هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یکی برق پیام نور خوند بخاطر مقاله ش از تهران دعوتش کردن یکی دوسال بعد آلمان دعوتش کرد
اینو ک امروز برام تعریف کردن فهمیدم همش به عرضه خودمون ربط داره همه چیز فقط رشته ای ک میخونیم نیست@xanom-mah تو اگه دنبال این مثالایی که تعدادش زیاده
مشکل از جایی شروع شد
که با نظام غلط آموزش و پرورش نتیجه شد دانشگاه خوب = آینده
اگه بخواد کنکور درست بشه باید جامعه اصلاح بشه
یه کشوری بود اسمش یادم نمیاد ولی اینجوری بود که حقوق مشاغل یکسان بود و اگه زندگی بالاتر اون سقف میخواستی باید تشریفتو از کشور ببری ، وقتی اونجا تصمیم گرفتی دکتر بشی بدون هیچ چیز خاص دیگه ای اون موقع است که تو واقعا عاشق پزشکی بودی نه ایرانی که دکتره کلی عزت و افتخار داره و هفت جد و آبادش تامینه و مردم رو هر روز تیغ میزنه از اون طرف شغلا دیگه یک دهم اونم درآمد ندارن -
@xanom-mah تو اگه دنبال این مثالایی که تعدادش زیاده
مشکل از جایی شروع شد
که با نظام غلط آموزش و پرورش نتیجه شد دانشگاه خوب = آینده
اگه بخواد کنکور درست بشه باید جامعه اصلاح بشه
یه کشوری بود اسمش یادم نمیاد ولی اینجوری بود که حقوق مشاغل یکسان بود و اگه زندگی بالاتر اون سقف میخواستی باید تشریفتو از کشور ببری ، وقتی اونجا تصمیم گرفتی دکتر بشی بدون هیچ چیز خاص دیگه ای اون موقع است که تو واقعا عاشق پزشکی بودی نه ایرانی که دکتره کلی عزت و افتخار داره و هفت جد و آبادش تامینه و مردم رو هر روز تیغ میزنه از اون طرف شغلا دیگه یک دهم اونم درآمد ندارن@nothing0
موافقم واقعن
ولی دکترم دیگه باید تخصصشو بگیره یا بزنه تو کار زیبایی وگرنه دکتر عمومی درامد نداره باید خیلی عاشق باشی -
شبتون خوش
-
-
@Venus655
عهههههه چی شد ؟ -
@Venus655
عهههههه چی شد ؟ -
@Venus655
حیف شد -
@Venus655
حیف شد -
فارغ-التحصیلان-آلاء
@Zahra-HD
0-0ftm
@Venus655
Mehrsa 14
رنج سنی همکلاسی هاتون چطوریه؟@هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فارغ-التحصیلان-آلاء
@Zahra-HD
0-0ftm
@Venus655
Mehrsa 14
رنج سنی همکلاسی هاتون چطوریه؟تا ۲۳.۲۴
ی نفر هست ک بالاتر میزنه ولی نمیدونمولی یکی از دوستای همینجامون اکثر همکلاسیاش ی رشته خوندن تموم کردن دوباره کنکور دادن
بعضا ۳۰ ب بالان و متاهل -
صنعتی اصفهان گفته من فقط تعهد خوابگاه ام رتبه ها برترن
تبعیض چیه دیگه.مگه تفاوت رتبه بدبختا چقدره ؟
شیرازم که گفته من خوابگاه ملکی میدمنمیدونم چیه
ولی حس میکنم خوب نیست باید پول بیشتری بدی@nothing0 کامل در مورد این خوابگاهای و ملکی و خوابگاه های صنعتی اصفهان تحقیق کردم و یکی از فامیلامون هم دانشگاه شیرازه
ولی لاقال یکی برات توضیح میده حداقل یه لایکی ریپلای چیزی بزن
دو سه بار برات یه چیزیو توضیح دادم و حتی نگاه هم نکردی:/
بلو هم اون همه برات نوشت دو بار هم بعدش منشنت کرد:/ -
@nothing0 کامل در مورد این خوابگاهای و ملکی و خوابگاه های صنعتی اصفهان تحقیق کردم و یکی از فامیلامون هم دانشگاه شیرازه
ولی لاقال یکی برات توضیح میده حداقل یه لایکی ریپلای چیزی بزن
دو سه بار برات یه چیزیو توضیح دادم و حتی نگاه هم نکردی:/
بلو هم اون همه برات نوشت دو بار هم بعدش منشنت کرد:/ -
@sazemane_sanjesh olompezeshki.pdf
Michael Vey Blue28
رتبه بندی علوم پزشکی های کشور
ممکنه بدردتون بخوره که کدوم رو بالاتر بزارین