هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعییییی
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من مثلن خوابم
مهمون اومده دارن راچب من حرف میزنن -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نامردا غیبت پشت سر خوابیده؟؟
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عمه های جیغ جیغو
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچهای عمه ی خونخ کثیف کن
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s من برمیدارم مال شما
-
بوی این شربته هنوز تو فضای اینجا هست
-
بچه ها چجوری اینو میخورن
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسرعمم داره میگه مریم اگه بود تا سه صبح بیدار میموندم
بیشعور ما به هم سلامم نمیکنیم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عمم داره فحشم میده
-
اون یکی عممم همینطور
-
مادر یه تنه دفاع میکند
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلطان قلبم مادر
-
🦥
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا اگه پیششون بودم محل مگسم بهم نمیذاشتن://
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نامردا پس چرا من همیشه تو جمع های فامیلی تنهام:////
-
فامیل نون تو سفره و پول تو جیبه
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam ینی چیاین خوبه یا بد
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۳۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mary28 شیطونه میگه پاشم برم جلوش بگم جدی میفرمایید
-
دلم جنوب میخواد
40823/133913