هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شدهاین پست پاک شده!
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️️
-
@Venus655
امیدوارم سال بعد همین موقع ازش رهایی پیدا کنم...
-
مِهردُختreplied to M.Shajarian on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun به امید خدا
-
@Homayoun
این حس رو خیلی تجربه کردم
نمیدونم چی بهت بگم
ولی اول یاد بگیر که غرق نشی
بعدشم سعی کن خودتو ببخشی چون حس میکنی کم کاری کردی و این باعث میشه با خودت تو جنگ باشی -
@هویججج
یادمه فک کنم سال اول کنکورتون بود
ی تاپیک زدین
با این عنوان که
چگونه با ریاضی ازدواج کنمبعد یادمه جواب دادم که حواستون باشه زیاد
سر جلسه نرید توی بحرشچون ممکنه این حرکته طول بکشه و تایم تموم بشه
صرفا شوخی کردم
ایشالا که سال دیگه ای در کار نباشه براتون
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سه چهار روزه بخاطر مهمون و بچه و این مسائل زودتر از ساعت ۱ نخوابیدم
احساس میکنم دارم میشم آقای حسینی:/ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Younes.D.IUT on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Younes.D.IUT
عههههههه یادتونه؟ -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Younes.D.IUT on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
زندگی مرغی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 اینجا بد آموزی زیاد داره
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آناناس on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج جغدی درواقع
-
4 ساعت انگشت اشارهمو نداشتم فلج بودم به معنی واقعی کلمه
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
میبینی چقدر زود بزرگ شدم ؟🥲 -
صبح کلی زور زدم تو نور خورشید نگاه کنم عطسه کنم نشد
الان عطسههه اومده منت کشی -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون موقع دانش آموز دوزادهمی بودم🥲
-
اینک امروز خیلی راحت میتونستم بین پزشکی و دندون بمونم ولی الان حتی انتخاب رشته هم نمیکنم حس بدی میده بهم
ولی خب از اونور میگم پارسال تایمی نداشتم تا ب خودم اومدم سر جلسه اردیبهشت بودم و بعدشم نهایی...:)ولی خب امیدوارم سال بعد بین همون پزشکی و دندون بمونم..:)
58527/135904