هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
خیلی درمورد دانشگاه ها اطلاعات نیاز دارم... 
- 
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: شما پسرید؟  اگه اره 
 که افرین به خونوادتونمچکرم از لطفتون       
 ولی خب اونقدرا هم بچه خوبی نیستم 
 قبل از اینکه بفهمم بابام اومد ظرفارو شست
 و خب وقتی بابام میره سراغ ظرفا، هیچ روشی وجود نداره که بشه منصرفش کرد... هیچ روشی:/ Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: شما پسرید؟    اگه اره 
 که افرین به خونوادتونمچکرم از لطفتون       
 ولی خب اونقدرا هم بچه خوبی نیستم 
 قبل از اینکه بفهمم بابام اومد ظرفارو شست
 و خب وقتی بابام میره سراغ ظرفا، هیچ روشی وجود نداره که بشه منصرفش کرد... هیچ روشی:/ چقدر خوبن خونواده های این مدلی   
- 
موکب زدن... 
 صدای مداحیاشون میاد( :
- 
ولی اگه یه روز قسمت شد بریم 
 ترجیحم مرز چذابهاس..
 از بقیهی جاها چیزی نمیدونم
 ولی اینجا برام یادآور خاطرات خوبیه....(تازه اگه همونجایی باشه که دیدم  ) )
- 
از بیکاری رفتم تو تنظیمات گوشی نزدیک بود گوشیم به فنا بره:// پرستو بابایی تا خسارت مالی و جانی به خودت نزدی بشین فیلم ببین   
- 
اوم... 
 دلم سیبزمینیِ سرخ شدهی موکبای عراقی رو میخواد...
- 
الان که فکر میکنم، بر خلاف تصورات و فانتزیام فک نکنم بتونم خوابگاهو تحمل کنم Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: الان که فکر میکنم، بر خلاف تصورات و فانتزیام فک نکنم بتونم خوابگاهو تحمل کنم  فقط امیدوارم خوابگاه با آدمای درستی بیفتین فقط امیدوارم خوابگاه با آدمای درستی بیفتین
- 
اوم... 
 دلم سیبزمینیِ سرخ شدهی موکبای عراقی رو میخواد...زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: اوم... 
 دلم سیبزمینیِ سرخ شدهی موکبای عراقی رو میخواد...مای بارد 🥲 
- 
ولی اگه یه روز قسمت شد بریم 
 ترجیحم مرز چذابهاس..
 ولی اینجا برام یادآور خاطرات خوبیه....(تازه اگه همونجایی باشه که دیدم  ) )زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ولی اگه یه روز قسمت شد بریم 
 ترجیحم مرز چذابهاس..
 ولی اینجا برام یادآور خاطرات خوبیه....(تازه اگه همونجایی باشه که دیدم  ) )خیلی دلم میخواست یه بار از مرز شلمچه برم کربلا (: 
 غروب جمعه شلمچه مداحی از ما که گذشت اما غمم همینه الهی هیچکس داغ حرمت نبینه تو گوشم پخش شد دلم شکست سه ماه بعدش شد اولین دعوت کربلا(:
- 
اصل و اساسی که تمام اخلاق گرایان به راستی در باب آن نظری یکسان دارند، این است : کسی را نیازار و هرچه می توانی به دیگران یاری برسان. 
 آرتور شوپنهاور
- 
شنبه 3 شهریور 
      ️ ️
- 
زودتر تابستون گذر کنه 
 و پاییز بره دیدار زمستون
 زمستون بماند بماند طولانی شود و بماند.
 منجمد شود و بماند
 و
 بعد از سالیان سال بهار فرش شکوفه پهن کنه برای زمستون بعد
 گلاب و اب بدرقه راهش کنه
              ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: الان که فکر میکنم، بر خلاف تصورات و فانتزیام فک نکنم بتونم خوابگاهو تحمل کنم  فقط امیدوارم خوابگاه با آدمای درستی بیفتین فقط امیدوارم خوابگاه با آدمای درستی بیفتین_MILAD_ من خودم ادم درستی نیستم  
- 
_MILAD_ من خودم ادم درستی نیستم  
- 
_MILAD_ من خودم ادم درستی نیستم  
- 
ولی اگ تو استان خودم باشم نمیتونم تنهایی برم مسافرت    ️ ️
 من رو مسافرت حساب کرده بودم..

|
 |

شعردانه
شعردانه