هرچی تودلته بریز بیرون۶
-

ولی اگه به من بود باید پولامو جمع میکردم برم دنبال علاقم کاراگاه های نویسندگی ثبت نام میکردم دوربین میخریدم و عکاسی رو هم حرفه ای یاد میگرفتم (:@jahad-20
عکاسی با گوشی نیاز به تمرین و زاویه دید داره
بحث ادیت و نکته های مربوط به تنظیم نور بحث اش جداست
هزار تا عکس اول یه عکاس شاید از لحاظ تکنیکی درست نباشه ولی باعث میشه یاد بگیره -
jahad_121
ممنون
اینو میدونم که محرومیت نداره ولی اینکه باید انصراف بدیم قبل ثبت نام نمیدونم@xanom-mah اها فکر کنم چون دیگه محرومیت نداره نیاز به انصراف نباشه
باز من اطلاع دقیق ندارم
ان شاء الله که نیاز به انصراف نباشه
متاسفانه خیلی این طرح شون بد بود و این قانون محرومیت ه. -
کاش میشد دوباره انیمیشن ببینیم باهم :))
-
@f-nalist احتمالا فقط با مدرک دیپلم و همون کارنامه که داخلش نمره ها 3 سال هست اخرم معدل کل دیپلم
اینو از مدرسه مدیر یا معاون بخوایید براتون می فرستند
من سال قبل معاون مون یک این طور کارنامه ای برام فرستاد همه 3 سال نمرات داخلش بود -
@f-nalist سلام
گواهی موقت دیپلم و کارنامه ۳ سال تحصیلی -
دلم دوست های هم فاز میخواد...
-
خیلی وقته فاز دوستام عوض شده باهام
-
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist احتمالا بتونید از مدرسه بگیرید
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist احتمالا فقط با مدرک دیپلم و همون کارنامه که داخلش نمره ها 3 سال هست اخرم معدل کل دیپلم
من سال قبل معاون مون یک این طور کارنامه ای برام فرستاد همه 3 سال نمرات داخلش بودممنون
-
@f-nalist سلام
گواهی موقت دیپلم و کارنامه ۳ سال تحصیلی -
@f-nalist خواهش میکنم
-
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist احتمالا بتونید از مدرسه بگیرید
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من سال قبل معاون مون یک این طور کارنامه ای برام فرستاد همه 3 سال نمرات داخلش بودممنون
@f-nalist خواهش میکنم
-
دلم یه چیزی میخواد
خنک مثل بستنی
حال ادم جا بیاد
وقتی ک گاز میزنی -
هعی امروز شام مهمونا بودن کوچیکترین مرغ بهم رسید

-
این برا من شکمو بدههه
-
دلم گرفته ای دوست
-
هععی
-
چرا انقدر آه در دل نهاده دارم...
-
قُلْ لَنْ يَنْفَعَكُمُ الْفِرَارُ إِنْ فَرَرْتُمْ مِنَ الْمَوْتِ أَوِ الْقَتْلِ وَإِذًا لَا تُمَتَّعُونَ إِلَّا قَلِيلًا ﴿١٦﴾
بگو: اگر از مرگ یا کشته شدن بگریزید، گریز شما هرگز سودتان نمی دهد، و در این صورت [اگر هم سودتان دهد، از این زندگی زودگذر فانی] جز اندکی برخوردار نخواهید شد. (۱۶)
سوره احزاب

شعردانه