سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
انتخاب رشته ️
-
یه نکته که خیلی سوال پرسیدید
نیمسال دوم با نوبت دوم اشتباه نگیرید، جلوی بعضی از رشته ها نیمسال دوم نوشته شده یعنی ورودی بهمنهست یعنی این دانشگاه از بهمن این رشته میپذیره
️حالا نوبت دوم اگه دیدید یعنی همون شبانه و منظور از شبانه این نیست که شب ها باید برید دانشگاه نوبت دوم مثل روزانه هست مثل هم هستن از نظر مدرک ،درس و. فقط فرقش اینکه که شبانه باید هرترم شهریه بدید و تهعد خابگاه نداره !!پس فرق بین نیمسال دوم و نوبت دوم اشتباه نگیرید
@دانش-آموزان-آلاء -
Hamid.s در انتخاب رشته ️ گفته است:
Hamid.s در انتخاب رشته ️ گفته است:
قانون جدید محرومیت از کنکور به طور خلاصه و کامل:
-امسال اگه پزشکی دندون دارو دام هرچی قبول شی چه روزانه چه پردیس چه آزاد از کنکور ۴۰۴ محرومی
-برای سایر رشته ها اگه امسال فقط روزانه قبول شی از کنکور ۴۰۴ محرومی
-اگه دانشجوی روزانه و ورودی ۴۰۲ هستی واسه کنکور ۴۰۴ محروم نیستی فقط باید انصراف بدی قبل ثبت نام
-اگه امسال و یا سالهای قبل هر دوره شبانه،آزاد،پیام نور، پردیس چه با آزمون چه سوابق قبول شده باشی که دندون ودام و دارو و پزشکی نباشه،هیچ محرومیت و محدودیتی واسه کنکور ۴۰۴ نداری. سال بعد کنکور میدی بعد جوابا میتونی بری از دانشگا قبلیت انصراف بدی
چند نکته مهم
️اگه امسال روزانه بدون آزمون قبول بشید یعنی روزانه با سوابق تحصیلی
از کنکور ۱۴۰۴ محروم نیستید ولی باید قبل ثبت نام انصراف بدید
️اگر امسال روزانه قبول بشید از کنکور فرهنگیان سال بعد هم محرومید
@Parisa-Azimi
@xanom-mah
@دانش-آموزان-آلاءبزارید خیلی خلاصه براتون قوانین پر حاشیه امسال رو توضیح بدم که خیالتون راحت بشه :
امسال اگه پزشکی دندون دارو دام هرچی قبول شی چه روزانه چه پردیس چه آزاد از کنکور ۴۰۴ محرومی
برای سایر رشته ها اگه امسال فقط روزانه قبول شی از کنکور ۴۰۴ محرومی
اگه دانشجوی روزانه و ورودی ۴۰۲ هستی واسه کنکور ۴۰۴ محروم نیستی فقط باید انصراف بدی قبل ثبت نام
اگه امسال و یا سالهای قبل هر دوره شبانه،آزاد،پیام نور، پردیس چه با آزمون چه سوابق قبول شده باشی که دندون ودام و دارو و پزشکی نباشه،هیچ محرومیت و محدودیتی واسه کنکور ۴۰۴ نداری. سال بعد کنکور میدی بعد جوابا میتونی بری از دانشگا قبلیت انصراف بدی
اگه امسال با سوابق تحصیلی روزانه قبول بشی از کنکور ۴۰۴ محروم نیستی ولی برای ثبت نام کنکور باید انصراف بدی
حالا این محروم نیستی از کجا میاد؟از عکسی که گذاشتم و کلمه آزمونی که بولد کردم دفترچه مستقیم نگفته که سوابق بری محروم نیستی فقط حرفی ازش نزده و گفته قبولی های با آزمون -
فرق این
و این
چیه؟
-
Michael Vey
اولی رو مثلا منم میتونم بزنم از اردبیل ولی احتمال قبولیم از کسی که اهل مازندرانه کمتره
دومی رو ولی حق ندارم بزنم کلا فقط بومی استاد مازندران باید بزنه -
lO_Ol عهه چه باحاال
تنکیووو -
Michael Vey در انتخاب رشته ️ گفته است:
فرق این
و این
چیه؟
آقا ی سوال دیگه
منطقیه ک ۷۰ نفر تعهدی میگیره تو هر دو نیمسال؟؟ -
این پست پاک شده!
-
Michael Vey
آره برا اینکه مهاجرت نکنن افزایش ظرفیت فقط تعهدیارو زیاد میکنن -
Hamid.s سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم
می خواستم بدونم محرومیت روزانه واسه پذیرش فرهنگیان از طریق استعداد های درخشان مثل حافظان قرآن هم شامل میشه ؟
و اینکه رشته های پیرا های ارتش و سپاه چه طوری ان اصلا ارزش داره و بعد از فارغ التحصیلی شرایط برای کار در شهر دلخواه وجود داره ؟ حجم کارش در چه حده ؟سخت گیری هاشون چه جوریه ؟ بعد اجازه فعالیت در حوزه دانشگاهی رو هم میدن ؟ ادامه تحصیل اش چه جوریه ؟ کلا مناسب هستن یانه ؟
راستش جواب این سوالا رو از جایی پیدا نکردم و خیلی هم بهشون احتیاج دارم -
Anzw 18 در انتخاب رشته ️ گفته است:
سلام درسته که برای همه تعهدی ها شرط قد گذاشتن اونم ۱۷۰؟!
Hamid.s
و اینکه بومی یعنی تعهد دیگه اره؟!سلام عرض ادب
برای نیروی انتظامی بله
سوال دوم هم بله -
@Parisa-Azimi در انتخاب رشته ️ گفته است:
Hamid.s سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم
می خواستم بدونم محرومیت روزانه واسه پذیرش فرهنگیان از طریق استعداد های درخشان مثل حافظان قرآن هم شامل میشه ؟سلام واقعیت اینه گفتن اگه امسال روزانه برید از فرهنگیان هم ۴۰۴ محرومید
دیگه تبصره ی خاصی نگفتن
یه چیز هم بگم خدمتتون
ممکنه شرایط فرهنگیان عوض بشه
فعلا پکیجی یا منبعی تهیه نکنید
تا آخر نتایج باید موند و همه چیز درباره محرومیت و اینکه کنکور ۴۰۴ چطوره منتظر موند تا شفاف سازی بشهو اینکه رشته های پیرا های ارتش و سپاه چه طوری ان اصلا ارزش داره و بعد از فارغ التحصیلی شرایط برای کار در شهر دلخواه وجود داره ؟ حجم کارش در چه حده ؟سخت گیری هاشون چه جوریه ؟ بعد اجازه فعالیت در حوزه دانشگاهی رو هم میدن ؟ ادامه تحصیل اش چه جوریه ؟ کلا مناسب هستن یانه ؟
در این باره راهنمای خاصی نمیتونم بکنم چون مطالعه خاصی دربارش نداشتم و آشنا هم نمیشناسم پرس و جو کنم بازم سعی میکنم از بقیه مشاورها پرس و جو باشم
راستش جواب این سوالا رو از جایی پیدا نکردم و خیلی هم بهشون احتیاج دارم
-
Hamid.s ممنون
-
Hamid.s
ممنونم
یکی هم اینکه تو دفترچه نوشته فاقد خوابگاه یعنی کلااااااا خوابگاه نمیدن؟! چون من از یکی شنیدم که می گفت خوابگاه رو با یکم دنگ وفنگ میدن فقط به خاطر پر بودن ظرفیا اینجوری می نویسن که بگن آقا مسئولیت نداریم ما. درسته؟!
بعد اینکه برای شهریه پرداز و آزاد و اینا اگه نوشته باشه "فاقد خوابگاه"، من یه هزینه جدا برای خوابگاه و پانسیون و اینا در نظر بگیرم؟! -
Anzw 18
https://forum.alaatv.com/post/3523214
این پست رو مطالعه کنید سوالی بود در خدمتم -
سلام دوستان
به نظرتون چرا یه نفر توی کنکور ۱۴۰۱ با رتبه x یه رشته خوب قبول می شده، ولی توی کنکور ۱۴۰۲ با همون رتبه، اصلا اون رشته رو نمی آورده؟ این رو بر اساس مقایسه رتبه های قبولی توی دانشگاه ها توی سایت کانون میگم
و با این شرایط، کنکور ۱۴۰۳ مثل ۱۴۰۲ خواهد بود یا ۱۴۰۱؟
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم توضیح بده -
Reza-H برای سال ۱۴۰۲ قانون محرومیت برداشته شد و همین باعث شد کسی که هدفش پشت موندنه هم انتخاب رشته کنه، پارسال یکی از دوستام یک هفته بعد از کنکور، مجددا شروع کرد برای ۱۴۰۳ و رتبهش اومد ۵۳۰۰منطقه یک اتفاقا انتخاب رشته هم کرد و پرستاری قبول شد ولی نرفت. خب جای یکی دیگه رو گرفت راحت