا نمیدونم واقعا همش برای ما خرج میشه ؟ باورم نمیشه :)) من که حلال نمیکنم ، البته یکم حلال میکنم بخاطر اون ۳ مورد
یه کوچولو حلال وگرنه هنوزم حرومهپولمونو کشیدن بالا ما هم بیتفاوت بیایید بریم پولمونو پس بگیرم فقط پول کاغذ و آب معدنی و بیسکوییت ازش کم کنیم
حق سهم مراقب اون حوزه هم کم میکنیم
-
@Comrade_Bayat آره از اکتیویژن انتظار میره این حرکتا
یا مثلا یوبی سافت
این دوتا...
نمیدونم شنیدی یا نه ولی همین یوبیباگ چند ماه پیش یه بازی داد درباره دزد دریایی و اینجوریا بود(فکر کنم skull and bones) و گفته بودنم بازیمون AAAA هست
جالبه بدونی نتیجه نهایی چیزی تو مایه های پروژه های دانشجویی در اومد
یدونه یوبیسافت و یدونه هم EA
خیلی از اینا بدم میادAkito اره، البته بیشتر از اینا، از استودیو های کوچیک انتظار میره از اینکارا بکنن تا از شرکتای سرمای گذاری بودجه بگیرن.
اره اون بازی که گند زد، یادمه قضیش رو، اونموقع هم به یکی گفتم توی سال 2024 از یوبیسافت انتظار نمیره بازی خوب بده بیرون، چه برسه به AAAA که اصلا وجود نداره. -
این پست پاک شده!
-
زندگی کردنِ من مردنِ تدریجی بود
آنچه جان کند تنم، عمر حسابش کردم... -
Akito اره، البته بیشتر از اینا، از استودیو های کوچیک انتظار میره از اینکارا بکنن تا از شرکتای سرمای گذاری بودجه بگیرن.
اره اون بازی که گند زد، یادمه قضیش رو، اونموقع هم به یکی گفتم توی سال 2024 از یوبیسافت انتظار نمیره بازی خوب بده بیرون، چه برسه به AAAA که اصلا وجود نداره.@Comrade_Bayat دلمون خوش بود میخوان یه اساسین رو زنده کنن، ولی...
خبرا رو شنیدی درباره تریلرش این اساسین شدو؟
جدیدا خیلی از تاریخ شناسای ژاپنی اعتراض کردن و گفتن کلا بازیه قاتی باقالیاست
شکل پرچم ها، لباس ها و حتی طرز نشستنشون مطابق تاریخ نیست
چندنفری هم میگن که از هوش مصنوعی توش استفاده شده... -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@f-nalist یعنی هفت میلیون بدی برات انتخاب رشته کنه ؟؟؟ شوخی میکنی دیگه ؟ همین ؟! همییییین ؟!
بریم تو کار مافیا کنکور شدن
نون اونجاست -
این پست پاک شده!
-
@Comrade_Bayat دلمون خوش بود میخوان یه اساسین رو زنده کنن، ولی...
خبرا رو شنیدی درباره تریلرش این اساسین شدو؟
جدیدا خیلی از تاریخ شناسای ژاپنی اعتراض کردن و گفتن کلا بازیه قاتی باقالیاست
شکل پرچم ها، لباس ها و حتی طرز نشستنشون مطابق تاریخ نیست
چندنفری هم میگن که از هوش مصنوعی توش استفاده شده... -
این پست پاک شده!