هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آشغال...
-
اولین باره که این حرف رو بهش زدم( :
-
ولی خوب کردم که پامو خونشون نذارم...
-
به حق حضرت زهرا خدا خودش خوب جوابشو بده...که این حرف رو نزنه و چرت نگه...
خب با موفقیت اولین نفرین زندگیمم کردم... -
گمشن همشون...
-
Akito
خواهش میکنم
مهم ترینش رو فکر کنم بچهام گفتن اکیپ نشید اصلاا تا خوب همدیگه رو بشناسید
نود درصد اکیپای ترم اول به شکل وحشتناکی از هم میپاشن
حتما حد و مرز قائل باشید برای ارتباطتون په با دختر چه با پسر (بعدا میبینید چقدر این قضیه تاثیر داشته تو روابطتون)
البته از حرفم اینجوری برداشت نشه که برید کنج عزلت و اینا
نه اتفاقا اجتماعی باشید ولی برای هرکس حدی قائل باشید و خلاصه حاشیه ساز دانشگاه نباشید
دیگه اینکه اگه استرسی هستید خیلی ریلکس کنید و بیخیال باشید چون این دوران بیشتر برای کسب تجربه و لذت بردن از زندگیه پس برا خودتون تلخش نکنید🥲
و در اخرم اگه خوابگاهی هستید بدونید که مهمترین رکن توانایی زندگی تو خوابگاه انعطاف پذیریه اینو تقویت کنید

حالا بازم یادم اومد میام میگم🫠
-
Akito
خواهش میکنم
مهم ترینش رو فکر کنم بچهام گفتن اکیپ نشید اصلاا تا خوب همدیگه رو بشناسید
نود درصد اکیپای ترم اول به شکل وحشتناکی از هم میپاشن
حتما حد و مرز قائل باشید برای ارتباطتون په با دختر چه با پسر (بعدا میبینید چقدر این قضیه تاثیر داشته تو روابطتون)
البته از حرفم اینجوری برداشت نشه که برید کنج عزلت و اینا
نه اتفاقا اجتماعی باشید ولی برای هرکس حدی قائل باشید و خلاصه حاشیه ساز دانشگاه نباشید
دیگه اینکه اگه استرسی هستید خیلی ریلکس کنید و بیخیال باشید چون این دوران بیشتر برای کسب تجربه و لذت بردن از زندگیه پس برا خودتون تلخش نکنید🥲
و در اخرم اگه خوابگاهی هستید بدونید که مهمترین رکن توانایی زندگی تو خوابگاه انعطاف پذیریه اینو تقویت کنید

حالا بازم یادم اومد میام میگم🫠
-
کم کم دارم به تلخ ترین قسمت های زندگیم نزدیک میشم ولی تنها خوبیش اینه که میتونم جدی تر به کارام برسم...
سرکار برو... درستو بخون... برا تفریح و ورزش وقت بزار... شاید وقتشه یکم جدی تر بشم -
زندگی خیلی سخته آقای رنگو

-

برداشتتون ازین تصویر چیه -
@Hamid-s
سلام
ببخشید شما حقوق میخوندید یا برادرتون؟
میخواستم یه سوال بپرسم... -
@Hamid-s
سلام
ببخشید شما حقوق میخوندید یا برادرتون؟
میخواستم یه سوال بپرسم...زهرا بنده خدا 2
برادرم