هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه اون یکی برق میخونه ولی خب اصلا اینجا فعال نیست
آخرین باری هم که اومد مهر ۱۴۰۲ بود، اسمشم یادم نیست:/ -
نقطه نه اون نه
پارسال قبول شد
عکس پرسنلی خودشه عکس پروفایلش
Mehrdad dehghan
البته اون گله رو یادم نبود... -
نقطه نه اون نه
پارسال قبول شد
عکس پرسنلی خودشه عکس پروفایلش
Mehrdad dehghan
البته اون گله رو یادم نبود... -
zeinab dehghani ممنونم
آره یه سری تحقیقات کردم
حتی اگه کاملا اطلاعات نداشته باشم راجع بهشون، در این مورد که رشته ای بهتر از اونا پیدا نمیکنم شک ندارم
مهندسی صنایع رتبه خوبی میخواد که من ندارم متاسفانه
مگر اینکه برم دانشگاه یزد یا دانشگاه تبریز
راستی من میخواستم بجز دانشگاه های تاپ(کل تهران، فردوسی، صنعتی اصفهان، اصفهان و دانشگاه شیراز) میخواستم یکی دوتا دانشگاه دیگه هم مدنظر قرار داشته باشم که دوتا نکته داشته باشه:
۱-سطح سواد دانشجو ها و خود اساتید خوب باشه
۲- شهر خوبی باشه
تا اینجا دانشگاه یزد و دانشگاه تبریز رو انتخاب کردم
بجز این دوتا، دانشگاه دیگه هم سراغ دارین؟ که از نظر مهندسی برق یا مکانیک خوب باشه؟Akito
باید آگاه بکنم شما رو به دانشگاه اصفهان که همچنان بین دانش آموزان طبق هفت سال اخیر جایگاه داره
ولی الان رتبه ی پایینی داره
پ.ن: دانشگاه اصفهان رشته های مختلفی داره ولی توی مهندسی منظوره
دانشگاه تبریز و یزد رو خیلی زیرکانه انتخاب کردین چون الان جزو ده دانشگاه های برترن^^- اون دسته بندی دانشگاهای تاپ رو اشتباه نوشتین...
شما دسته بندی دانشگاه تام رو براساس دانشگاه های مادر باید بسنجین و بعد دسته بندی ایی که سالانه براساس رنج تحصیلی، میاد بیرون.
--توی انتخاب دانشگاهای شهرای دیگه به اینکه تفاوت زیاد فرهنگ چقدر اذیتتون کنه هم اندیشه کنید...
توی ظاهر هنه فکر میکنن میتونن از پسش بر بیان.. ولی وقتی میفتی توش خیلی اذیت کننده میشه.+اینکه میگین رشته ایی بهتر از مکانیک و برق نیست، اشتباست چون چیز مطلق خوبی نداریم..
شما یا دانشگاه تک گرایشی میرین یا دانشگاهی میرین که باید ترم سه و نهایت چهار انتخاب گرایش کنین، آیا گرایشی هست که شما تا آخر عمرتون باهاش انیس باشید؟
"انتخاب رشته یعنی اون چیزی که اکه توی یک جزیره تک و تنها باشین، خسته نشین از انجام اون و مطالعه درموردش "--درمورد صنایع هم که میگین به رتبتون نمیخوره.. باید بگم که میخوره!
من دوستم تو سال ۹۹ با رتبه ۳۲۲۰ صنایع یزد رو خوند.نظرتون رو جلب میکنم به رشته مهندسی معدن(چیزی که خیلیا با اسمش قضاوتش میکنن)
رشته مهندسی پزشکی(انتخاب کشوری داره نه ناحیه ایی و قطبی) و بشدت هم توی کارشناسی پذیرش کمی داره چون چیز خاصیه و البته یکی از گرایشات ارشد برای رشته برق هم هست.
رشته مهندسی نفت و دریا... البته این بستگی به محل زندگی داره ولی بح بنازممممم به خوب بودنش - اون دسته بندی دانشگاهای تاپ رو اشتباه نوشتین...
-
Akito عه آکیتو پس تا الان سه نفر
ایشالله تو چهارمی باشیکاربری که من میگم احتمالا قبولیشون مربوط به سوال ۹۶ یا ۹۵ باشن که برق هم میخوندن.
نقطه ممنونم، ایشالا
-
بازی کامپیوتری و اینترنت اشیا رشته دانشگاهی شد
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد ۵ گرایش جدید در برنامههای مصوب خبر داد و گفت:
«بازیهای کامپیوتری و اینترنت اشیا برخی از این گرایشها است.»
رضا صفابخش در نشست شورای دانشگاه با اشاره به اینکه تعداد گرایشهای مقطع ارشد ۵ رشته و شامل معماری کامپیوتر، نرمافزار، هوش مصنوعی و رباتیک، شبکههای کامپیوتری و امنیت سایبری است گفت:
«گرایشهای جدید شامل بازیهای کامپیوتری، اینترنت اشیا، علم داده، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک است و اگر این دانشکده امکانات لازم را داشته باشد میتواند رشد و در این حوزهها فعالیت داشته باشد.»
او حوزه بازیهای کامپیوتری را بسیار مهم دانست و افزود:
«ما برای توسعه این رشتهها نیازمند توسعه تعداد اعضای هیئت علمی و افزایش تعداد کارمندان هستیم.»
رئیس دانشکده مهندسی ادامه داد:
ما با دو دانشگاه در آلمان و فرانسه در زمینه تبادل استاد و دانشجو همکاری داریم و همچنین یکسری پروژههای مشترک با کشورهای آلمان، ژاپن و ایرلند داریم.
این دانشکده به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی از سوی وزارت دفاع معرفی شده است و با راه اندازی مرکز تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی و تحول دیجیتال قرار است اعتبارات آن از سوی این وزارتخانه تامین شود.
پیشنهاد کردیم که در دانشگاه پژوهشکده هوش مصنوعی ایجاد شود که فعالیت آن میتواند فرادانشکدهای باشد.
فرقش چیه؟ آدمی که بتونه بازی بسازه توی این کشور زیاده، با این کار فقط تعداد اون افراد میره بالا، البته این درصورتیه که آموزش درست باشه!
باید روی خود بحث بازی سازی سرمایه گذاری بشه که خودت وضع بازی سازی رو میدونی دیگه...
به نظرم برای اینکه ایران بتونه ورود کنه به بازار بازی سازی باید سه تا چیز رو همه درک کنن، اول اینکه بازی سیاسی نیست و نباید قاطی ایدئولوژی و پروپگاندای دولت بشه، دوما بازی سازی میدان جنگ فرهنگی و رخ نمایی هم نیست و نباید قاطی خواسته های قشرای باستان گرا یا افراطی ها باشه(منظورم اینه باید برای سرگرمی بازی ساخت، نه اینکه بیای از هخامنشیان یا مختار و ... بازی بسازی تا بگی آره ما خیلی خفنیم!)، سوما باید قبول کنیم توی این قضیه خیلی عقبیم، ولی بهانه ای هم قبول نیست! منظورم اینه وقتی بودجه و تجربه محدوده، سبک، موضوع، وسعت نقشه و ... بازی باید منطقی باشه و پروژه های بلند پروازانه ممنوعه و اگه یه بازی بلند پروازانه شکست بخوره نباید سازنده بیاد بهانه بیاره که آره بودجه نداشتیم، زمان نداشتیم، تحریمیم و فلان! به نظرم این سه تا چیز مثل کارد رفته توی پهلوی صنعت بازی سازی ایران، البته بحث اقتصاد هم قطعا بی تاثیر نیست... -
یکی از اساتیدمون گفت دانش آموزان توی رشته تجربی خودشون رو حروم میکنن
اما اونایی که میرن ریاضی، با توجه به اسم و دیدگاه عوام خودشونو حروم میکنن.ریز یه رشته رو دربیارین.
-
ریز رشته رو که در بیارین
میتونین به هر رشته بگین که تا چند سال قابلیت دارین باهاش سر و کله بزنین -
با دکتر فلاحی که امسال توی دانشگاه تهران درمورد آموزش های نوروساینس گذاشته بود داشتم حرف میزدم و گفت
نگرانی؟ چون ایمان نداری
وقتی فهمیدی چه رشته ایی رو میخوای، و اینو فهمیدی که تاثیر دانشگاه کمتر از دانشجوعه...
اونوقت میگی فقط اون رشته خاص که میخوام.. دیگه هر دانشگاهی که بود. -
یکی دیگه از مواردی که خیلی کمک کنندست اینه که لیست رشته هایی که بیشترین کاربری شغلی داشتن رو نگاه کنین
اتفاقا همین هفته پیش هم این لیست ارائه شداینکه ببینی چند درصد از دانشجوهای یه رشته، الان سر یه کار خوب مرتبط با رشتهشون هستن!!
از این لیست غافل نشین.
-
نظرتون رو به رشته ریاضیات جلب میکنم که گرایشات ارشدش خداااااست
-
zeinab dehghani در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مخصوصا به کسایی که دنبال رشته های کامپیوتری هستن ولی رشته کامپیوتر نمیخوان
-
Akito
باید آگاه بکنم شما رو به دانشگاه اصفهان که همچنان بین دانش آموزان طبق هفت سال اخیر جایگاه داره
ولی الان رتبه ی پایینی داره
پ.ن: دانشگاه اصفهان رشته های مختلفی داره ولی توی مهندسی منظوره
دانشگاه تبریز و یزد رو خیلی زیرکانه انتخاب کردین چون الان جزو ده دانشگاه های برترن^^- اون دسته بندی دانشگاهای تاپ رو اشتباه نوشتین...
شما دسته بندی دانشگاه تام رو براساس دانشگاه های مادر باید بسنجین و بعد دسته بندی ایی که سالانه براساس رنج تحصیلی، میاد بیرون.
--توی انتخاب دانشگاهای شهرای دیگه به اینکه تفاوت زیاد فرهنگ چقدر اذیتتون کنه هم اندیشه کنید...
توی ظاهر هنه فکر میکنن میتونن از پسش بر بیان.. ولی وقتی میفتی توش خیلی اذیت کننده میشه.+اینکه میگین رشته ایی بهتر از مکانیک و برق نیست، اشتباست چون چیز مطلق خوبی نداریم..
شما یا دانشگاه تک گرایشی میرین یا دانشگاهی میرین که باید ترم سه و نهایت چهار انتخاب گرایش کنین، آیا گرایشی هست که شما تا آخر عمرتون باهاش انیس باشید؟
"انتخاب رشته یعنی اون چیزی که اکه توی یک جزیره تک و تنها باشین، خسته نشین از انجام اون و مطالعه درموردش "--درمورد صنایع هم که میگین به رتبتون نمیخوره.. باید بگم که میخوره!
من دوستم تو سال ۹۹ با رتبه ۳۲۲۰ صنایع یزد رو خوند.نظرتون رو جلب میکنم به رشته مهندسی معدن(چیزی که خیلیا با اسمش قضاوتش میکنن)
رشته مهندسی پزشکی(انتخاب کشوری داره نه ناحیه ایی و قطبی) و بشدت هم توی کارشناسی پذیرش کمی داره چون چیز خاصیه و البته یکی از گرایشات ارشد برای رشته برق هم هست.
رشته مهندسی نفت و دریا... البته این بستگی به محل زندگی داره ولی بح بنازممممم به خوب بودنشzeinab dehghani خب اگه یزد و تبریز خوبن خیالم راحت شد، خداروشکر
ممنونم از توضیحاتتون
منظورم این نبود بهتر از برق و مکانیک نیست، منظورم این بود من تاحالا رشته ای رو پیدا نکردم که بیشتر باب میلم باشه
پ.ن: کامپیوتر رو خیلی علاقه دارم و عاشقشم، ولی دوست دارم در کنار یه مهندسی دیگه خودخوان ادامه اش بدم، چون از دروسی که توی دانشگاه داره خوشم نیومد
داشتم چک میکردم، حدود آخرین رتبه های قبولی توی برق و مکانیک دانشگاه یزد، عمدتا حول و هوش ۶۰۰۰ ایناست
دوتا موضوع نگرانم کرده:
۱-لازمه بازم بعد از این، رشته های دیگه هم بزنم؟
یعنی ممکنه دانشگاهی که همیشه بالاتر از ۶۰۰۰ هم میگرفته امسال قبولم نکنه؟
۲- این حدود رتبه ممکنه بیانگر این باشه که دانشجو ها قاطی باقالیان و فقط اومدن یه مدرکی داشته باشن و یه زنی بگیرن و برن؟:/ - اون دسته بندی دانشگاهای تاپ رو اشتباه نوشتین...
-
فرقش چیه؟ آدمی که بتونه بازی بسازه توی این کشور زیاده، با این کار فقط تعداد اون افراد میره بالا، البته این درصورتیه که آموزش درست باشه!
باید روی خود بحث بازی سازی سرمایه گذاری بشه که خودت وضع بازی سازی رو میدونی دیگه...
به نظرم برای اینکه ایران بتونه ورود کنه به بازار بازی سازی باید سه تا چیز رو همه درک کنن، اول اینکه بازی سیاسی نیست و نباید قاطی ایدئولوژی و پروپگاندای دولت بشه، دوما بازی سازی میدان جنگ فرهنگی و رخ نمایی هم نیست و نباید قاطی خواسته های قشرای باستان گرا یا افراطی ها باشه(منظورم اینه باید برای سرگرمی بازی ساخت، نه اینکه بیای از هخامنشیان یا مختار و ... بازی بسازی تا بگی آره ما خیلی خفنیم!)، سوما باید قبول کنیم توی این قضیه خیلی عقبیم، ولی بهانه ای هم قبول نیست! منظورم اینه وقتی بودجه و تجربه محدوده، سبک، موضوع، وسعت نقشه و ... بازی باید منطقی باشه و پروژه های بلند پروازانه ممنوعه و اگه یه بازی بلند پروازانه شکست بخوره نباید سازنده بیاد بهانه بیاره که آره بودجه نداشتیم، زمان نداشتیم، تحریمیم و فلان! به نظرم این سه تا چیز مثل کارد رفته توی پهلوی صنعت بازی سازی ایران، البته بحث اقتصاد هم قطعا بی تاثیر نیست...@Comrade_Bayat آره قبول دارم
یه موردی هم که نگرانم میکنه اینه که دست و بال داوطلب هارو رو ببندن و بگن مثلا شما میخوای بیای این رشته حتما باید فلان بازیا رو بسازی و از فلان پروتوکل ها پیروی کنی و...
ولی خب همین رشته جدید ممکنه باعث جلب توجه بقیه مردم بشه و تاثیرات مثبتی بذاره -
جمعه کرمانشاه فایته
کرمانشاهی ها سلام
-
zeinab dehghani خب اگه یزد و تبریز خوبن خیالم راحت شد، خداروشکر
ممنونم از توضیحاتتون
منظورم این نبود بهتر از برق و مکانیک نیست، منظورم این بود من تاحالا رشته ای رو پیدا نکردم که بیشتر باب میلم باشه
پ.ن: کامپیوتر رو خیلی علاقه دارم و عاشقشم، ولی دوست دارم در کنار یه مهندسی دیگه خودخوان ادامه اش بدم، چون از دروسی که توی دانشگاه داره خوشم نیومد
داشتم چک میکردم، حدود آخرین رتبه های قبولی توی برق و مکانیک دانشگاه یزد، عمدتا حول و هوش ۶۰۰۰ ایناست
دوتا موضوع نگرانم کرده:
۲- این حدود رتبه ممکنه بیانگر این باشه که دانشجو ها قاطی باقالیان و فقط اومدن یه مدرکی داشته باشن و یه زنی بگیرن و برن؟:/Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
zeinab dehghani خب اگه یزد و تبریز خوبن خیالم راحت شد، خداروشکر
ممنونم از توضیحاتتون
پ.ن: کامپیوتر رو خیلی علاقه دارم و عاشقشم، ولی دوست دارم در کنار یه مهندسی دیگه خودخوان ادامه اش بدم، چون از دروسی که توی دانشگاه داره خوشم نیومدآفرین آدم عاقل میبینم
این نصیحت رو محمد حسن یکی از بچه های قدیمی همین انجمن که سکان دار اولین تاپیک های تودلی بوده به ماها گفت و واقعا رشته مهندسی کامپیوتر خوندن ظلمه در حق خود
چون خیلی راحت میشه بهتر و بیشتر از این رشته و چیزی که تو دانشگاه یاد میدن رو خود فردبخونهداشتم چک میکردم، حدود آخرین رتبه های قبولی توی برق و مکانیک دانشگاه یزد، عمدتا حول و هوش ۶۰۰۰ ایناست
دوتا موضوع نگرانم کرده:
۲- این حدود رتبه ممکنه بیانگر این باشه که دانشجو ها قاطی باقالیان و فقط اومدن یه مدرکی داشته باشن و یه زنی بگیرن و برن؟:/درمورد این سوالاتتون بگم که شما توجه نکنین که انتخاب رشته تون کجا و روی چه موردی وایمیسه
تا جایی که راه داره اون برگه انتخاب رشته رو پر کنین
یعنی کامل روند اون مورد های انتخابای خیلی خوشبینانه رو بزنین و بعد انتخابایی که با احتمال دست بالا انتخاب میشین و بعد انتخابای قطعی و بعد از اون بازم هرچی دیگه که بنظرتون مناسب باشه برای شما و یک شخص عادی حتی رو حتما بزنین.
و شاید باورتون نشه ولی بله خیلی از آمار کسایی که میان دانشگاه مخصوصا رشته های سخت، قاطی باقالیان
تاحالا به این فکر کردین که چند درصد دانشجوها میتونن توی همون ۸ ترم خودشون تموم کنن درسشون رو و مدرک بگیرن؟
میدونین چقدرشون سنوات میخورن؟
برای همینه میگم امیدوار باید بود بعد از انتخاب رشته. -
سخت و طاقت فرسا
وی به شدت سردرگم است!