ویکتور ککه-مشاوره دور همی
-
این فیلمها تا حدودی در شناخت هدف موثرند
دیدنشون کمک میکنه کمی بهتر با مسیر آشنا بشید
رشته ریاضی
رشته تجربی
میتونید به جای کل مجموعه ، رشته هایی که مد نظرتون هست رو جداگانه تماشا کنید
موفق باشید -
هدف ميتونه بهترين نتيجه توي كنكور باشه
من وقتي واسه كنكور ميخوندم حتي مشخص نبود ك امسال صرفنظر از رتبه ام خانواده اجازه بده ك انتخاب رشته كنم و ممكن بود برم تجربي كنكور بدم،يا دبير بشم،ولي حالا مهندسي كامپيوتر ميخونم و از انتخابم هم راضيم
بهتره پيش از اومدن نتايج، خودتون درگير اين فكرا نكنين -
توجه کنید که بر اساس تجربه هایی که داشتم این پست رو نوشتم. اجازه بدید یک تعداد مثال بزنم تا بهتر مشخص بشه منظورم.
در سال 93 دعوت شده بودم تا در یک همایش معرفی و انتخاب رشته به عنوان مهمان ویژه از سمپادی های قدیم، رشته خودم رو معرفی کنم و به نوبه خودم نکاتی رو در مورد انتخاب رشته به دانش آموزان بگم. دانش آموزانی که رنج رتبه کنکورشون از 50 تا 1000 بود.
یکی از مواردی که خیلی برای من عجیب بود، یک دانش آموز ریاضی بود که با رتبه حدود 60 در منطقه دو، نمیدونست چه رشته ای رو انتخاب کنه. پدر و مادرش شدیدا اصرار داشتن برق شریف رو انتخاب کنه. ولی خود دانش آموز به من گفته بود که فیزیک رو دوست داره. من در طی چندین ساعت تونستم پدر مادرش رو قانع کنم که پسرشون فیزیک رو انتخاب کنه. الان اون دانش آموز در دانشگاه تورنتو در حال ادامه تحصیل هستن.
این فرد مدتها قبل از کنکور مشخص کرده بود که فیزیک میخواد، و حتی کسب رتبه بسیار ممتاز هم باعث نشد نظرش رو عوض کنه.
یا مثال دیگه ای که از دانشجویان کارشناسی به ارشد میزنم براتون.
دوستی داشتم که برای ادامه تحصیل، تنها یک انتخاب داشت! و اون هم یک رشته خاص در دانشگاه شریف بود! این رشته تنها تا رتبه 14 کنکور برمیداشت! در طی 5 ماه برنامه فشرده و "مرتبط" با خواست این دوستمون، موفق شد علی رغم انتظار همه، رتبه 8 رو کسب کنه و الان با خوشحالی مشغول تحصیل در دانشگاه شریف هست.
از این دسته مثالها خیلی زیاده، ولی به قول دوستمون
@romisa1234
شاید در انتخاب هدف به مشکل بخورن و بیشتر از اینکه به مسیرشون فکر کنن، به هدف فکر کنن و انرژی زیادی رو صرف اینکار بکنن.
قبول دارم که این مورد محتمل هست. ولی این روشی که من نوشتم، در ابتدا، نیازمند یک دانش آموز "مصمم" و متمرکز داره، تا بتونه با "کمک" مشاور، مسیر مورد نظر رو به سلیسی تمام طی بکنه.
از زیاد شدن مطلب، شدیدا عذر میخوام. -
VictorKeke در انتخاب رشته قبل از کنکور گفته است:
@romisa1234 در انتخاب رشته قبل از کنکور گفته است:
ماه را نشانه بگیرید تا حتی اگر تیرتان به ماه نخورد ، در میان یکی از ستاره ها فرود آید
حالا بر اساس مطالب علمی ستاره ها دورتر هستن :)))))))))
بالاخره که باید یه جایی فرود بیاد معلق نمیمونه که، می مونه؟
@romisa1234
صرفا شوخی بود البته، منظورتون رو فهمیدممی دونم
ماه را نشانه بگیرید تا حتی اگر تیرتان به ماه نخورد ، در میان یکی از ستاره ها فرود آید
حالا بر اساس مطالب علمی ستاره ها دورتر هستن :)))))))))
بالاخره که باید یه جایی فرود بیاد معلق نمیمونه که، می مونه؟
@romisa1234
صرفا شوخی بود البته، منظورتون رو فهمیدممی دونم
ریاضی ها یه مطلبی میخونن حرکت پرتابی، اونجا دقیق حساب میکنن که اگر میخوان 150 متر بعد فرود بیان، با چه زاویه و با چه سرعت اولیه ای پرتاب کنن خودشون رو.
فرض کنید در یک مسابقه، هدف، زدن جسمی در فاصله 40 متری باشه. در مسابقه دیگری، فاصله 100 متر باشه. من در مسابقه اول اگر بیشتر از میزان مورد نیاز انرژی بذارم مسابقه رو باختم.
در مسابقه دوم هم برعکس.
متوجه منظورم هستید؟ هر هدفی، هر خواسته ای، هر سیبلی با هر فاصله ای، مسیر و انرژی و برنامه متفاوتی خواهد داشت. اینکه به صورت راندوم پرتاب کنیم تیرمون رو، معلوم نیست اصلا به هدفی خواهد خورد یا نه. و این هدف متناسب با خواست ما هست یا نه. -
پست شماره 1 مشاوره دور همی
#مسیریابی برای هدف
در یک سری مراحل، قصد دارم راهکارهایی رو برای مشخص کردن و رسیدن به اهداف خدمت شما ارائه کنم. فایل صوتی مربوط به این موارد، در اولین فرصت ارائه خواهد شد. در ابتدا، لازمه هر کسی "برای خودش" یک کاغذ بزرگ آ4 برداشته و مواردی رو به دقت در اون بنویسه. این موارد رو در پست بعدی مینویسم. دقت کنید، این کاغذ آ4 برای خود شما هست و من نمیخوام این کاغذ رو. بلکه قراره با استفاده از این کاغذ و مواردی که بنده در وویس عرض میکنم خدمتتون، هدف خودتون رو مشخص و تبیین کنید.️
️اطلاعات لازم برای مرحله اول #مسیریابی
️
️
1)اطلاعات تحصیلی کامل:
-معدل دیپلم و پیش
-رتبه سال اول کنکور (در صورت پشت کنکوری بودن)
-ترازهای امسال قلم چی یا هر آزمونی که شرکت میکنید
-ساعات مطالعه روزانه
-ضریب جدیت، به صورت درصدی از صد، که مشخص بشه چقدر حاضرید کارهای لازم رو انجام بدید.
-ضریب میزان صداقتی که با خودتون دارید، به صورت درصدی از صد.2)-انتخاب حداکثر 5 رشته و شهر، به صورت کاملا مشخص، بر اساس مشخصات تحصیلی، و ضریب جدیت و صداقتتون. خیلی مهمه که قبل از من، با خودتون صادق باشید. تنها انتظار من از شما جدیت و تلاش همراه با صداقت هست.
3)-مرتب نوشتن رتبه ها و درصد های لازم برای انتخابهایتان، به صورت جداگانه.در صورتی که قسمتی از موارد مذکور رو متوجه نشدید، با هشتگ #مسیریابی سوالتون رو بپرسید.
️
️اطلاعات لازم برای مرحله دوم #مسیریابی
️
️
بعد از نوشتن دقیق موارد بالا، لازم هست یک مرحله مهم دیگر انجام بشه.
️تفکیک دروس به صورت مبحث به مبحث، به خصوص دروس تخصصی به جز زیست، و مشخص کردن سه فاکتور اصلی دروس:
1)حجم
2)درجه سختی (مثلا 3 برای سخت 2 برای متوسط 1 برای آسان)
3)تعداد سوال در کنکور️این سه فاکتور برای تمامی مباحث و فصول تفکیک شده رو میتونید از خیلی منابع به راحتی پیدا کنید. در سایت کانون هم موجود هست.
توضیحات مربوط به موارد فوق در فایل صوتی، در صورت امکان امروز، در تاپیک قرار خواهد گرفت.
دوستان عزیز توجه کنید که نوشتن این موارد چند ضروریت داره:
1-انتخاب هدف، و به دنبال اون، انتخاب مسیر، صرفا با شناخت دقیق هدف و خودتون، ممکن خواهد بود.
2-تحقیق در مورد موارد فوق، باعث میشه شناخت کاملی از مسیر هدفتون داشته باشید.در ضمن، نوشتن این موارد، در اولین مرحله کار، مشخص میکنه که چه مقدار شما برای رسیدن به هدف و موفقیتتون جدی و آماده تلاش هستید.
-
فاصل صوتی توضیحات کلی در مورد ضروریات #مسیر یابی
دوستان عزیز در مورد اهمیت مسیریابی و اهمیت پر کردن موارد قسمت اول، توضیحاتی در این فایل ارائه شده. امید است مفید باشند.لینک دانلود فایل صوتی #مسیر یابی:
http://uupload.ir/view/i8vf_مسیریابی-ویکتور_ککه.mp3/ -
قسمت اول فایل صوتی توضیحات برنامه ریزی شخصی با استفاده از موارد ذکر شده در قسمت مسیر یابی
http://uupload.ir/view/5qqv_ویکتور_ککه،_برنامه_ریزی_شخصی،_قسمت_اول.mp3/
-
ببخشید شما دارید برای کنکور میخونید یا دارید فالور جمع میکنید کسب و کار راه بندازید ؟
به نظرم یکم مطالب مشاوره ایتون زیاده
وقت میکنید درس بخونید ؟sabatj
حالا چند روز یبار یه پست میذارم، نهایت نیم ساعت وقت میگیره، از صبح تا شب تو خونه وقتم خالیه، چه اشکالی داره؟ -
sabatj
حالا چند روز یبار یه پست میذارم، نهایت نیم ساعت وقت میگیره، از صبح تا شب تو خونه وقتم خالیه، چه اشکالی داره؟VictorKeke
اشکالی نداره
تازه ما میتونیم استفاده هم بکنیم
فقط برام جای تعجب داشت چجوری وقت میکنید -
سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان آلائی،
و عرض ارادت خاص خدمت ادمینهای زحمت کش و مهربون انجمن.
در این تاپیک قراره بنده به ترتیب مطالبی رو که برای برنامه ریزی شخصی لازم هست رو خدمت شما عزیزان ارسال کنم.
دوستان عزیز، از لطف و توجه شما خیلی ممنونم، ولی لازم میدونم ذکر کنم دوباره که بنده صرفا از روی تجربه ها و مطالعات شخصی این مطالب رو در اینجا به اشتراک میذارم و هیچگونه ادعایی در زمینه تخصص ندارم.مواردی که لازم میدونم تاکید کنم=
- از چت های بی مورد و ارسال زیاد پیام و شلوغ کردن تاپیک تا حد امکان خودداری کنید تا پیدا کردن پست ها برای عزیزان راحت باشه.
- مطالبی که مینویسم، و فایلهای صوتی ای که ارسال میکنم، تا حد امکان و حتی بیشتر، مطالب رو بسط میدن. خواهش میکنم با دقت گوش کنید، و باز هم اگر مشکلی بود، در قالب یک سوال مرتب و مشخص و واضح بپرسید، تا اگر دوست دیگری هم اون سوال در ذهنش بود بتونه استفاده کنه.
- همانطور که در شماره یک خواهش کردم، از ارسال پیامهای غیر ضروری در تاپیک دوری کنید، ولی اگر سوال خاصی در مورد موضوع یا مطلبی داشتید، با کوئوت کردن اون پست امرتون رو بفرمائید.
VictorKeke
خیلی ممنون بابت مطالب فوق العاده تون -
VictorKeke
اشکالی نداره
تازه ما میتونیم استفاده هم بکنیم
فقط برام جای تعجب داشت چجوری وقت میکنیدsabatj
اتفاقا اگر بتونم کمکی هرچند ناچیز داشته باشم، باعث افزایش بازده خودم هم میشه. -
سلام و خسته نباشید،
قسمت دوم فایل صوتی توضیحات برنامه ریزی شخصی با استفاده از موارد ذکر شده در #مسیریابی.
امید است قابل استفاده باشد.
http://uupload.ir/view/hck_ویکتور_ککه،_برنامه_ریزی_شخصی،_قسمت_دوم.mp3/ -
یه سوال دارم ...من میخام توی یک ماه کل دروس عمومی سه سالمو جمع کنم به همراه زیست سال دوم ...سه ماه بعد دروس تخصصی و جمع کنم همراه با مرور دروس عمومی بنظرتون کار درستیه؟؟
-
یه سوال دارم ...من میخام توی یک ماه کل دروس عمومی سه سالمو جمع کنم به همراه زیست سال دوم ...سه ماه بعد دروس تخصصی و جمع کنم همراه با مرور دروس عمومی بنظرتون کار درستیه؟؟
@dr-sogand-77
واللا به نظر من خوندن همه دروس فقط زمانی لازمه که خونده بشن که قراره درصد 90 کسب کنید. اگر هدفتون رتبه زیر پانصد هست، همه دروس رو باید متوازن بخونید. اگر هدفتون مشخص هست از لحاظ رشته و دانشگاه، باید متوازن و متناسب با هدف وبرنامه بخونید. خوندن همه دروس ولی درست نیست. -
@dr-sogand-77
واللا به نظر من خوندن همه دروس فقط زمانی لازمه که خونده بشن که قراره درصد 90 کسب کنید. اگر هدفتون رتبه زیر پانصد هست، همه دروس رو باید متوازن بخونید. اگر هدفتون مشخص هست از لحاظ رشته و دانشگاه، باید متوازن و متناسب با هدف وبرنامه بخونید. خوندن همه دروس ولی درست نیست.VictorKeke من برنامه دارم توی برنامه ام موظفم همه ی دروسم رو بخونم ...بجز ریاضی و فیزیک که از روی بودجه بندیه ..من منظورم نوع خوندنم بود روشم خوندنم بنظرتون اون چیزی ک گفتم خوبه یانه
-
قسمت اول فایل صوتی توضیحات برنامه ریزی شخصی با استفاده از موارد ذکر شده در قسمت مسیر یابی
VictorKeke در ویکتور ککه-مشاوره دور همی گفته است:
1107 تا دانلود؟؟؟؟؟ شوخیه؟ قاطی کرده سایت؟ 1107 دانلود؟؟؟؟
-
@romisa1234
منم مث شما فکر میکردم که اگه مشخص کنم استرس میگیرم.
ولی اینطوری نیست
چون همیشه فقط تهران رو بررسی میکردم.
سایر دانشگاه ها رو بررسی کنید
به شدت روحیه میگیرید.
و به نظرم به جای خود هدف یه بازی هدفی مشخص کنید
از یه دانشگاه که مطمئنید حتما بهش میرسید تا یه دانشگاهی که آرزو و هدف رسیدن بهش رو دارید
اینطوری یک پله پایین تر و بالاتر رو همزمان دارید می بینید -
این پست پاک شده!