هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
CpR ترجمه، باریستایی، رانندگی، گرافیک، دیجیتال ارت
-
CpR ترجمه، باریستایی، رانندگی، گرافیک، دیجیتال ارت
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey باریستایی که میگی رو هم علاقه دارم
اما وسایلش نیست -
Michael Vey باریستایی که میگی رو هم علاقه دارم
اما وسایلش نیستنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya ما دستگاه اسپرسو ساز خونگیو داریم
ولی خب کلا برا باریستایی از اون دستگاه صنعتیا لازمه.. با اینا قهوه خفن نمیشه گرفت
-
هنری هم من شمع سازی و رزین رو خیلی علاقه دارم
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya شمع سازی>>>>>
-
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایشالا با یه نتیجه فوق خفن خستگی این روزا از تنت در بره ari_14
-
@_maya ما دستگاه اسپرسو ساز خونگیو داریم
ولی خب کلا برا باریستایی از اون دستگاه صنعتیا لازمه.. با اینا قهوه خفن نمیشه گرفت
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey خیلی خوبه
منم خوشم میاد داشته باشیم اما استفاده نداره چون همه ی ما به قهوه حساسیت داریم=//
اوهوم -
یعنی این منم ک دارم شورشو در میارم؟ یا طبیعیه؟ چون دارم میمیرم
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی این منم ک دارم شورشو در میارم
راستشو بگم؟
یکم
یه کوچولو
به نظرم بهتره زیاد بهش فکر نکنین بچه ها و ریلکس کنین تا وقتی اومد بهتر بتونین باهاش کنار بیاین... -
می زنـم بــر کوچـه دیـوانگی در ایـن بهــار
بیش ازین خجلت ز روی کودکان نتوان کشید -
@Comrade_Bayat خیر
-
زندگی با هوشیاری زیر گردون مشکل است
تا نگردی مست ایـن بار گران نتوان کشید -
Akito در واقع الان باید بگم سلام دلیجان
-
فکر کنم حداقل یه ۱۵ ساعت مونده تا برسیم خونه..:/
-
خدا کنه وقتی اونجاییم نتایج نیاد
-
-
تقریبا مطمعا شدم که جمعه میاد:/
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرم داره می ترکه دیگه
-
Michael Vey خیلی خوبه
منم خوشم میاد داشته باشیم اما استفاده نداره چون همه ی ما به قهوه حساسیت داریم=//
اوهومنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya اوووه این بده
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی این منم ک دارم شورشو در میارم
راستشو بگم؟
یکم
یه کوچولو
به نظرم بهتره زیاد بهش فکر نکنین بچه ها و ریلکس کنین تا وقتی اومد بهتر بتونین باهاش کنار بیاین...نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-vinyzo نمیدونم واقعا نمت بهش فک نکنم.. و فقطم فشار رتبه نیست.. مسائل شخصی دیگ هم هست که همشون با تمام قدرت دارن بهم فشار وارد میکنن.. تحمل کردن سخته برام اینروزا
-
خبر فوری: پاول دوروف مدیرعامل تلگرام چهار روز بعد از بازداشت در فرانسه، آزاد شد
در بیانیهای از سوی دفتر دادستانی پاریس آمده است: یک قاضی به بازداشت پاول دوروف پایان داد و اعلام کرد دوروف باید برای صدور کیفرخواست در دادگاه حاضر شود.