هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کیدارما جدید میخواااام
-
@Danial-al اولا mnaghavi بودم ولی فککنم اولین باره حرف میزنیم
-
بعد از یه ماه سریالم تموم شد احساس افسردگی میکنم
-
سرشارم از خیالولی این کفاف نیست....
_محمد علی بهمنی
-
هر وقت فکر کردین مشاورای انتخاب رشتتون کم کاری میکنن اینو ببینید
-
خدایا به حق این اذان((:
-
خدایا به حق این اذان((:
پرستو بابایی
خواسته هامون صلاحمون باشه -
Galadriel
ولی خوبیش اینه تقریباً
از تیر کاملا فارقیم
آرزوی مفوقیتدارم براتان
-
پیام دادم به مدیکال شرایطشون برای عضو گروه مشاورا شدن رو بفرسته گفت رتبه تو بگو
برگشت گفت ببخشید عزیزم ما زیر ۲۰۰۰ کشوری نمیگیرم
من: وات؟
کانون زیر ۵۰۰۰ منطقه میگیره تو فکر کردی کی هستی زیر ۲۰۰۰ کشوری نمیگیری؟
البته میدونم چون هنوز دانشگاه نرفتم اینو الکی بفهم گفت
چون مشاورای ریاضیو چک میکردم خیلیاشون دانشگاهی قبول شده بودن که من با رتبه پارسالم هم قبول بودم -
پیام دادم به مدیکال شرایطشون برای عضو گروه مشاورا شدن رو بفرسته گفت رتبه تو بگو
برگشت گفت ببخشید عزیزم ما زیر ۲۰۰۰ کشوری نمیگیرم
من: وات؟
کانون زیر ۵۰۰۰ منطقه میگیره تو فکر کردی کی هستی زیر ۲۰۰۰ کشوری نمیگیری؟
البته میدونم چون هنوز دانشگاه نرفتم اینو الکی بفهم گفت
چون مشاورای ریاضیو چک میکردم خیلیاشون دانشگاهی قبول شده بودن که من با رتبه پارسالم هم قبول بودم -
-
از جناب مهدی اخوان_ثالث پرسیدند «چرا و چگونه شعر میگویید؟»
گفت: «چرا و چگونه؟ این دو سوال است، گرچه خیلی به هم نزدیک است.«چرا» را درست نمیدانم. شاید من هم گاهی آن بیتابی را داشتهام و داشتهباشم. برای من شعرگفتن بهمنزلهی پاسخدادن به یک نیاز درونی است. بهمثابهی آزمایشیست خصوصی و شخصی که بدانم و ببینم زنده هستم یا نه. اما چگونه بدینگونه که گویا قلم برمیدارم و کاغذ والخ… و بعد گاهی میبینم که نه، هنوز خوشبختانه زندهام. -
Galadriel
سلام
۲۵۰۴ منطقه دو ریاضی
برنامه نویسی فعلا هیچی
ولی چرا برنامه نویسی؟ -
@Venus655 فقط اولویت براش گفته
اول مثلا پرستاری بزن
بعد مامایی و ... -
@_maya باز مال تو خوبه
من پارسال رفتم یه جا، استانای بومیمو کلا اشتباه گفت بهمبعد اعلام نتایج نهایی فهمیدم چه خاکی تو سرم شده 🥲
۳ جلسه بود، جلسه اول گفت رشته و شهرای مورد علاقه تو بگو، من گفتم بعد گفت آفرین حالا برو خونه لیستش کن
جلسه دوم به لیستم نگاه کرد گفت خوبه آفرین
جلسه سومم گفت آفرین، حالا وارد کن تو سایتبعد من پارسال فرهنگیانم زدم، یه دفعه گفت اِ چرا دبیری فیزیک نزدی؟
من رشتهم تجربی بود، بعدم که بهش گفتم گفت عه امسال پس تغییر تا پارسال بود برای تجربیا
-
@_maya باز مال تو خوبه
من پارسال رفتم یه جا، استانای بومیمو کلا اشتباه گفت بهمبعد اعلام نتایج نهایی فهمیدم چه خاکی تو سرم شده 🥲
۳ جلسه بود، جلسه اول گفت رشته و شهرای مورد علاقه تو بگو، من گفتم بعد گفت آفرین حالا برو خونه لیستش کن
جلسه سومم گفت آفرین، حالا وارد کن تو سایتبعد من پارسال فرهنگیانم زدم، یه دفعه گفت اِ چرا دبیری فیزیک نزدی؟
من رشتهم تجربی بود، بعدم که بهش گفتم گفت عه امسال پس تغییر تا پارسال بود برای تجربیا
@_Mahdieh بیسوادای پول پرست
-
@_maya باز مال تو خوبه
-
@Venus655 تا ۱ شب وقت میداد
۸ شب نوبتم بود، ۹ رفتم تو اتاقه
مرده انقدر خسته بود نای حرف زدن نداشت.
واقعا چرا؟