هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to نقطه on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
برنامه مخصوص براش ساختن که افراد به صورت آنلاین بازی کنن ولی فکر نمیکنم بچه های اینجا موافقش باشن چون باید صدا وصل و قطع کنی -
نقطه بله درسته
شعر برای ایشون هست
من ماجرا رفتار قوی از زبان استاد کاووند رو یادم اومد که ایشون بعد از بیان داستان قوی
شعر ایشون رو خونندکه این شعر اجرا زیاد هم براش شده
نظیر علی رضا قربانی
و عباس مهرپور -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️️️️️️️️️
-
نقطه موافقماا ولی چجوری بازی کنیمم اینجا؟
-
نقطه
توی انجمن موقعیتش نیست و خیلی سخت میشه.
میتونم اپلیکیشن بهت معرفی کنم بری بازی کنی. -
شب چطور مافیا کسی رو بکشه؟
-
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
به خصوص که باید یا بتونیم همدیگه رو ببینیم یا اینکه حداقل صدای همدیگه رو بشنویم و توی انجمن خواهیم مُرد برای محقق شدنش =))) -
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 دقیقا
-
danial hosseinyreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
اوناش مشکلی نیست ما توی دوران کرونا زیاد بازی میکردیم توی تلگرام.
پیوی گاد اعلام میکردیم همهچیزو =))) -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey رئیس مزرعه مگه 2 هم داشته؟؟؟
من که یکی شو دیدم فقط -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny اها اینم میشه
-
danial hosseinyreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
تا چهارشم اومد. -
حالا باز اگر پایه باشید توی تلگرام راحتتره تا انجمن.
-
هیچی پس
خیلی خیلی نمی دونستم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
که از مرگ غافل شود تا بمیرد️
-
اینجا فکر کنم فقط بچه ها جرعت حقیقت بازی کردند یک تاپیک بود
-
danial hosseinyreplied to jahad_121 on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
جرئت حقیقتو میشه تایپ کرد. مافیا رو نمیشه. -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
مافیا حضوری نیازه که رفتار ها همه چی سنجیده بشه بشه تشخیص داد کی شهروند کی مافیاو.. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to AmirBarsam on ۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam لطف داری️️
-
خیلی وقتم هست بازی نکردم 🥲
آخرین بار شبی بود که با بچههای دانشگاه دور هم بودین، هیچکدوم بلد نبودن و یهو گفتن یادمون بدین بازی کنیم. تا صبح بازی کردیم 🥲
52618/135849