هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Comrade_Bayat آره
جدا خیلی استعداد داریم تو همهی رشته ها ولی خب حس میکنم اون امکاناتی که لایق ورزشکارامون باشه، وجود نداره
مستر المپیا امسال بود که فکر کنم هادی چوپان نتونست قهرمان بشه خودش میگفت از بابت اینکه پاسپورت برام صادر بشه یا نه خیلی استرس داشتم و حتی بعدشم اون استرسه همراهم بود
یه همچین چیزی گفته بود انگار -
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو خود منی...
-
https://forum.alaatv.com/topic/61039/از-دانشجو-شدنت-بگو-آلایی-عزیز/2
خانم ناظم آروم آروم داریم به مرداد نزدیک میشیم
خوشم میاد سه ساله تو این تاپیک شرکت میکنمSuccinate
فکر کنم ندیدید
خواستم بگم امسال مثل هر سال میریم شعبه جدید یا با همین ادامه میدیم؟ -
@Comrade_Bayat فقط قایق رانی ک آخر شدن
بعد میگفتن نتایج غیر قابل انتظار بود
یکی از هموطنان ریپ زده بود انتظار داشتی غرق بشن -
@Hamid-s پس ب من چی میگن ی ریز حرف میزنم
بعضی وقتا حس میکنم بچه ها خجالت میکشن بگن زهرا ی لحظه ساکت باش
ولی تو دنیای واقعی بر عکسهنمیدونم چرا
-
Zahra2020
کلا میگن معمولا درونگرا ها تو مجازی برونگرا ترن...
نه لزوما حرف زدن ؛ ولی کلا بیشتر تو این فضا قرار دارن ...دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh دقیقا ...مثلا من همیشه شنونده م تو دنیای واقعی ((((:
-
@AmirBarsam خیلی ها هم کلا از کشور رفتن بخاطر حمایت نشدن.
همش رو نمیخوام تقصیر دولت بندازم، کلا مردم هم به سمت اشتباهی رفتن، وقتی فرهنگ توی یه کشوری از بین بره، پشت سرش چیزای دیگه هم از بین میره.نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat دقیقا
الان اکیتو گفت همین مدال طلا هم که بدست اومد جلوی کشتی کار ایرانیالاصل بود حقیقتا دلم گرفت
یا اون کلیپه که یه مدت پخش شده بود
از کشتیگیرها گرفته تا داور وسط و مربی ها و فکر کنم ناظر مسابقه همشون ایرانی بودن ولی با اسم یه کشور دیگه -
تو خود منی...
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar احمد سلو؟
-
Succinate
فکر کنم ندیدید
خواستم بگم امسال مثل هر سال میریم شعبه جدید یا با همین ادامه میدیم؟Akito
یه سوال
اسم این انیمه رو میدونید؟ -
بحث حمایت شد
جالبه یبار چندتا گیمر ایرانی که یه جورایی توی تیم ملی بودن، بعضیاشون تعریف میکردن از حمایت ها
بهشون جایزه ماگ، دور فرمون و کارت تخفیف برای خرید از فروشگاه زنجیره ای داده بودن...
فکرشو کن، تا این حد...:/ -
@Hamid-s همم...
مطمعا نیستم ولی بنظرم میاد بند انگشتی(آریاتی اگه اشتباه نگم) باشه -
بحث حمایت شد
جالبه یبار چندتا گیمر ایرانی که یه جورایی توی تیم ملی بودن، بعضیاشون تعریف میکردن از حمایت ها
بهشون جایزه ماگ، دور فرمون و کارت تخفیف برای خرید از فروشگاه زنجیره ای داده بودن...
فکرشو کن، تا این حد...:/ -
۲۳:۳۲
-
Akito
ممنون -
-
@AmirBarsam دقیقا...
فکر کن بیای تیم ملی توی رشته ات و بهت دوری فرمون بدن...:/ -
@Hamid-s خواهش میکنم
-
@Comrade_Bayat دقیقا
الان اکیتو گفت همین مدال طلا هم که بدست اومد جلوی کشتی کار ایرانیالاصل بود حقیقتا دلم گرفت
یا اون کلیپه که یه مدت پخش شده بود
از کشتیگیرها گرفته تا داور وسط و مربی ها و فکر کنم ناظر مسابقه همشون ایرانی بودن ولی با اسم یه کشور دیگه@AmirBarsam خب حق هم دارن، مسابقات ورزشی برای درخشیدن افراده، طرف جایی که مسیر پیشرفت بهتری داره میره. البته در کل به نظرم ما ایرانیا هم خیلی فاشیستی به قضیه نگاه میکنیم، المپیکای قبلی هم همچین شاخ نبودیم. ولی خب قطعا بهتر از این بودیم.
-
کاش می دونست چقدر دلم می خواد از کنکور دور باشم که دلیلم از ابن کار فقط دور شدت از این فضا بوده:)