هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سلام خوبین
ی سوال داشتم
اگه یکی انتخاب رشته بکنه یه دانشگاهی رو هم قبول بشه میتونه ثبت نام نکنه و نره؟! محرومیت از کنکور داره یا میتونه سال بعد دوباره کنکور بده؟و اینکه این شرایط مرخصی و اینا رو هم که شنیدم انگار ثبت نام می کنن ولی یکی دو ترم همون اول مرخصی میگیرن برای کنکور بخونن شما میدونین چجوریه؟
Hamid.sAnzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام خوبین
سلام متشکرم از لطفتون
شما خوب هستید؟ی سوال داشتم
اگه یکی انتخاب رشته بکنه یه دانشگاهی رو هم قبول بشه میتونه ثبت نام نکنه و نره؟!بله میشه
محرومیت از کنکور نداره یا میتونه سال بعد دوباره کنکور بده؟
محرومیت سه ساله برداشته شده
فقط آقا پسرها سرباز هستن برای اینکه دوباره بتونن پشت بمونن باید دانشگاه بزن و اگه میخوان خونه بمونن دو ترم مرخصی بگیرنو اینکه این شرایط مرخصی و اینا رو هم که شنیدم انگار ثبت نام می کنن ولی یکی دو ترم همون اول مرخصی میگیرن برای کنکور بخونن شما میدونین چجوریه؟
بله میشه اینکار رو کرد و طول تحصیل امکان دو ترم مرخصی هست باید قبل شروع هر ترم مدخصی بگیرن
-
Mehrsa 14
ناامیدم مهرسا((=
به اونی ک میخام نمیرسم قطعا فقط الان میخام شرمنده خانوادم نشم همین@xanom-mah
تو خیلی براش جنگیدی
اصلا اینجوری فکر نکن. تو باید سرت بالا باشه که با شرافتش پاش وایستادی دیگه باقیش دست تو نیست:)
اگه بخواد حرف و حدیث و گلایه باشه باور کن تو هر شرایطی ممکنه حتی اگه یکی پزشکی هاروارد بیاره. دیدم که میگم🥲 -
@xanom-mah
تو خیلی براش جنگیدی
اصلا اینجوری فکر نکن. تو باید سرت بالا باشه که با شرافتش پاش وایستادی دیگه باقیش دست تو نیست:)
اگه بخواد حرف و حدیث و گلایه باشه باور کن تو هر شرایطی ممکنه حتی اگه یکی پزشکی هاروارد بیاره. دیدم که میگم🥲 -
@xanom-mah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قربونش برم ولی وقتی که من به کمترین راضی شدم ...(((:
بدونید که خدا هر کاری میکنه قطعا به نفع شماست
توکل کنید به خودش هیچکس بهتراز خدا به شما توجه نمیکنه و خیر شما رو نمیخواد... -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام خوبین
سلام متشکرم از لطفتون
شما خوب هستید؟ی سوال داشتم
اگه یکی انتخاب رشته بکنه یه دانشگاهی رو هم قبول بشه میتونه ثبت نام نکنه و نره؟!بله میشه
محرومیت از کنکور نداره یا میتونه سال بعد دوباره کنکور بده؟
محرومیت سه ساله برداشته شده
فقط آقا پسرها سرباز هستن برای اینکه دوباره بتونن پشت بمونن باید دانشگاه بزن و اگه میخوان خونه بمونن دو ترم مرخصی بگیرنو اینکه این شرایط مرخصی و اینا رو هم که شنیدم انگار ثبت نام می کنن ولی یکی دو ترم همون اول مرخصی میگیرن برای کنکور بخونن شما میدونین چجوریه؟
بله میشه اینکار رو کرد و طول تحصیل امکان دو ترم مرخصی هست باید قبل شروع هر ترم مدخصی بگیرن
-
@xanom-mah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قربونش برم ولی وقتی که من به کمترین راضی شدم ...(((:
بدونید که خدا هر کاری میکنه قطعا به نفع شماست
توکل کنید به خودش هیچکس بهتراز خدا به شما توجه نمیکنه و خیر شما رو نمیخواد... -
@xanom-mah داره من دانلود نکردم
-
-
@xanom-mah نه نداره منطقه یک و دوعه فقط
-
آخرین باری که وارد تلگرام شدم یازدهم بودم
مثل اینکه فاز همه اونجا فرق داره
پروفایلا بیو اسما
خیلی وقته غیر آلاخونه و شاد هیچ پلتفرم اجتماعی نبودم :))
شاد و آلا...!