هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
SiliS
مامانم با اکانت فیک : -
هویججج آره مصرف نت آلاخونه خیلی بالاست، من با کروم این ماه بیشتر میومدم آلاخونه، سایتا رو سر یه دلیلی با یه مرورگر دیگه باز میکردم، البته یه 5 گیگ هم توی آپارات ویدئو دیدم و مصرف نت این ماهم با کروم فقط روی کامپیوترم:
@Comrade_Bayat اره دقیقا
-
-
Matin Mousavi 1
والا -
Matin Mousavi 1
والاهویججج دقیقا جملهاش جمله مامانا بود
-
هویججج دقیقا جملهاش جمله مامانا بود
Matin Mousavi 1
تو زندگی قبلیش یه مامان بوده -
Matin Mousavi 1
تو زندگی قبلیش یه مامان بودههویججج دقیقا
افتادم یاد پست مهدی داب
️
دیدیش؟ -
هویججج دقیقا
افتادم یاد پست مهدی داب
️
دیدیش؟ -
هویججج پدرش زنگ میزد با صدای دختر میگفت سلام دوس دختر داری میگفت آره دارم فک میکرد دوس دخترشه مخوا مچشه بگیره بعد میگفت بیشعور باباتم مگه نیام خانه
بعد باز زنگ میزد با صدای دختر میگفت سلام عزیزم دوس دختر داری میگفت نه ندارم بعد باباش میگفت کثافت دوس دخترتم مه بعد ای میگفت عه عزیزم فک کردم بابامه بعد باباش میگفت درس فک کردی بیشعور میگه نیام خانه
-
VID_20240812_195335_094.mp4
وضعیت افتضاح درصد های کنکور 1403
🟡از 450 هزار نفر 420 هزار نفر در رشته تجربی منفی زدن و میانگین درس ریاضی در این رشته 3.7 بوده
🟡در رشته انسانی میانگین
درس ریاضی 1.9 گفته شده -
الان اینو نمک بزنم روش بخورمش؟
وااااای بچه ها گردنش خیلی بوی خوبی میده دلتون بسوزه -
-
Anzw 18
Hi sis -
VID_20240812_195335_094.mp4
وضعیت افتضاح درصد های کنکور 1403
🟡از 450 هزار نفر 420 هزار نفر در رشته تجربی منفی زدن و میانگین درس ریاضی در این رشته 3.7 بوده
🟡در رشته انسانی میانگین
درس ریاضی 1.9 گفته شده@Z-ns
سلام
یه ذره عددهایی که میگه عجیبه
یعنی فقط سی هزار نفر مثبت زدن؟ در حالیکه ظرفیت سه چهار رشته اول تجربی خودش حدود بیست هزار نفره. و کلی آدم هست که مثبت می زنن ولی این سه چهار رشته اول تجربی رو نمیارن
ثانیا یه مقدار صوت با تصویر نمیخونه
درباره اینکه راسته یا دروغ نمیدونم. ولی یه ذره شک برانگیزه -
@Z-ns
سلام
یه ذره عددهایی که میگه عجیبه
یعنی فقط سی هزار نفر مثبت زدن؟ در حالیکه ظرفیت سه چهار رشته اول تجربی خودش حدود بیست هزار نفره. و کلی آدم هست که مثبت می زنن ولی این سه چهار رشته اول تجربی رو نمیارن
ثانیا یه مقدار صوت با تصویر نمیخونه
درباره اینکه راسته یا دروغ نمیدونم. ولی یه ذره شک برانگیزه