هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بنظرمن با بروز رسانی کردن هرروز هرتاپیک درسی با یه مطلب جدید و مفید درسی میتونه به تاپیک ها رونق ببخشه
این به روز رسانی ها رو کی باید انجام بده؟
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بنظرمن با بروز رسانی کردن هرروز هرتاپیک درسی با یه مطلب جدید و مفید درسی میتونه به تاپیک ها رونق ببخشه
این به روز رسانی ها رو کی باید انجام بده؟
اگه به روزرسانی شد ولی استقبال نه. پس چی؟
-
@m-an
آیا دوستان دیگه هم همچین نظری دارن؟بنظر منم راست میگن تاحدودی! ولی مسببش این تاپیک نیست,,مسببش خودمونیم! مشکل از بی برنامگی و بی ارادگیه! نه این تاپیک....
ولی موافقم که خیلی شلوغه و بهتره یه بارِ دیگه اهدافِ این تاپیک رو همگی بخونیم و بهش فکر کنیم. -
@m-an
آیا دوستان دیگه هم همچین نظری دارن؟بنظر منم راست میگن تاحدودی! ولی مسببش این تاپیک نیست,,مسببش خودمونیم! مشکل از بی برنامگی و بی ارادگیه! نه این تاپیک....
ولی موافقم که خیلی شلوغه و بهتره یه بارِ دیگه اهدافِ این تاپیک رو همگی بخونیم و بهش فکر کنیم. -
دوستان حاضر نطرشون رو بگن
مفید واقع خواهد شدتاپیک تودلی رو ساعتی کنید...ببیند اگ چه شاید واقعا تودلی جلوگیری کرد از ورود خیلی از ماها ب گروه های تل و فضاهای ناسالم،اما از اون طرف وابستگی زیادی ایجاد کرد ک از درس کمی دورشدیم،شما نگاه کنید چند نفر خدافظی میکنن و برمیگردن...یکساعت صبح،یکی ظهر،یکی شب رو معین کنید مابقی ساعت ها قفل باشه،اینطور سود میبریم و الا میشه رفع خستگی و تنظیم میکنیم و....(فقط ی نظر ی کاربر)
-
@m-an
ولی موافقم که خیلی شلوغه و بهتره یه بارِ دیگه اهدافِ این تاپیک رو همگی بخونیم و بهش فکر کنیم.gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an
ولی موافقم که خیلی شلوغه و بهتره یه بارِ دیگه اهدافِ این تاپیک رو همگی بخونیم و بهش فکر کنیم.این تاپیک خیلی هم خوبه
اون مدیریت زمان ماست که باید درست شه -
من بازم اومدم
اندفه دیگه بوی اشتباه زنی نمیاد
بوی خوبیه -
دوستان حاضر نطرشون رو بگن
مفید واقع خواهد شدتاپیک تودلی رو ساعتی کنید...ببیند اگ چه شاید واقعا تودلی جلوگیری کرد از ورود خیلی از ماها ب گروه های تل و فضاهای ناسالم،اما از اون طرف وابستگی زیادی ایجاد کرد ک از درس کمی دورشدیم،شما نگاه کنید چند نفر خدافظی میکنن و برمیگردن...یکساعت صبح،یکی ظهر،یکی شب رو معین کنید مابقی ساعت ها قفل باشه،اینطور سود میبریم و الا میشه رفع خستگی و تنظیم میکنیم و....(فقط ی نظر ی کاربر)
-
بنظر من افراد دو دستن که استراحتشونو میان انجمن
کسایی که میان انجمن یا میخوان یکم مغزشون باز شه
یا اینکه چارتا نکته دیگم یاد بگیرندسته اول که میان اینجا هیچ
دسته دوم دنبال این تاپیکای درسی میگردن یا پیدا میکنن یچیزی یا اینکه اونام اخرسر خسته میرن میان اینجا باز -
Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar حرفتون درسته و همچنین مباحث غیر درسی زیاده
خب اینجا کلا بیشتر برای مباحثِ غیرِ درسیه دیگه...ولی بنظرم میشه هنوز بیشتر تفکیک کرد! اینجا انگار دیگه خیلی جامع همه ی موضوعاتو در برمیگیره
مثلا خوبه تاپیکِ عکس/تاپیک رفع اشکال/تاپیک شعر/...داشته باشیم جدا جدا
فکر کنم الآن هم هست ولی باید جدی تر گرفته بشه -
من بازم اومدم
اندفه دیگه بوی اشتباه زنی نمیاد
بوی خوبیه -
نظرات جالبی هستن دارم گوش میدم خب داشتین میگفتین
دیگه چیبچه ها فک نکنم گوش بده،اخه پدرمم هر وقت میگ دیگ چی ،چ جالبه هیچی گوش نکرده
-
دیگه چیااونی که باید به روز رسانی کنه هرروز تاپیک رو
اوییه که تاپیک رو زده -
اوییه که تاپیک رو زده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اوییه که تاپیک رو زدهدیگه هیچکی تاپیک نمیزنه که اونوقت
-
دیگه چیبچه ها فک نکنم گوش بده،اخه پدرمم هر وقت میگ دیگ چی ،چ جالبه هیچی گوش نکرده
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اون پدر شماست نه من