هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
رشوه رو نمیگم تذکر اولیه شما رو میگممن کی انگلیسی صحبت کردم ؟
ببین بحث اینجا فقط و فقط انگلیسیه تاکید کنم -
خیل خوب حالا بیاین وسط
پورعباس ک خابید مام یکم برقصیم
جیغ دست هورا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا وایسا
-
@Venus655 باشه🥲🫂
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خیر قانون انجمن بر سر گوووویش ها و زبان هاست دقت کنید لطفا -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
من دلم میخواد کردی ، ترکی و لری رو یاد بگیرم
تا بفهمم بچه های اینجا چی میگن
-
این پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی چت ها رو قاطی می گیری
-
پیش قدم شدن برای یه سلامِ خشک و خالی اونقدراام سخت نیست
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چوب گلفففف
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مِهردُخت on ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
لری در خدمتم ...جلسه ای ۵۰ هزار ...کلاس هم یک ساعت و نیم ...روز اول قواعد روز دوم تست ب همین ترتیب
-
این پست پاک شده!
-
هعی نمیدونم یه بار نشد ما یه چیز جدی بذاریم و الهام خانم دو دیقه بعدش پیام() اینو نفرسته
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید من مشکل دارم ولی حس خوبی از تئاطر نمیگیرم
-
Sachli به شدت حق:)
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
52102/140275