هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شاید کامرد یه سرباز وفادار تو جنگ جهانی بوده
-
@Comrade_Bayat
آخه یه سریالی دیدم یه عنیکی داشت نشون میداد تو زندگی قبلی شون چی بودن ؟
یه پسر بچه ای سگ بود ، یه پسری خواجه بود و یه دختر شاهزاده بودیه سری تئوریا ها میگن استیو جابز تو زندگی قبلیش یه پادشاه استبدادگر بوده
یا جانگوک بخاطر محبوبیت عجیبش تناسخ پرنسس دایاناست
برام جالب بود
-
یه چیز جالب درمودر تناسخ بعدا عکسش رو یپدا میکنم میفرستم یه پسر بچه ای بوده که تمام قطعات هواپیما جنگی رو بلد بوده و میگن اون تناسخ یه خلبان هواپیما جنگیه
یا مثلاً یه پسر بچه ای یهو میزنه زیر گریه میگه من دلم برای زنم تنگ شده و میگه منو به قتل رسوندن تو ماشینم با اسلحه ... و بعد آدرس دقیق مغازه اش رو میده و همه خاطرات اون مرده رو تعریف میکنه و با جزییات توضیح میده با مرگ طبیعی نمرده
البته اینا تناسخ هایی هستن که بی رحمانه مردن و دلیل مرگ مشخص نبوده -
اعوذ بالله من فیلترینگگگگگگگگ
-
Blue28 اگه با ویندوزی با الکترو برو، یه سیستم ضد تحریمه ولی با اینکه دیسکورد فیلتره و نه تحریم میارتش.
@Comrade_Bayat نههه با ویندوز نیستم🫠🫠
-
هویججج ایده جالبیه، به نظرم کلا توی بحث زندگی و مرگ هیچ نظر قطعی ای وجود نداره و حتی ممکنه این قضیه تناسخ هم درست باشه، کی میدونه؟
@Comrade_Bayat
بنظرم روح وجود داره و همچنین زندگی بعد از مرگ
آخه چطور یه آدم وقتی یه اتفاق بدی براش میافته مثلا یکی از عزیزانش رو از دست میده ... گریه میکنه ... فوق کلیه هورمون ترشح میکنه .... اصلا چطوری بدن متوجه اون غم میشه ؟ اصلا آدم چرا ناراحت میشه
ارتباط روح و جسم چیه؟ -
اکثر فیلما چیزی جز توهمِ داشتن یه زندگی خوب و پایان خوش همه چی، دیگه هیچی به آدم اضافه نمیکنن
فیلم دیدنم خسته کننده شده برام -
@Comrade_Bayat جیییغغغغ
-
Tiktok رفع فیلتر شد
-
@Comrade_Bayat
بنظرم روح وجود داره و همچنین زندگی بعد از مرگ
آخه چطور یه آدم وقتی یه اتفاق بدی براش میافته مثلا یکی از عزیزانش رو از دست میده ... گریه میکنه ... فوق کلیه هورمون ترشح میکنه .... اصلا چطوری بدن متوجه اون غم میشه ؟ اصلا آدم چرا ناراحت میشه
ارتباط روح و جسم چیه؟ -
@Comrade_Bayat
دلیل اینکه میخوام روانپزشک بشم:
-
یه تئوری جالب :
شاید کسایی که تو بخش اعصاب و روان بستری ان دنیا واقعی رو میبینن ولی ما چون تعدادمون بیشتره نرمال محسوب میشیم و اونا رو دیوونه خطاب میکنیم -
دیدین اینایی که بعد تموم شدن یه رابطه هر کاری که کردن برای طرفو میارن جلو چشش و حتی تا مرحله حساب کردن کادو ها و خرج مخارجم میرن
زیادی خنده دار و بچگونه نیست؟