هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فشردگی دانش آموزا نسبت به پارسال، توی هر بازه ترازی، بیشتر از پارساله و بازه ترازی مشابه پارسال
در اینصورت واضحه که رتبه هرکس، از اون چیزی که فکر می کرده، بیشتر بشه -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فشردگی دانش آموزا نسبت به پارسال، توی هر بازه ترازی، بیشتر از پارساله و بازه ترازی مشابه پارسال
در اینصورت واضحه که رتبه هرکس، از اون چیزی که فکر می کرده، بیشتر بشهدانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده! -
پ.ن:
اگه در کل سال کنکور، پا توی تلگرام نذارین، برد کردین -
JuDi
باشه🥲 -
واقعا با عکسای بلک پینک مشکل دارین ؟
-
یکی از کانال های مشاوره ای تاکید داره به اعتراض زدن
@دانش-آموزان-آلاء
بنظرم تعداد معترض ها بالا باشه ممکنه یکاری کنننوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya زدم اعتراض
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج اره بعضیا دارن... پس فک کردی چرا خیلیا ی روز میبینی یهو اخراج شدن بی دلیل؟ بخاطر همون بعضیا
-
@_maya زدم اعتراض
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey منم
-
Michael Vey منم
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya الان بدتر میشه
-
@_maya الان بدتر میشه
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نه فکر نکنم
-
هویججج اره بعضیا دارن... پس فک کردی چرا خیلیا ی روز میبینی یهو اخراج شدن بی دلیل؟ بخاطر همون بعضیا
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمی دونم
نمیدونم حتی
تو این شرایط
یهو حس می کنم دارمش
وای بر من:)) -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هم حس خوبیه هم بد
-
JuDi
باشه چشم🥲
-
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@mr-vinyzo از وینچنزو میاد؟
اونوقت میگم سلطان کیدرامایی این جمعیت تودلی جدی نمیگیرنت
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@mr-vinyzo از وینچنزو میاد؟
اونوقت میگم سلطان کیدرامایی این جمعیت تودلی جدی نمیگیرنت
ها بخدا کیه که قدر بدونه
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
.دلم میخواد برم هر چی میخوامو بندازم تو سبد خرید و بخرم