بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
به جلدش نگاه نکنین یه کتاب کاملا مذهبیه
اگه از اینجور ژانرا خوشتون نمیاد سمتش نرینویکی از بهترینا این کتابه ...چون خود خود جنسه (دست اوله نه منتقل شده)
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده@mr-vinyzo این کتاب ناقوس ها به صدا در می ایند چطور بود به نظرتون؟ قبلا اسمش فکر کنم شنیدم
می خوام ببینم اگر دیدگاه و مطالب ش خوبه
مدنظر قرارش بدم برای خوندن -
@mr-vinyzo این کتاب ناقوس ها به صدا در می ایند چطور بود به نظرتون؟ قبلا اسمش فکر کنم شنیدم
مدنظر قرارش بدم برای خوندننوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjahad_121 در بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟ گفته است:
@mr-vinyzo این کتاب ناقوس ها به صدا در می ایند چطور بود به نظرتون؟ قبلا اسمش فکر کنم شنیدم
مدنظر قرارش بدم برای خوندننگااا کتاب خوبیه ولی داستان من فکر میکنم یکم خیالی طوره ...و میخواد یه برعه زمانی رو روایت کنه ..من پسندیدم خوب بود
-
jahad_121 در بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟ گفته است:
مدنظر قرارش بدم برای خوندننگااا کتاب خوبیه ولی داستان من فکر میکنم یکم خیالی طوره ...و میخواد یه برعه زمانی رو روایت کنه ..من پسندیدم خوب بود
@mr-vinyzo اها خیلی ممنون
-
@f-nalist
خواهش میکنمjahad_121 در بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟ گفته است:
واقعا سخته 1 دونه بهترین گفت
تو زمینه های مختلف فرق می کنه
نمیشه یک چند تای از هرکدوم گفت؟
چند تا پیشنهادی؟
jahad_121
بهترین در هر حوزه منظورم بود -
@mr-vinyzo
@Sally
متشکرم ازتون -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
اومدم بگم خیلی زیاد شد
پاک کردم یه خلاصه ترشو نوشتم
پس شاهنامه اقای سیاقی که به نثر تبدیل کرده
رمان های هیجانی جنایی مک فادن : بخش دی و خدمتکار و در قفل شده
بینوایان
هردو در نهایت میمیرند از سیلورا (دوتا نوجوون که بهشون خبر میرسه یک روز دیگه زندگیشون تموم میشه البته داستان اینجوری شروع نمیشه ولی کلیتش اینه)
مثنوی معنوی و کلیله دمنه و گلستان بوستان البته من هیچکدومو کامل ندارم چندجلد چندجلد خریدم که به نظم و نثر بودن
توتوچان زندگی نامه بود کلاس پنجم خوندمش و هنوز یادمهروایت بی صدا داستان زندگی دکتر باقری و راه پرپیچ و خمش واسه کارافرینی نویسنده اش هم دوتا از اساتید دانشگاه شریف هستن
و از کدام سو ؛ هوای من و سو من سه یه مجموعه سه جلدی از نرجس شکوریان فرد بود که سال نهم خوندم ودوستش داشتم
دوتا کتاب روانشناسی هم میخواستم بگم ولی پشیمان شدمازاونجا که بازار شایعه داغه کلی حرف درمیارن
اگه دفاع مقدس یا تاریخ استعمار یا رمان های امنیتی ایرانی هم میپسندین بگین که چندتا بگم
-
اومدم بگم خیلی زیاد شد
پاک کردم یه خلاصه ترشو نوشتم
پس شاهنامه اقای سیاقی که به نثر تبدیل کرده
رمان های هیجانی جنایی مک فادن : بخش دی و خدمتکار و در قفل شده
بینوایان
هردو در نهایت میمیرند از سیلورا (دوتا نوجوون که بهشون خبر میرسه یک روز دیگه زندگیشون تموم میشه البته داستان اینجوری شروع نمیشه ولی کلیتش اینه)
مثنوی معنوی و کلیله دمنه و گلستان بوستان البته من هیچکدومو کامل ندارم چندجلد چندجلد خریدم که به نظم و نثر بودن
توتوچان زندگی نامه بود کلاس پنجم خوندمش و هنوز یادمهروایت بی صدا داستان زندگی دکتر باقری و راه پرپیچ و خمش واسه کارافرینی نویسنده اش هم دوتا از اساتید دانشگاه شریف هستن
و از کدام سو ؛ هوای من و سو من سه یه مجموعه سه جلدی از نرجس شکوریان فرد بود که سال نهم خوندم ودوستش داشتم
دوتا کتاب روانشناسی هم میخواستم بگم ولی پشیمان شدمازاونجا که بازار شایعه داغه کلی حرف درمیارن
اگه دفاع مقدس یا تاریخ استعمار یا رمان های امنیتی ایرانی هم میپسندین بگین که چندتا بگم
Gharibe Gomnam
مرسی ازتون بابت همینایی که نوشتین -
سلام فرزام=)
ای کاش میگفتی سلیقت چطوره..
ولی خب من "جزء از کل" استیو تولتز رو بشدت دوستش دارم سه بار خوندمش و جدیدن میخوام بازم بخونمش=)
انقدرم داستاناش عوض می شه نمی دونم چطور توضیح بدم راجبش،ولی خیلی جملات قشنگی داره.
کتاب "ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد" پائولو کوئیلو هم یه زمانی برام مثل ناجی عمل کرد.اینم دوستش دارم و قراره باز بخونم=/ -
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز شاید برم ملت عشق رو از کتابخونه بگیرم خیلی تعریفش رو شنیدم
-
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کتاب من پیش از تو یکی دیگر از نامآشناهای این لیست از بهترین رمان های عاشقانه جهان است که انتظار میرود حداقل اسم آن را شنیده باشید.
از آن جا که فیلم ساخته شده به همین نام با بازی امیلیا کلارک توانست نظر بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کند، میتوانید از جذابیت داستان این کتاب مطمئن باشید.
من پیش از تو داستان لوئیزا کلارک را روایت میکند که برای نگهداری از مردی بالغ اما معلول استخدام میشود.
همین اتفاق جرقهای برای شعله عشق میان این دو میشود و مسیر پرفراز و نشیب پیش روی دو عاشق، میتواند برای هر خوانندهای جذاب باشد. من پیش از تو را با تمام تلخیها و شیرینیهایش بخوانید و لذت ببرید.
-
هویججج در بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟ گفته است:
Blue28
از اونجایی که سلیقه من وشما یکیه میتونی کتابای بیشتری معرفی کنی؟🥺
🩵
خب من کتابایی که به ذهنم میرسه رو میگم ببین کدومش بیشتر توجهتو جلب میکنه🥲خب این کتاب حقیقتن حجمش کمه.۱۰۰صفحس.میگن تو ژانر کمدی سیاهه.بنظرم شخصیت اصلیش شبیه سلماعه
برای خلاصهشم از نظر این بزرگوار استفاده میکنم که بنظرم خوب گفته:
کتابخانه نیمهشب اثر مت هیگ
اینو شاید تو هم خونده باشیش.از کتاب های معروفه.خودم یکم دیگه دارم تمومش کنم.به خودم کمک کرد کمتر "ای کاش" و "اگر" بگم.چون اون زمان تازه پشت مونده بودم و ذهنم پر از ای کاش و ای کاش بود.هردو در نهایت میمیرند اثر آدام سیلورا
اینم کتاب خوبیه.ولی از همه بهترشون جز از کله.یجاهایی خسته کننده میشه ولی بد نیست.با اینکه کتاب سانسور شده ولی میشه گفت هنوز داستانش جالبه.
خودمم قصد دارم عقاید یک دلقک رو بخونم انشالا.و یسری کتابا که کمک کنن کمالگراییم کم شه اگر باز کتاب خوبی خوندم میگم بهت
️
یه کتاب هم الان به ذهنم رسید یهو.تو ژانر فانتزی و ایناست.خودم کلاس شیشم بودم خوندمش حقیقتن.اون موقعا میرفتم کانون،از اونجا گرفتم.ولی گفتم شاید تو هم از این مدل کتابا خوشت بیاد.حجمش زیاده.و اینکه مجموعه ماننده.ینی سه تا کتابه که دنبال همن.اگر مثلن بیکاری و همینجوری میخوای عشقی بخونی و قوه تخیلتو باز کنی.والا زده مناسب نوجوانان میترسم باز فککنی بچگونس🫠
-
هویججج در بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟ گفته است:
Blue28
از اونجایی که سلیقه من وشما یکیه میتونی کتابای بیشتری معرفی کنی؟🥺
🩵
خب من کتابایی که به ذهنم میرسه رو میگم ببین کدومش بیشتر توجهتو جلب میکنه🥲مغازه خودکشی اثر ژان تولی
خب این کتاب حقیقتن حجمش کمه.۱۰۰صفحس.میگن تو ژانر کمدی سیاهه.بنظرم شخصیت اصلیش شبیه سلماعه
برای خلاصهشم از نظر این بزرگوار استفاده میکنم که بنظرم خوب گفته:
کتابخانه نیمهشب اثر مت هیگ
اینو شاید تو هم خونده باشیش.از کتاب های معروفه.خودم یکم دیگه دارم تمومش کنم.به خودم کمک کرد کمتر "ای کاش" و "اگر" بگم.چون اون زمان تازه پشت مونده بودم و ذهنم پر از ای کاش و ای کاش بود.هردو در نهایت میمیرند اثر آدام سیلورا
اینم کتاب خوبیه.ولی از همه بهترشون جز از کله.یجاهایی خسته کننده میشه ولی بد نیست.با اینکه کتاب سانسور شده ولی میشه گفت هنوز داستانش جالبه.
خودمم قصد دارم عقاید یک دلقک رو بخونم انشالا.و یسری کتابا که کمک کنن کمالگراییم کم شه اگر باز کتاب خوبی خوندم میگم بهت
️
یه کتاب هم الان به ذهنم رسید یهو.تو ژانر فانتزی و ایناست.خودم کلاس شیشم بودم خوندمش حقیقتن.اون موقعا میرفتم کانون،از اونجا گرفتم.ولی گفتم شاید تو هم از این مدل کتابا خوشت بیاد.حجمش زیاده.و اینکه مجموعه ماننده.ینی سه تا کتابه که دنبال همن.اگر مثلن بیکاری و همینجوری میخوای عشقی بخونی و قوه تخیلتو باز کنی.والا زده مناسب نوجوانان میترسم باز فککنی بچگونس🫠
Blue28 کتاب آخریو یادم رفت اسمشو بگم
سیاهدل،طلسم سیاهدل،مرگ سیاهدل