هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
پرستو بابایی نه بابا 
 بلندشو برو پارک محلتون حل میشه  Sachli 
 زرمار   
- 
@Hamid-s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: شاید به خاطر کنکور و شرایط موجود عذر میخوام ولی ربطی ب این موضوع نداشت ناراحتی 
 ........ مهم نیست  Zahra2020 
 ببینید بنده منظور بدی نداشتم
 فقط گفتم رفتگری شغل پایین و بدی نیست و چه بسا شغل بعضی پدران همین شغل شریف باشه که واقعا زحمت میکشن
 امیدوارم درک کرده باشید و این حرفو به حساب بی عقلی و بی احترامی نزارید
- 
@Comrade_Bayat    
- 
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: دوستان چایی بخورید 
 چایی خوبهچایی سبک زندگیه با شیرینی مربایی تبدیل میشه به بهترین سبک زندگی:) میتونم براش تا ابد ذوق کنمم 
 اینجا یه سری خوراکی اومده دقیقا شیرینی مربایی کارخونه ای و خداست مخصوصا تازه باشهSuccinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: دوستان چایی بخورید 
 چایی خوبهچایی سبک زندگیه با شیرینی مربایی تبدیل میشه به بهترین سبک زندگی:) میتونم براش تا ابد ذوق کنمم 
 اینجا یه سری خوراکی اومده دقیقا شیرینی مربایی کارخونه ای و خداست مخصوصا تازه باشهمنممم 
 اصلا این شیرینی تو یه سطح دیگه ای ازخوشمزگیه:_)
 یادم باشه یبار اومدم اونورا مهمونت بشم برام بگیری   
- 
فقط ۳ دقیقه تا فعال شدن نت نامحدود... 
- 
Akito چه جالب داشتم چای میخوردم که اینو دیدم، در ضمن سه چهار تا چیه؟ حداقل پنج لیوان در روز! 
  @Comrade_Bayat قند کو؟ 
 حداقل ی خرمایی ..
- 
امشب تو پارک یه خانمی کنار من نشسته بود تو اون یک ساعتی که ما اونجا بودیم ایشون ۵ تا چایی خورد و به بچه هاش میگفت برید یکی دیگه بگیرید اونا هم کلافه شده بودن (چای نذری) 
 من نتونستم درک کنم که چطور تو یه ساعت و اون گرما میشه۵،۶ تا چایی خورد

- 
پرستو بابایی نه بابا 
 بلندشو برو پارک محلتون حل میشه  
- 
Ālbā در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Sachli میرم قاتل زنجیره ای میشم 
 یا اصلا میشم هیتلر
 کسی نمیاد بامن؟
 میخوام از سازمان سنجش شروع کنمگزینه اول پور عباس پرستو بابایی یا علی بچه ها 
 پاشین ک کلی کار داریم
- 
دلممیخواد غر بزنم ولی دوباره اون حس شوخ طبعی ک تو موقعیت های افتضاح دارم، داره خودشو نشون میده. 
 بابا بگیر بخواب نصف شبی اه
- 
امشب تو پارک یه خانمی کنار من نشسته بود تو اون یک ساعتی که ما اونجا بودیم ایشون ۵ تا چایی خورد و به بچه هاش میگفت برید یکی دیگه بگیرید اونا هم کلافه شده بودن (چای نذری) 
 من نتونستم درک کنم که چطور تو یه ساعت و اون گرما میشه۵،۶ تا چایی خورد

- 
jahad_121 دقیقا   
- 
پرستو بابایی یا علی بچه ها 
 پاشین ک کلی کار داریمĀlbā در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: پرستو بابایی یا علی بچه ها 
 پاشین ک کلی کار داریمصبر کن ببینم کجا 
 اول نقشه رو بکشیم اینجا
 وزیر جنگمون هم خبر کنم اونم باشه @xanom

|
 |

شعردانه
شعردانه