هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ای خدا بزنه تو دهنت مریم
-
Blue28
آخه حقیقتاً من و کامرد داشتیم درمورد یه موضوعی حرف میزدیم.
بعد تو یهو اینو گفتی. اون کلمهٔ آخر اتفاقا یه حالت خوبی به جمله اضافه کرد. انگار آخر جمله فهمیدی چی گفتی تازه.@danial-hosseiny
-
دیشب خونهٔ مادربزرگم بودیم بچهٔ عموم توی بغلم بود.
کمتر از یه سالشه.
بعد بچه داشت جوری که بچهها حرف میزنن. ولی با اخم حرف میزد. (ایخیافخبدقهق طور) یهو دخترعموم اومد گفتش که بدهش من برم تابش بدم غر نزنه.
گفتم نه این بچه الآن غر نمیزنه. داره حرف میزنه. غر نیست.
خلاصه که اون بچه رو برد تاب بده و دوباره مامانای فامیل افتادن روی این دور که دانیال واقعا دوتا بچه بزرگ کرده و خیلی درست میفهمه مسائل بچهها رو. -
دیشب خونهٔ مادربزرگم بودیم بچهٔ عموم توی بغلم بود.
کمتر از یه سالشه.
بعد بچه داشت جوری که بچهها حرف میزنن. ولی با اخم حرف میزد. (ایخیافخبدقهق طور) یهو دخترعموم اومد گفتش که بدهش من برم تابش بدم غر نزنه.
گفتم نه این بچه الآن غر نمیزنه. داره حرف میزنه. غر نیست.
خلاصه که اون بچه رو برد تاب بده و دوباره مامانای فامیل افتادن روی این دور که دانیال واقعا دوتا بچه بزرگ کرده و خیلی درست میفهمه مسائل بچهها رو.@danial-hosseiny
ای جان ای جان
-
@danial-hosseiny کنکورد که گند تجاری بود
اونا رو هم زیاد بزرگ کردن، مگرنه حتی این بازی ای که چینیا چند وقت پیش داده بودن بیرون(ووکونگ) بهتر از گاد آف واره، خودم 2018 رو بازی کردم، خوب بود ولی خفن نبود اونجور که میگن!@Comrade_Bayat
من واللا بازی نکردم. اگر تا آخر زندگیم بازی کردم و در دسترسم بودی حتما نظرمو بهت میگم.
اگه نشد گیم نت مرکزی بهشت انشاءالله -
@Venus655
پاشم بیام بگیرمش؟ -
Blue28
یعنی تا من یه جمله میگم وضعیت همینه
سریع دوباره همه با یه لبخندی میگن دانیال خیلی مسائل بچهها رو میشناسه. -
@Comrade_Bayat
من واللا بازی نکردم. اگر تا آخر زندگیم بازی کردم و در دسترسم بودی حتما نظرمو بهت میگم.
اگه نشد گیم نت مرکزی بهشت انشاءالله@danial-hosseiny حتما حتما(با لحن زاکانی)
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگه نشد گیم نت مرکزی بهشت انشاءالله
نه بابا، ما که بهشت نمیریم، ولی عوضش جمع میشیم هممون توی گیم نتای جهنم همراه هیتلر و بقیه بر و بچ گیم میزنیم.
-
چهارده سالم بود داشتم سر سفره به خواهرم غذا میدادم. چهار سالش بود اون موقع. بعد یهو عمهم با یه ذوقی گفت دانیال اگه دختر بود الآن دیگه وقت شوهر دادنش شده بود.
گفتم دست شما ممنون -
-
@danial-hosseiny حتما حتما(با لحن زاکانی)
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگه نشد گیم نت مرکزی بهشت انشاءالله
نه بابا، ما که بهشت نمیریم، ولی عوضش جمع میشیم هممون توی گیم نتای جهنم همراه هیتلر و بقیه بر و بچ گیم میزنیم.
@Comrade_Bayat
داش اونا پولشو میگیرن. راه میدن. نترس.
واسه جهنمیا ده برابره هزینهها. همین خودش یعنی جهنم. -
هویججج
کست باکس -
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate همون انداره که تیر و مرداد دیر گذشت شهریور زود میگذره برام
خیلییی زود برام داره میگذره
و ترس دانشگاه گرفتم -
@Hamid-s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
از فردا که میخواهین یه کم به کارا برسین میره رو 4xدقیقااااا اینطوریم الان