هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آموزش قدیمی نبین اصلا
خود زبان C هم قدیمیه، بازم سراغ آموزش قدیمی نرم؟
چرا میخوای سی یاد بگیری؟
علاقه
هم بابام پیشنهاد داده
هم اینکه میخوام برنامه نویسی سیستم رو جدی استارت بزنم و از خیلیا شنیدم از C شروع کنم بهترهAkito اره میدونم، ولی بازم به نظرم بهتره یه چیز بروز ببینی، به هر حال تغییراتی داره و یه چیز کنار گذاشته شده نیست... تازه اصلا بخاطر این میگن از این شروع کنی بهتره که یه مبنا داشته باشی، وقتی مبنا قدیمی باشه چه فایده ای داره؟
آهان، ولی C# هم خیلی خوبه، هم چیز خوبی برای شروعه هم بر عکس C که الان تقریبا بی کاربرده نیست و کلی کاربرد داره.
C++ هم خوبه واقعا، البته برای شروع اذیت میکنه یکم. البته تهش اینا همشون زبانای برنامه نویسی مایکروسافته و از اسمشون هم مشخصه چقدر شبیهن. -
Blue28 تا اخرش رفتید؟
من هم قبلا رفتم ولی ادامه ندادم امسال هم رفتم ادامه ندادم
مطالب جالبی بیان می کنند -
Blue28 کاوایی
-
زهرا بنده خدا 2 عه من جزو اولین نفراتی بودم که این دوره شرکت کردن
هعی یادش بخیرBlue28
خوب بود؟
من دبیرستان اومدم شرکت کنم زیاد باهاش ارتباط نگرفتم
الان بعد از چندسال واسه مرور مباحث یه دورهی دیگه ثبت نامش کردم -
Akito اره میدونم، ولی بازم به نظرم بهتره یه چیز بروز ببینی، به هر حال تغییراتی داره و یه چیز کنار گذاشته شده نیست... تازه اصلا بخاطر این میگن از این شروع کنی بهتره که یه مبنا داشته باشی، وقتی مبنا قدیمی باشه چه فایده ای داره؟
آهان، ولی C# هم خیلی خوبه، هم چیز خوبی برای شروعه هم بر عکس C که الان تقریبا بی کاربرده نیست و کلی کاربرد داره.
C++ هم خوبه واقعا، البته برای شروع اذیت میکنه یکم. البته تهش اینا همشون زبانای برنامه نویسی مایکروسافته و از اسمشون هم مشخصه چقدر شبیهن.@Comrade_Bayat سلام
شما جا که آموزشی خوبی داشته باشه برای برنامه نویسی می دونید؟ سایت که اموزش بده و کاربردی تدریس کنه. -
Blue28
خوب بود؟
من دبیرستان اومدم شرکت کنم زیاد باهاش ارتباط نگرفتم
الان بعد از چندسال واسه مرور مباحث یه دورهی دیگه ثبت نامش کردمزهرا بنده خدا 2 آره من خوشم میومد=))
-
زهرا بنده خدا 2 آره من خوشم میومد=))
Blue28
چه خوب -
Akito اره میدونم، ولی بازم به نظرم بهتره یه چیز بروز ببینی، به هر حال تغییراتی داره و یه چیز کنار گذاشته شده نیست... تازه اصلا بخاطر این میگن از این شروع کنی بهتره که یه مبنا داشته باشی، وقتی مبنا قدیمی باشه چه فایده ای داره؟
C++ هم خوبه واقعا، البته برای شروع اذیت میکنه یکم. البته تهش اینا همشون زبانای برنامه نویسی مایکروسافته و از اسمشون هم مشخصه چقدر شبیهن.@Comrade_Bayat آره
اینارو میخواستم بعد از C یادبگیرم اتفاقا
اینجور که اول C رو یاد میگیرم و با یه پیش زمینه میرم سراغ C++ یا C#
خودت پیشنهادی داری بعد از اینا اگه وقت شد، برم سراغ چه زبانی؟ -
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 عجب
لطف داریعام نمیدونم بعضیا ممکنه خاص بودنو دوست نداشته باشن.ولی بنظر من جذابه.
قابل درکه، انقدر بدبختی رو سر همه ریخته که کمتر کسی حوصله میکنه رو چیزای دیگه وقت بزاره.
نه صرفن همین.حتا دیگه علایق هم شبیه هم شده.
-
@Comrade_Bayat سلام
شما جا که آموزشی خوبی داشته باشه برای برنامه نویسی می دونید؟ سایت که اموزش بده و کاربردی تدریس کنه. -
@Sally
-
Akito احتمال داره چرت و پرت گفته باشم
ولی آخه خب من با یه دانشجو مهندسی کلمپیوتر حرف زدم
گفت از c++ شروع میکنن اول برات
اگه میای مهندسی کامپیوتر اونو یاد بگیری خوبه@Silver-ek آها
نه من مهندسی کامپیوتر نمیخوام بیام
صرفا خود خوان -
@Comrade_Bayat آره
اینارو میخواستم بعد از C یادبگیرم اتفاقا
اینجور که اول C رو یاد میگیرم و با یه پیش زمینه میرم سراغ C++ یا C#
خودت پیشنهادی داری بعد از اینا اگه وقت شد، برم سراغ چه زبانی؟