چند تا سوال دارم!
-
خوبین؟
چندتا سوال راجب دانشگاه و پذیرشش دارم ممنون میشم اگه اطلاعی دارین جواب بدین
اول اینکه من تجربی ام میتونم رشته های رشته انسانی واسه دانشگاه انتخاب کنم مثلا با رشته تجربی مدیریت مالی یا مدریت امور بانکی بزنم؟؟/
هزینه این رشته ها تو دانشگاه ازاد؟
چه رتبه ای میخواد مدیریت؟؟هزینه دندون ازاد چقدره ترمی؟؟؟
حدود چه رتبه ای میخواد تو منطقه دو؟؟؟دانشگاه ازاد بهتره یا پردیس؟؟اصلا فرقشون چیه؟؟/کدوم ورودش راحت تره؟/هزینه هاشون چ فرقی دارن؟؟؟
-
-
باسلام
در مورد رشته های مد نظرتان به دفترچه انتخاب رشته تجربی سال 96 مراجعه کنید . تمامی هزینه های دانشگاه آزاد به طور چشمگیری افزایش یافته اما چنین رشته هایی که مد نظرتان است به نسبت به رشته های شاخه علوم پزشکی ، چون واحد های عملی ندارند دارای شهریه متغیر کمتری خواهند بود.
رتبه های قبولی با توجه به رشته ( پزشکی و دندان و داروسازی ) و دانشگاه متغیر می باشد.
در مورد دوره های غیر روزانه نیز دانشگاه پردیس همان دانشگاه سراسری بوده و شما در کنار سایر دانشجویان دوره روزانه خواهید بود ولی با این تفاوت که شما بایستی هزینه ای قابل توجهی نیز برای آن تقبل نمایید .
موفق باشید -
باسلام
در مورد رشته های مد نظرتان به دفترچه انتخاب رشته تجربی سال 96 مراجعه کنید . تمامی هزینه های دانشگاه آزاد به طور چشمگیری افزایش یافته اما چنین رشته هایی که مد نظرتان است به نسبت به رشته های شاخه علوم پزشکی ، چون واحد های عملی ندارند دارای شهریه متغیر کمتری خواهند بود.
رتبه های قبولی با توجه به رشته ( پزشکی و دندان و داروسازی ) و دانشگاه متغیر می باشد.
در مورد دوره های غیر روزانه نیز دانشگاه پردیس همان دانشگاه سراسری بوده و شما در کنار سایر دانشجویان دوره روزانه خواهید بود ولی با این تفاوت که شما بایستی هزینه ای قابل توجهی نیز برای آن تقبل نمایید .
موفق باشیدmohammad300
صفحه چند دفترچه هزینه ازاد پزشکی نوشته؟ -
ممنون که جواب دادین -حدود هزینه ها و رتبه هارو نمیدونین؟؟؟ هزینه پیراپزشکیو سوال کردیم-تو دفترچه همچین چیزی نیست که هزینه بنویسن-
-
mohammad300
صفحه چند دفترچه هزینه ازاد پزشکی نوشته؟ziba00 pa تو دفترچه ها هزینه ای نوشته نمی شود
-
ممنون که جواب دادین -حدود هزینه ها و رتبه هارو نمیدونین؟؟؟ هزینه پیراپزشکیو سوال کردیم-تو دفترچه همچین چیزی نیست که هزینه بنویسن-
مهسام
حدود هزینه های رشته های شاخه علوم پزشکی ( به جز 3 رشته اصلی پزشکی و ... ) در دانشگاه آزاد (هم عادی هم پردیس آزاد ) از حدود 3 تا 8 میلیون هست. و رتبه ها نیز با توجه به شهر مد نظر متغیر و هر چقدر تقاضا یک رشته زیاد باشد بالطبع رتبه مورد نیاز برای قبولی در رشته مورد نظر پایین تر خواهد بود. -
خوبین؟
چندتا سوال راجب دانشگاه و پذیرشش دارم ممنون میشم اگه اطلاعی دارین جواب بدین
اول اینکه من تجربی ام میتونم رشته های رشته انسانی واسه دانشگاه انتخاب کنم مثلا با رشته تجربی مدیریت مالی یا مدریت امور بانکی بزنم؟؟/
هزینه این رشته ها تو دانشگاه ازاد؟
چه رتبه ای میخواد مدیریت؟؟هزینه دندون ازاد چقدره ترمی؟؟؟
حدود چه رتبه ای میخواد تو منطقه دو؟؟؟دانشگاه ازاد بهتره یا پردیس؟؟اصلا فرقشون چیه؟؟/کدوم ورودش راحت تره؟/هزینه هاشون چ فرقی دارن؟؟؟
مهسام
سلام
تو انتخاب رشته رشته ها حسابداری و مدیریت مشترک محسوب میشه ولی مثلا اگر زده50نفر 30نفرش انسانین 20نفر تجربی
ینی کمتر میپذیره نسبت ب انسانیا
امسال دوست من با 13هزار رفت مدیریت مالی واموربانکی
دندون ازاد ترمی6تومن بدون کتاب وجزوه وخابگاه وامکانات یعنی دوستم گفت من نمیونم دقیق
دندون ازاد با رتبه زیر4هزار منطقه 2 میتونن برن البته اگر سهمیه کسی نداشته باشه چون ازادیای فرزند شهید هزینه نمیدن بابت یونی ازاد
پردیس مدرکشو همون دانشگاه دولتی میده و سر کلاس های دانشگاه دولتی میشینی فقط واسه اب خوردنتم پول میگیرن
مسلما پردیس بهتره از لحاظ درس البته دانشجو رو تضمین نمیکنن خیلی -
paripari
مرسی بابت اینکه تا حدی سوالمو جواب دادینـ
دوستتون منطقه چند بودن که رفتن مدیریت؟فقط اینکه دانشجو از چه نظر تضمین نمیشه تو پردیس؟؟؟؟