هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بخوابید دیگ  اووووووووووو هنوز زوده        :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بخوابید دیگ  اووووووووووو هنوز زوده        :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     دانشجو شدی وقت برا بیداری زیاده 
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بخوابید دیگ  اووووووووووو هنوز زوده        :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     دانشجو شدی وقت برا بیداری زیاده Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بخوابید دیگ  اووووووووووو هنوز زوده        :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     دانشجو شدی وقت برا بیداری زیاده      چشم ولی من تازه اومدم خیال رفتنم ندارم چشم ولی من تازه اومدم خیال رفتنم ندارم     
- 
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بخوابید دیگ  علیک سلاممم بههه قدیمی الا چطوری 
 الکی مثلا منم خیلی قدیمیم rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بخوابید دیگ  علیک سلاممم بههه قدیمی الا چطوری 
 الکی مثلا منم خیلی قدیمیم  :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
- 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz یس   خب چل بودن هییییییییییییچ راه درمانی نداره        
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بخوابید دیگ  اووووووووووو هنوز زوده        :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     دانشجو شدی وقت برا بیداری زیاده Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بخوابید دیگ  هیشش همین دانشجو های الا دیگه حرص من رو در اوردن میاین نصیحت میکنن  :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz یس   خب چل بودن هییییییییییییچ راه درمانی نداره        sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz یس   خب چل بودن هییییییییییییچ راه درمانی نداره          
- 
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: گفتی ز سرت فکر مرا بیرون کن! 
 جانا, سرم از فکر تو خالی ست
 دلم را چه کنم؟لایکک جووویییی  
- 
@dr-sobhan 
 غلط کردم تاریخ تولدمو گفتم
- 
@dr-sobhan 
 غلط کردم تاریخ تولدمو گفتم
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz یس   خب چل بودن هییییییییییییچ راه درمانی نداره          
- 
@dr-sobhan مرسی که موجبات شادی خود و ضایع شدن مارا فراهم میکنید   
 لغو دنبال کنید حاکم بزرگ دستور میده #میتی کومان #میتی کومان mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan مرسی که موجبات شادی خود و 1ایع شدن مارا فراهم میکنید   
 لغو دنبال کنید حاکم بزرگ دستور میده #میتی کومان #میتی کومان        
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan مرسی که موجبات شادی خود و 1ایع شدن مارا فراهم میکنید   
 لغو دنبال کنید حاکم بزرگ دستور میده #میتی کومان #میتی کومان        @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan مرسی که موجبات شادی خود و 1ایع شدن مارا فراهم میکنید   
 لغو دنبال کنید حاکم بزرگ دستور میده #میتی کومان #میتی کومان        منفی دادم والا یه چیزی بگو هی شکلک میفرسته بعدم ما لایکش میکنیم شده رقیبه میلاد برا لایک :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: 
- 
joy 
 بلندی یا بلدی؟؟؟؟

|
 |

شعردانه
شعردانه