هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
از این ناراحتم که با من از موفقیت و امید حرف میزد
اما نگفته بود سهمیه داره=)))
تا وقتی استوریشو برام فرستادن:// -
اصلا به من چه:/
هرچی دلش میخواد بخونه:/
اصلا بیاد بغل دست من دانشگاه فردوسی مشهد مهندسی برق بخونه:/
خیلی هم خوش اومد:/
من که نه پزشکی میخونم نه چیزی
میخوندم هم نگران این موضوع نبودم،چون جای کسیو نمیگیره:/ (احتمالا جدا از ظرفیتی که برای پذیرفته شدگان کنکور قرار دادن، قبولش میکنن، یعنی جای کسی گرفته نمیشه)
به من چه:/,
خب حالا چیکارش کنم:/
برم یقه پزشکیان بگیرم؟:/
یقه سنجش؟:/
یقه خودشو؟:/
به من چه:/
اگه نگم «به من چه»، اعصابم خورد میشه و کاری هم از دستم بر نمیاد
حداقل میگم به من چه تا اعصابم خورد نشه و کاری از دستم بر نیاد:/
#تودلی -
تا آنجا که در خاطرم هست مدتی طولانی که برای کنکور با دوستانم در مدرسه یک شهر کوچک تلاش میکردیم، تقریبا همه چیزهایی که میتونست ما را خوشحال کند دو دستی بوسیدیم و کنار گذاشتیم به امید آنکه بعدا دنبالشان را بگیریم و هیچ وقت هم وقت نشد که پیشان را بگیریم.
روزهایی که بر خودمان و خانوادهها و همه آنهایی که دغدغه شهر و مدرسه را داشتن بسیار سخت گذشت. وسط هیاهوی درس و امتحان با یکی از دوستان قدبلندم تا پای ورود به تیم ملی والیبال نوجوانان رفتیم، یادم هست همانجا انصراف دادیم و با یه آه و افسوسِ بلند همان راهی که رفته بودیم را به سمت کتابهایمان عوض کردیم.
فکر نمیکنم زحمت و تلاش کسب مدال برنز المپیک بیشتر از تلاشی باشه که قبولی واقعی پزشکی تهران لازم داره؛
دقیقا زمانی که بچههای کنکوری باید منتظر نتایجشون بشینن و بعدش دوسه ماه دیگر استرس نتایج نهاییشان را تحمل کنند، آن هم با این وضعیت اسفباری که برای کنکور ساختهاند.
یک نفر اما آنسوی این اتفاقات با خوابِ راحت و ذهنی به دور از استرس قبولی خودش را تضمینشده آن هم در سختترین رشته و دانشگاه برای قبولی میبیند. اگر واقعا پزشکی را دوست داشتید باید مانند بقیه تلاش میکردی، حال هم افتخار المپیک و پاداشش هست هم یک رشته خشک دست نخورده با فرش قرمز.
میدانیم که در این حوزه ظلمهای بسیاری مانند انواع سهمیهها است و دلهای رنجیده و عرق تلاش ما را همیشه با نهایت ستم میخراشد، اما این ظلم از قانون رسمی هم تخطی میکن و صریحا پا را روی قانونی میگذارد که خود آن را نگاشتهاند.
جدای از اینها، زمینه سواستفاده و درخواست دادن رو خوب فراهم میکند، حال هرکس که دلش بخواهد درخواستی میدهد و ...
ورود ایشان به این رشته چیزی از منی که مدت کمی به پایان تحصیلم مانده کم نمیکند اما پا گذاشتن روی حق و ظلم آشکار را هیچ وقت در زندگیام برنتابیدم، گواهش این باشد که در تمام نوشتههایم به نام حق کلمه اول است.
به احترام تمام ساعتهایی که چشمانمان پای کتابها خوابش میبرد نوشتم، به احترام روزهایی که نمیشد هوایی تازه کرد، به حرمت لحظات سخت انتظار نتایج بچههای کنکوری و به عنوان نمایندهای کوچک از دانشجویان واقعی پزشکی سکوت جایز نیست.
امید قیسوندی، دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و صدای صدها همکار پرتلاش و رنجیدهام از ظلم روزگار
-
Mehrsa 14 از نظر قانونی آره
ولی خب وقتی رییس جمهور خودش شخصا اجازه بده... چیزی میشه گقت؟ خیر -
Mehrsa 14 همه فکر میکردند رشته مرتبط با حرفه ش رو بخواد اما خب نبود اینطوری...
-
Akito رئیس جمهور جدیدمون که با خر برابری میکنه با اون کابینه داغونش
انشالله اینم شهید کنن بریم بعدی -
@danial-hosseiny بیشعورم
️ حوصله ندارم
️
@Masoumeh-sh
نه عزیزم. حوصله نداشتن میتونه با این همراه باشه که اطلاع بدی داری میری. نه که یهو آفلاین.
️
خویشتن را گول مزن -
@danial-hosseiny درسته
اینا هیچکدوم طرح اصلی نیستند فقط میخواستم از بین اینا یکی رو انتخاب کنم برای یه قسمت از کار که حالا حواسم به این چیزی که گفتی هست@AmirBarsam
موفق باشی -
@danial-hosseiny بیشعورم
️ حوصله ندارم
️
@Masoumeh-sh
البته واقعا اگر اون آدم برات مهمه حتی میتونی بهش بگی میخوای بری، خستهای، دیگه جون نداری و و و... اگه هم نیست که یه من رفتم صرف که طرف بدونه دیگه نمیای کفایت میکنه. کلا کسیو معلق نذاری قشنگتره دیگه.