کتاب برا زیست
-
RAHIL_28 در کتاب برا زیست گفته است:
Arash 0 تانک چندان هم بالا نیست هاا
تانک ۳۰ تست اول هر فصل سوالات روتین و بعد شروع سختی ...
علتشم دکتر خودش گفت القای روحیه...Arash 0 منظورت همون تانک از مجموعه کتابای تخته سیاه؟
-
سلام به نظرم گاج ازهمه نظربهتره چون هم گاج خوندم هم نشرالگو وهم خیلی سبز گاج توضیحات خوبی میده برای هرتست ونکات کاربردی ذکرمیکنه وتک تک گزینه هاروبررسی میکنه متنشم روانه بعدن اگه سطحت خیلی بالارفت میتونی ازنشرالگوهم استفاده کنی
-
asma2221 همشون ی بار خوندی تموم شده رفتی سراغ دومی؟؟؟اگ من وقت نکنم برم سراغ دومی و فقط گاج کامل بخونم چند درصد میتونم بزنم؟؟شما ت آزمون وقتی ک فقط گاج میخونید چند درصد میزنید؟؟
@dr-lila در کتاب برا زیست گفته است:
asma2221 همشون ی بار خوندی تموم شده رفتی سراغ دومی؟؟؟اگ من وقت نکنم برم سراغ دومی و فقط گاج کامل بخونم چند درصد میتونم بزنم؟؟شما ت آزمون وقتی ک فقط گاج میخونید چند درصد میزنید؟؟
ی کتاب رو چندبار بخونی بهتر از اینکه ک چندتا کتاب نصف بخونی...کتاب گاج زیست خوب نیست .نشر الگور کار کن
-
@dr-lila در کتاب برا زیست گفته است:
ی کتاب رو چندبار بخونی بهتر از اینکه ک چندتا کتاب نصف بخونی...کتاب گاج زیست خوب نیست .نشر الگور کار کن
donya bivafa چرا خوب نیس خیلیا میگن با همین کتاب ۶۰-تا۸۰زدن
-
donya bivafa چرا خوب نیس خیلیا میگن با همین کتاب ۶۰-تا۸۰زدن
@dr-lila
سطح سوالاش اسونه -
سلام به نظرم گاج ازهمه نظربهتره چون هم گاج خوندم هم نشرالگو وهم خیلی سبز گاج توضیحات خوبی میده برای هرتست ونکات کاربردی ذکرمیکنه وتک تک گزینه هاروبررسی میکنه متنشم روانه بعدن اگه سطحت خیلی بالارفت میتونی ازنشرالگوهم استفاده کنی
-
سلام
سوالای گاج کامل متوسطه
بیشتر سوالای کنکورُ پوشش داده
ب نظر من برای تسلط نسبی رو مطالب کتاب خوبه
اما پیشنهاد میکنم ب جای این ک بیرون 100 تومن پول بدی گاج کامل بگیری از گاج مارکت بخر (50 درصد تخفیف خورده)
و البته سوالای چالشی آی کیو واس تسلط 100 درصد عالیه
سعی کن آی کیو و گاج کامل رو از دوستات واس ی مدت کوتاه قرض بگیری
یک فصل از هرکدوم (مثلا پروتئین سازی) رو بخون و ببین با کدوم راحت تری یا بهتره بگم با کدوم میتونی ارتباط برقرار کنی!
موفق باشی دوست عزیز -
Omid Asia در کتاب برا زیست گفته است:
تانک خیلی خوبه
تانک خیلی ترکیبه
واس کسی ک میخواد فصل ب فصل پیش بره مناسب نیس@9d-sf-r در کتاب برا زیست گفته است:
Omid Asia در کتاب برا زیست گفته است:
تانک خیلی خوبه
تانک خیلی ترکیبه
واس کسی ک میخواد فصل ب فصل پیش بره مناسب نیساره
-
ای کیو خوبه
تانک برا مرور -
ای کیو خوبه
تانک برا مرور -
کسی که میخواد 50 تا 60 بزنه سراسری و خیلی سبز جوابشو میده
کسی که میخواد بالاتر بزنه الگو خوبه
کسی که به 80 به بالا فک میکنه ای کیو کار کنه
کسی که دیگه میخواد بترکونه ای کیو بزنه، برا مرورش تانک بزنه -
کسی که میخواد 50 تا 60 بزنه سراسری و خیلی سبز جوابشو میده
کسی که میخواد بالاتر بزنه الگو خوبه
کسی که به 80 به بالا فک میکنه ای کیو کار کنه
کسی که دیگه میخواد بترکونه ای کیو بزنه، برا مرورش تانک بزنه@dr-bernosi دیدم فردی رو ک مهروماه و جامع گاج ((ن ایکیو)) زد و الان دانشگاه تهرانه یا یکی نشردریافت و بهشتیه!! این چ حرفیه! ایکیو خیلی سنگینه! چون مد شد میگید! تا چن سال پیش همه الگو داشتن و 90 میزدن! چ ربطی ب منبع داره! اولین چیز مسلط تمام ب کتابه و... .
-
@dr-bernosi دیدم فردی رو ک مهروماه و جامع گاج ((ن ایکیو)) زد و الان دانشگاه تهرانه یا یکی نشردریافت و بهشتیه!! این چ حرفیه! ایکیو خیلی سنگینه! چون مد شد میگید! تا چن سال پیش همه الگو داشتن و 90 میزدن! چ ربطی ب منبع داره! اولین چیز مسلط تمام ب کتابه و... .
reza213 در کتاب برا زیست گفته است:
@dr-bernosi دیدم فردی رو ک مهروماه و جامع گاج ((ن ایکیو)) زد و الان دانشگاه تهرانه یا یکی نشردریافت و بهشتیه!! این چ حرفیه! ایکیو خیلی سنگینه! چون مد شد میگید! تا چن سال پیش همه الگو داشتن و 90 میزدن! چ ربطی ب منبع داره! اولین چیز مسلط تمام ب کتابه و... .
کنکور سختتر شده
شما خارج 96 رو ببین
تستاش تیپش در حد ای کیوعه -
منم بحث تست رو گفتم نه بحث درسنامه و خوندن