هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
.آنقدر روی همه یک برچسبی چسباندیم، آنقدرها آدمها را تاکسیک و سمی دیدیم، آنقدر هرکسی را دیدیم یا ADHA یا OCD یا بایپلار یا نارسیستیک یا مرزی یا تروماتایز شده از کودکی پر بحران، یا کمالگرا، یا پر از اختلال اضطراب، یا درونگرا یا هزار کوفت و زهرمار دیگر بود، و ما از ترسمان پا گذاشتیم به فرار، حالا ما ماندیم و خودمان. تک و تنها.
هی بیخ گوشمان گفتند از اهدافتان با کسی حرف نزنید، اگر پلن بزرگی دارید پیش احدی نم پس ندهید تا زمانی که کاملا عملی شد، هی هر روز که بیدار شدیم دیدیم دوستی که هفته پیش با ما توی کافه ...ناله میکرد حالا لوکیشنش را گذاشته تورنتو و برلین و آمستردام و کبک. حسرت یک خداحافظی ساده را هم به دلمان گذاشت که بفهمیم به نظر دوستانمان آنقدر کامسیاه منفینگر و بدانرژی بودیم که حرف رفتنش را حتی با ما دوپاره نکرد.
بس که هی رابطهها را خواستیم جا کنیم توی آن مستطیل خطکشیشده لعنتی که تراپیستمان برایمان کشید و هیشکی توش جا نگرفت، خودمان ماندیم و سایه سیاهمان و روز بروز تنهاتر و غمگینتر...
یالوم میگوید اگر بتوانیم تنهایی منفرد خود را خوب بشناسیم، خواهیم توانست روابطی مبتنی بر عشق و دوستی بسازیم. با اینکه نمیتوان بر مغاک وحشتناک تنهایی پل زد، اما اگر نتوانیم دستمان را به سوی دیگران دراز کنیم در غم هستی غرق خواهیم شد.
و حالا دستاورد دانستنهای بسیار و سنجیدن های زیاد و سیاستورزیهای بددلانه فقط یک چیز است. ما حالا همه اهل غرقیم.•الهام فلاح
-
-
ببینین کی هنوز بیداره
-
ببینین کی هنوز بیداره
@danial-hosseiny
-
جمعیت کشور 92 میلیون شد ....؟
-
به قول فرزام .....
کنکوری منجمد برزیلی باید وارد کنیم -
ببینین کی هنوز بیداره
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ببینین کی هنوز بیداره
بنظرم شبا کلا گوشیتو خاموش کن بنداز سطل آشغالی شاید فرجی شد...
اینجوری حتی اگه بیدار هم موندی نمیتونی انجمن اعلام کنی که بیداری و ما به این نتیجه میرسیم که خوابی
حل مسئله به سبک مسئولین -
بعضی از همسن و سالی های خودمو میبینم
نمیتونن درست حرف بزنن
یعنی نمیتونن درست کلام رو منعقد کنن
وقتی که متوجه این موضوع شدم داشتم توی اینستا
میچرخیدم ی کلیپی اومد برام توی اکسپلور
میگفت که این موضوع از اهداف دنیای دیجیتاله
و در آینده بیشتر و بیشتر میشه
تا ارتباط کلامی نزدیک صفر برسهفک کنم حرف ناحقی نمیزد
من اکثرا با مترو میرم و میام اگه جایی کاری داشته باشم
قریب به 90 درصد دارن با هم چت میکنن
و این بده ....قبلاً وقتی مهمونی میرفتیم با خونواده