Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. ویکتور ککه-مشاوره دور همی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
اهمال کاری و کمال گرایی دو دوست ناباب !
خانومخ
سلام به بچه های انجمن الا 🤍 من فاطیما هستم دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هدفم از زدن این تاپیک نوشتن درمورد دو دوست نابابه که مدام همراهمون میاد مخصوصا تو دوره کنکور . دوستایی که تا می‌خوایم یکاری رو شروع کنیم میگن وای نکنه بازم نشه وای نکنه شکست بخوری؟ وای یادت رفته دفعه ی قبل رو؟؟؟ خلاصه همش میخوان ما رو تو ناحیه امن خودمون نگه دارن ! پس سعی میکنم اینجا هم در موردشون حرف بزنم هم بگم چطور میشه مدیریتش کرد 🤍 #اهمال_کاری #کمال_گرایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی

ویکتور ککه-مشاوره دور همی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
33 دیدگاه‌ها 9 کاربران 2.0k بازدیدها 11 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • یه کنکوریی آفلاین
    یه کنکوریی آفلاین
    یه کنکوری
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط یه کنکوری انجام شده

این فیلمها تا حدودی در شناخت هدف موثرند
    دیدنشون کمک میکنه کمی بهتر با مسیر آشنا بشید
    رشته ریاضی
    رشته تجربی
    میتونید به جای کل مجموعه ، رشته هایی که مد نظرتون هست رو جداگانه تماشا کنید
    موفق باشید👨🎓 👩🎓

والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا
    #طلب_حلالیت

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • moeinM آفلاین
      moeinM آفلاین
      moein
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

هدف ميتونه بهترين نتيجه توي كنكور باشه
      من وقتي واسه كنكور ميخوندم حتي مشخص نبود ك امسال صرفنظر از رتبه ام خانواده اجازه بده ك انتخاب رشته كنم و ممكن بود برم تجربي كنكور بدم،يا دبير بشم،ولي حالا مهندسي كامپيوتر ميخونم و از انتخابم هم راضيم
      بهتره پيش از اومدن نتايج، خودتون درگير اين فكرا نكنين

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • romisaR آفلاین
        romisaR آفلاین
        romisa

به نظرم هر شخصی منحصر به فرده
        یکی هدفشو مشخص کنه مصمم تر میشه
        یکی دیگه اگه مشخص کنه زیاد درگیرش میشه و بهش فک میکنه و از درسش غافل میشه
        هر فردی باید ویژگی های خودشو بسنجه ببینه کدوم براش بهتره

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • VictorKekeV آفلاین
          VictorKekeV آفلاین
          VictorKeke

توجه کنید که بر اساس تجربه هایی که داشتم این پست رو نوشتم. اجازه بدید یک تعداد مثال بزنم تا بهتر مشخص بشه منظورم.
          در سال 93 دعوت شده بودم تا در یک همایش معرفی و انتخاب رشته به عنوان مهمان ویژه از سمپادی های قدیم، رشته خودم رو معرفی کنم و به نوبه خودم نکاتی رو در مورد انتخاب رشته به دانش آموزان بگم. دانش آموزانی که رنج رتبه کنکورشون از 50 تا 1000 بود.
          یکی از مواردی که خیلی برای من عجیب بود، یک دانش آموز ریاضی بود که با رتبه حدود 60 در منطقه دو، نمیدونست چه رشته ای رو انتخاب کنه. پدر و مادرش شدیدا اصرار داشتن برق شریف رو انتخاب کنه. ولی خود دانش آموز به من گفته بود که فیزیک رو دوست داره. من در طی چندین ساعت تونستم پدر مادرش رو قانع کنم که پسرشون فیزیک رو انتخاب کنه. الان اون دانش آموز در دانشگاه تورنتو در حال ادامه تحصیل هستن.
          این فرد مدتها قبل از کنکور مشخص کرده بود که فیزیک میخواد، و حتی کسب رتبه بسیار ممتاز هم باعث نشد نظرش رو عوض کنه.
          یا مثال دیگه ای که از دانشجویان کارشناسی به ارشد میزنم براتون.
          دوستی داشتم که برای ادامه تحصیل، تنها یک انتخاب داشت! و اون هم یک رشته خاص در دانشگاه شریف بود! این رشته تنها تا رتبه 14 کنکور برمیداشت! در طی 5 ماه برنامه فشرده و "مرتبط" با خواست این دوستمون، موفق شد علی رغم انتظار همه، رتبه 8 رو کسب کنه و الان با خوشحالی مشغول تحصیل در دانشگاه شریف هست.
          از این دسته مثالها خیلی زیاده، ولی به قول دوستمون
          @romisa1234
          شاید در انتخاب هدف به مشکل بخورن و بیشتر از اینکه به مسیرشون فکر کنن، به هدف فکر کنن و انرژی زیادی رو صرف اینکار بکنن.
          قبول دارم که این مورد محتمل هست. ولی این روشی که من نوشتم، در ابتدا، نیازمند یک دانش آموز "مصمم" و متمرکز داره، تا بتونه با "کمک" مشاور، مسیر مورد نظر رو به سلیسی تمام طی بکنه.
          از زیاد شدن مطلب، شدیدا عذر میخوام.

1 پاسخ آخرین پاسخ
          5
          • romisaR romisa

VictorKeke در انتخاب رشته قبل از کنکور گفته است:

@romisa1234 در انتخاب رشته قبل از کنکور گفته است:

ماه را نشانه بگیرید تا حتی اگر تیرتان به ماه نخورد ، در میان یکی از ستاره ها فرود آید

حالا بر اساس مطالب علمی ستاره ها دورتر هستن :)))))))))

بالاخره که باید یه جایی فرود بیاد معلق نمیمونه که، می مونه؟

@romisa1234
            صرفا شوخی بود البته، منظورتون رو فهمیدم 🙂

می دونم

VictorKekeV آفلاین
            VictorKekeV آفلاین
            VictorKeke

ماه را نشانه بگیرید تا حتی اگر تیرتان به ماه نخورد ، در میان یکی از ستاره ها فرود آید

حالا بر اساس مطالب علمی ستاره ها دورتر هستن :)))))))))

بالاخره که باید یه جایی فرود بیاد معلق نمیمونه که، می مونه؟

@romisa1234
            صرفا شوخی بود البته، منظورتون رو فهمیدم 🙂

می دونم

ریاضی ها یه مطلبی میخونن حرکت پرتابی، اونجا دقیق حساب میکنن که اگر میخوان 150 متر بعد فرود بیان، با چه زاویه و با چه سرعت اولیه ای پرتاب کنن خودشون رو.
            فرض کنید در یک مسابقه، هدف، زدن جسمی در فاصله 40 متری باشه. در مسابقه دیگری، فاصله 100 متر باشه. من در مسابقه اول اگر بیشتر از میزان مورد نیاز انرژی بذارم مسابقه رو باختم.
            در مسابقه دوم هم برعکس.
            متوجه منظورم هستید؟ هر هدفی، هر خواسته ای، هر سیبلی با هر فاصله ای، مسیر و انرژی و برنامه متفاوتی خواهد داشت. اینکه به صورت راندوم پرتاب کنیم تیرمون رو، معلوم نیست اصلا به هدفی خواهد خورد یا نه. و این هدف متناسب با خواست ما هست یا نه.

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • VictorKekeV آفلاین
              VictorKekeV آفلاین
              VictorKeke

پست شماره 1 مشاوره دور همی

⚛ #مسیریابی برای هدف
              در یک سری مراحل، قصد دارم راهکارهایی رو برای مشخص کردن و رسیدن به اهداف خدمت شما ارائه کنم. فایل صوتی مربوط به این موارد، در اولین فرصت ارائه خواهد شد. در ابتدا، لازمه هر کسی "برای خودش" یک کاغذ بزرگ آ4 برداشته و مواردی رو به دقت در اون بنویسه. این موارد رو در پست بعدی مینویسم. دقت کنید، این کاغذ آ4 برای خود شما هست و من نمیخوام این کاغذ رو. بلکه قراره با استفاده از این کاغذ و مواردی که بنده در وویس عرض میکنم خدمتتون، هدف خودتون رو مشخص و تبیین کنید.

❇️❇️اطلاعات لازم برای مرحله اول #مسیریابی❇️❇️

1)اطلاعات تحصیلی کامل:
              -معدل دیپلم و پیش
              -رتبه سال اول کنکور (در صورت پشت کنکوری بودن)
              -ترازهای امسال قلم چی یا هر آزمونی که شرکت میکنید
              -ساعات مطالعه روزانه
              -ضریب جدیت، به صورت درصدی از صد، که مشخص بشه چقدر حاضرید کارهای لازم رو انجام بدید.
              -ضریب میزان صداقتی که با خودتون دارید، به صورت درصدی از صد.

2)-انتخاب حداکثر 5 رشته و شهر، به صورت کاملا مشخص، بر اساس مشخصات تحصیلی، و ضریب جدیت و صداقتتون. خیلی مهمه که قبل از من، با خودتون صادق باشید. تنها انتظار من از شما جدیت و تلاش همراه با صداقت هست.
              3)-مرتب نوشتن رتبه ها و درصد های لازم برای انتخابهایتان، به صورت جداگانه.

در صورتی که قسمتی از موارد مذکور رو متوجه نشدید، با هشتگ #مسیریابی سوالتون رو بپرسید.

❇️❇️اطلاعات لازم برای مرحله دوم #مسیریابی❇️❇️

بعد از نوشتن دقیق موارد بالا، لازم هست یک مرحله مهم دیگر انجام بشه.
              ✴️تفکیک دروس به صورت مبحث به مبحث، به خصوص دروس تخصصی به جز زیست، و مشخص کردن سه فاکتور اصلی دروس:
              1)حجم
              2)درجه سختی (مثلا 3 برای سخت 2 برای متوسط 1 برای آسان)
              3)تعداد سوال در کنکور

✴️این سه فاکتور برای تمامی مباحث و فصول تفکیک شده رو ‌میتونید از خیلی منابع به راحتی پیدا کنید. در سایت کانون هم موجود هست.

توضیحات مربوط به موارد فوق در فایل صوتی، در صورت امکان امروز، در تاپیک قرار خواهد گرفت.

دوستان عزیز توجه کنید که نوشتن این موارد چند ضروریت داره:
              1-انتخاب هدف، و به دنبال اون، انتخاب مسیر، صرفا با شناخت دقیق هدف و خودتون، ممکن خواهد بود.
              2-تحقیق در مورد موارد فوق، باعث میشه شناخت کاملی از مسیر هدفتون داشته باشید.

در ضمن، نوشتن این موارد، در اولین مرحله کار، مشخص میکنه که چه مقدار شما برای رسیدن به هدف و موفقیتتون جدی و آماده تلاش هستید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              8
              • VictorKekeV آفلاین
                VictorKekeV آفلاین
                VictorKeke
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط VictorKeke انجام شده

فاصل صوتی توضیحات کلی در مورد ضروریات #مسیر یابی
                دوستان عزیز در مورد اهمیت مسیریابی و اهمیت پر کردن موارد قسمت اول، توضیحاتی در این فایل ارائه شده. امید است مفید باشند.

لینک دانلود فایل صوتی #مسیر یابی:
                http://uupload.ir/view/i8vf_مسیریابی-ویکتور_ککه.mp3/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                8
                • VictorKekeV آفلاین
                  VictorKekeV آفلاین
                  VictorKeke

قسمت اول فایل صوتی توضیحات برنامه ریزی شخصی با استفاده از موارد ذکر شده در قسمت مسیر یابی

http://uupload.ir/view/5qqv_ویکتور_ککه،_برنامه_ریزی_شخصی،_قسمت_اول.mp3/

دانش-آموزان-آلاء

VictorKekeV 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • sabatjS آفلاین
                    sabatjS آفلاین
                    sabatj

ببخشید شما دارید برای کنکور میخونید یا دارید فالور جمع میکنید کسب و کار راه بندازید ؟
                    به نظرم یکم مطالب مشاوره ایتون زیاده 😬
                    وقت میکنید درس بخونید ؟ 🤔

خدا با من است 3>

0
                    • sabatjS sabatj

ببخشید شما دارید برای کنکور میخونید یا دارید فالور جمع میکنید کسب و کار راه بندازید ؟
                      به نظرم یکم مطالب مشاوره ایتون زیاده 😬
                      وقت میکنید درس بخونید ؟ 🤔

VictorKekeV آفلاین
                      VictorKekeV آفلاین
                      VictorKeke

sabatj
                      حالا چند روز یبار یه پست میذارم، نهایت نیم ساعت وقت میگیره، از صبح تا شب تو خونه وقتم خالیه، چه اشکالی داره؟

sabatjS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • VictorKekeV VictorKeke

sabatj
                        حالا چند روز یبار یه پست میذارم، نهایت نیم ساعت وقت میگیره، از صبح تا شب تو خونه وقتم خالیه، چه اشکالی داره؟

sabatjS آفلاین
                        sabatjS آفلاین
                        sabatj

VictorKeke
                        اشکالی نداره
                        تازه ما میتونیم استفاده هم بکنیم
                        فقط برام جای تعجب داشت چجوری وقت میکنید 🙂

خدا با من است 3>

1
                        • VictorKekeV VictorKeke

سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان آلائی،
                          و عرض ارادت خاص خدمت ادمینهای زحمت کش و مهربون انجمن.
                          در این تاپیک قراره بنده به ترتیب مطالبی رو که برای برنامه ریزی شخصی لازم هست رو خدمت شما عزیزان ارسال کنم.
                          دوستان عزیز، از لطف و توجه شما خیلی ممنونم، ولی لازم میدونم ذکر کنم دوباره که بنده صرفا از روی تجربه ها و مطالعات شخصی این مطالب رو در اینجا به اشتراک میذارم و هیچگونه ادعایی در زمینه تخصص ندارم.

مواردی که لازم میدونم تاکید کنم=

1. از چت های بی مورد و ارسال زیاد پیام و شلوغ کردن تاپیک تا حد امکان خودداری کنید تا پیدا کردن پست ها برای عزیزان راحت باشه.
                          2. مطالبی که مینویسم، و فایلهای صوتی ای که ارسال میکنم، تا حد امکان و حتی بیشتر، مطالب رو بسط میدن. خواهش میکنم با دقت گوش کنید، و باز هم اگر مشکلی بود، در قالب یک سوال مرتب و مشخص و واضح بپرسید، تا اگر دوست دیگری هم اون سوال در ذهنش بود بتونه استفاده کنه.
                          3. همانطور که در شماره یک خواهش کردم، از ارسال پیامهای غیر ضروری در تاپیک دوری کنید، ولی اگر سوال خاصی در مورد موضوع یا مطلبی داشتید، با کوئوت کردن اون پست امرتون رو بفرمائید.

دانش-آموزان-آلاء
                          ادمین
                          فارغ-التحصیلان-آلاء

J آفلاین
                          J آفلاین
                          joy

VictorKeke
                          خیلی ممنون بابت مطالب فوق العاده تون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • sabatjS sabatj

VictorKeke
                            اشکالی نداره
                            تازه ما میتونیم استفاده هم بکنیم
                            فقط برام جای تعجب داشت چجوری وقت میکنید 🙂

VictorKekeV آفلاین
                            VictorKekeV آفلاین
                            VictorKeke

sabatj
                            اتفاقا اگر بتونم کمکی هرچند ناچیز داشته باشم، باعث افزایش بازده خودم هم میشه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • VictorKekeV آفلاین
                              VictorKekeV آفلاین
                              VictorKeke

سلام و خسته نباشید،
                              قسمت دوم فایل صوتی توضیحات برنامه ریزی شخصی با استفاده از موارد ذکر شده در #مسیریابی.
                              امید است قابل استفاده باشد.
                              http://uupload.ir/view/hck_ویکتور_ککه،_برنامه_ریزی_شخصی،_قسمت_دوم.mp3/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              4
                              • zahra.77Z آفلاین
                                zahra.77Z آفلاین
                                zahra.77
                                خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاء

یه سوال دارم ...من میخام توی یک ماه کل دروس عمومی سه سالمو جمع کنم به همراه زیست سال دوم ...سه ماه بعد دروس تخصصی و جمع کنم همراه با مرور دروس عمومی بنظرتون کار درستیه؟؟

اون احمقی که توی چشمای من دیدی:انعکاس تصویر خودت بود..

1
                                • zahra.77Z zahra.77

یه سوال دارم ...من میخام توی یک ماه کل دروس عمومی سه سالمو جمع کنم به همراه زیست سال دوم ...سه ماه بعد دروس تخصصی و جمع کنم همراه با مرور دروس عمومی بنظرتون کار درستیه؟؟

VictorKekeV آفلاین
                                  VictorKekeV آفلاین
                                  VictorKeke

@dr-sogand-77
                                  واللا به نظر من خوندن همه دروس فقط زمانی لازمه که خونده بشن که قراره درصد 90 کسب کنید. اگر هدفتون رتبه زیر پانصد هست، همه دروس رو باید متوازن بخونید. اگر هدفتون مشخص هست از لحاظ رشته و دانشگاه، باید متوازن و متناسب با هدف و‌برنامه بخونید. خوندن همه دروس ولی درست نیست.

zahra.77Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • VictorKekeV VictorKeke

@dr-sogand-77
                                    واللا به نظر من خوندن همه دروس فقط زمانی لازمه که خونده بشن که قراره درصد 90 کسب کنید. اگر هدفتون رتبه زیر پانصد هست، همه دروس رو باید متوازن بخونید. اگر هدفتون مشخص هست از لحاظ رشته و دانشگاه، باید متوازن و متناسب با هدف و‌برنامه بخونید. خوندن همه دروس ولی درست نیست.

zahra.77Z آفلاین
                                    zahra.77Z آفلاین
                                    zahra.77
                                    خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاء

VictorKeke من برنامه دارم توی برنامه ام موظفم همه ی دروسم رو بخونم ...بجز ریاضی و فیزیک که از روی بودجه بندیه ..من منظورم نوع خوندنم بود روشم خوندنم بنظرتون اون چیزی ک گفتم خوبه یانه

اون احمقی که توی چشمای من دیدی:انعکاس تصویر خودت بود..

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • VictorKekeV VictorKeke

قسمت اول فایل صوتی توضیحات برنامه ریزی شخصی با استفاده از موارد ذکر شده در قسمت مسیر یابی

دانش-آموزان-آلاء

VictorKekeV آفلاین
                                      VictorKekeV آفلاین
                                      VictorKeke

VictorKeke در ویکتور ککه-مشاوره دور همی گفته است:

دانش-آموزان-آلاء

1107 تا دانلود؟؟؟؟؟ شوخیه؟ قاطی کرده سایت؟ 1107 دانلود؟؟؟؟ 😑😑😑

دانش-آموزان-آلاء
                                      فارغ-التحصیلان-آلاء
                                      ادمین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • J آفلاین
                                        J آفلاین
                                        joy

@romisa1234
                                        منم مث شما فکر میکردم که اگه مشخص کنم استرس میگیرم.
                                        ولی اینطوری نیست
                                        چون همیشه فقط تهران رو بررسی میکردم.
                                        سایر دانشگاه ها رو بررسی کنید
                                        به شدت روحیه میگیرید.
                                        و به نظرم به جای خود هدف یه بازی هدفی مشخص کنید
                                        از یه دانشگاه که مطمئنید حتما بهش میرسید تا یه دانشگاهی که آرزو و هدف رسیدن بهش رو دارید
                                        اینطوری یک پله پایین تر و بالاتر رو همزمان دارید می بینید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • VictorKekeV آفلاین
                                          VictorKekeV آفلاین
                                          VictorKeke
                                          این پست پاک شده!
                                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه