سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
انتخاب رشته ️
-
سلام دوستان
به نظرتون چرا یه نفر توی کنکور ۱۴۰۱ با رتبه x یه رشته خوب قبول می شده، ولی توی کنکور ۱۴۰۲ با همون رتبه، اصلا اون رشته رو نمی آورده؟ این رو بر اساس مقایسه رتبه های قبولی توی دانشگاه ها توی سایت کانون میگم
و با این شرایط، کنکور ۱۴۰۳ مثل ۱۴۰۲ خواهد بود یا ۱۴۰۱؟
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم توضیح بده -
Reza-H برای سال ۱۴۰۲ قانون محرومیت برداشته شد و همین باعث شد کسی که هدفش پشت موندنه هم انتخاب رشته کنه، پارسال یکی از دوستام یک هفته بعد از کنکور، مجددا شروع کرد برای ۱۴۰۳ و رتبهش اومد ۵۳۰۰منطقه یک اتفاقا انتخاب رشته هم کرد و پرستاری قبول شد ولی نرفت. خب جای یکی دیگه رو گرفت راحت
-
Reza-H در انتخاب رشته ️ گفته است:
به نظرتون چرا
بعد از بررسی بیشتر، فهمیدم که این موضوع توی منطقه ۳، خیلی بیشتر از منطقه ۱ هست.
و بعد از دقت فهمیدم که انگار دلیل مهمش، کمتر شدن اثر سهمیه منطقه ها روی نتیجه انتخاب رشته است. یعنی فرق منطقه ۳ و ۱ کمتر شده و حالا بچه های منطقه ۱ با رتبه های بالاتر، رتبه های بهتری نسبت به پارسال قبول میشن و برای منطقه ۳ برعکس
:_) -
lO_Ol خب اینا این همه دانشجو رو کجا میخوان جا کنن
درسته ظرفیت زیاد شده ولی اخه دانشگاه که بزرگ نمیشه
مگه اینکه این همه ادمو بخوان تو یه جای دیگه ولی به اسم همون دانشگاه جا بدن.. -
Michael Vey
اینجا ایران است -
بچهها، میدونم خیلی دغدغه الکیه ولی پوشش خانوما توی دانشگاههای ارتش و بقیهالله به چه صورته؟
مثلن چادر اجباریه؟ -
سونیا محمدپور در تعهدی پزشکی و دندانپزشکی فرماندهی انتظامی گفته است:
اگه من مصاحبه رو قبول نشم،برای انتخاب های بعدی شانس قبولیمو از دست میدم؟
-
jahad_121 در انتخاب رشته ️ گفته است:
@_Mahdieh
فکر می کنم اجباری هست و داخل خود دانشگاه برای یک سری دوره ها فکر کنم فرم مخصوص دارندبعد چادر برای مصاحبه و گزینش شون مهمه
کانال علومپزشکیش رو پیدا کردم تو تل
پوشش خانوما عین سراسری بود اتفاقا
بقیهالله میدونم که سختگیرن ولی ارتش اوکیتره
حالا شما مطمئنین؟ چون این قضیه برام مهمه خیلی -
@_Mahdieh
نگاه کنید من بقية الله اینم یکی از هم کلاسیام رفته بود و جب چادری بود
اما داخل دانشگاه چون بیشتر کلاساشون جد هست و فقط دختر ها هستند احتمالا حتما نیاز نباشه چادر ولی خب داخل این مورد سخت گیر هستند برای قبولی
اره ارتش برای دختر خیلی راحت تر می گیرند
شبیه دولتی ها هست
من اینو برای دانشگاه بقیه الله گفتم
چون پذیرش خیلی سخت میگیرند و حتی برای تحقیق میاند شهرتون احتمال زیاد چون برای دوستم اومده بودند -
مهم
سوال پر تکرار بچه ها
موقع انتخاب رشته معدل میخاد
من ترمیم نمره کردم
از کجا بفهمم بروزرسانی شده؟بچه ها برای معدل انتخاب رشته معدل ترمیم شده رو نباید بزنید، همون اصلیه رو باید بزنید قبل ترمیم.
️ترمیم فقط برای اصلاح تراز سوابقه وگرنه نمرات دیپلم تغییری نمیکنه!!
-
بچهها، اطلاع ندارین از شهریه پزشکی دانشگاه آزاد؟
-
@_Mahdieh
https://forum.alaatv.com/post/3471133 -
یکبار برای همیشه
اینکه شما یه کد رشته رو بالاتر یا پایین تر بزنید، هیچ فرقی در شانس قبولیتون نداره
الویت بررسی سیستم سنجش، با رتبه های بهتره، تمام الویت های رتبه های بهتر از شمارو چک میکنه، بعدش میره سراغ بررسی رتبه شما
مثال: اول تمام الویت های رتبه ۳۰۰۰رو از یک تا ۱۵۰ بررسی میکنه؛ بعدش میره سراغ بررسی ۱۵۰تا کد رشته رتبه ۳۰۰۱