هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Galadriel on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Galadriel
سلام
۲۵۰۴ منطقه دو ریاضی
برنامه نویسی فعلا هیچی
ولی چرا برنامه نویسی؟ -
از جناب مهدی اخوان_ثالث پرسیدند «چرا و چگونه شعر میگویید؟»
گفت: «چرا و چگونه؟ این دو سوال است، گرچه خیلی به هم نزدیک است.«چرا» را درست نمیدانم. شاید من هم گاهی آن بیتابی را داشتهام و داشتهباشم. برای من شعرگفتن بهمنزلهی پاسخدادن به یک نیاز درونی است. بهمثابهی آزمایشیست خصوصی و شخصی که بدانم و ببینم زنده هستم یا نه. اما چگونه بدینگونه که گویا قلم برمیدارم و کاغذ والخ… و بعد گاهی میبینم که نه، هنوز خوشبختانه زندهام. -
آقایِ همسادهreplied to بابونــــه on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya دقیقا چیکار کرده براش؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
پیام دادم به مدیکال شرایطشون برای عضو گروه مشاورا شدن رو بفرسته گفت رتبه تو بگو
برگشت گفت ببخشید عزیزم ما زیر ۲۰۰۰ کشوری نمیگیرم
من: وات؟
کانون زیر ۵۰۰۰ منطقه میگیره تو فکر کردی کی هستی زیر ۲۰۰۰ کشوری نمیگیری؟
البته میدونم چون هنوز دانشگاه نرفتم اینو الکی بفهم گفت
چون مشاورای ریاضیو چک میکردم خیلیاشون دانشگاهی قبول شده بودن که من با رتبه پارسالم هم قبول بودم -
Galadrielreplied to Younes.D.IUT on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Younes.D.IUT
من ترمی ک گذشت تا ۲۴ تیر دانشگاه امتحان داشتم
امسال تا ۱۵ مرداد
سال اینده تا اواسط شهریور
کم کم جمعه هاهم میریم شیفت
همچنین -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خواسته هامون صلاحمون باشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا به حق این اذان((:
-
بابونــــهنوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
-
سرشارم از خیالولی این کفاف نیست....
_محمد علی بهمنی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al اولا mnaghavi بودم ولی فککنم اولین باره حرف میزنیم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کیدارما جدید میخواااام
-
چه دنیای مزخرفی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
*بغض
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک عدد معتاد
-
نیازمندی ها : یک دراما جدید
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Danial.al on ۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 84906 از 148274