هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
احتمالا بعضی ها تا این لحظه 2 تا مشکل داشتند - دانلودشون هی قطع و وصل میشده که الان باید درست شده باشه، فقط تو گوشی با ADM و تو کامپیوتر با IDM دانلود کنید.
- لینک های دانلود بهشون نشون داده نمی شد که اینم برطرف شده و الان درسته.

جمع بندی #آمار_مدلسازی #کنکور به زودی رایگان در آلاء 
 ( مشترک #ریاضی و #تجربی )
 به همراه #جزوه
 توسط آقای #کبریایی
 شبتون بخیر 
- 
الان مگه نباید خواب باشید    
- 
@m-an 
 ما دانشجوییم تایم خوابمون فرق داره 
 پشت کنکوری باید 12 بخوابه 
- 
Mmdasn به در میگی دیوار بشنوه ؟  
- 

- 
Mmdasn به در میگی دیوار بشنوه ؟  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn به در میگی دیوار بشنوه ؟  حالا  joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn 
 من همانم که شبی
 خواب
 نیامد مرا
  به زور بیارش  
- 
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان مگه نباید خواب باشید    خواب باهامون دشمنه ازمون بدش میاد  
 منم از خواب بدم میاد :؟
 چخه       
- 
حالا میتونید مزاحم بشوید  
- 
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان مگه نباید خواب باشید    خواب باهامون دشمنه ازمون بدش میاد  
 چخه       @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان مگه نباید خواب باشید    خواب باهامون دشمنه ازمون دش میاد  
 چخه       من پارسال حتما 8 ساعت رو میخوابیدم 
 از درس میزدم ولی از خواب نمیزدم 
- 

#لذت بردن از زندگی را یادبگیریم
 وگرنه داعشم بلده زندگی رو زهرمار کنه       والا اخه والا اخه 
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان مگه نباید خواب باشید    خواب باهامون دشمنه ازمون دش میاد  
 از درس میزدم ولی از خواب نمیزدم Mmdasn نهایت 7 دیگه 8 چیه  
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان مگه نباید خواب باشید    خواب باهامون دشمنه ازمون دش میاد  
 از درس میزدم ولی از خواب نمیزدم Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان مگه نباید خواب باشید    خواب باهامون دشمنه ازمون دش میاد  
 از درس میزدم ولی از خواب نمیزدم      ماشالله ماشالله   
- 
Mmdasn نهایت 7 دیگه 8 چیه  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn نهایت 7 دیگه 8 چیه  اینم در نظر داشته باش که برای یک شیرازی 8 ساعت خیلی کمه 
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn نهایت 7 دیگه 8 چیه  اینم در نظر داشته باش که برای یک شیرازی 8 ساعت خیلی کمه 
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn نهایت 7 دیگه 8 چیه  اینم در نظر داشته باش که برای یک شیرازی 8 ساعت خیلی کمه Mmdasn میگم بخاطر همین بود میگفتی چاق شدم  
- 
Mmdasn میگم بخاطر همین بود میگفتی چاق شدم  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mmdasn میگم بخاطر همین بود میگفتی چاق شدم  تو دانشگاه بیشتر چاق شدم    
 الان 77 کیلو ام درحالی که نرمالم 70 عه
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه