Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. انتخاب رشته ❤️
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای

انتخاب رشته ❤️

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
270 دیدگاه‌ها 21 کاربران 1.7k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hamid.sH Hamid.s

@xanom-mah
    اتفاقا تحقیق کردم و برام مهم بود ولی کسی جواب نداد گفت هنوز مشخص نیست باید از دانشگاه پیگیر بود

اگه هدفتون با سوابق هست پیام نور برید

د آفلاین
    د آفلاین
    دُژَم
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Hamid-s
    🙏 🌼

Hamid.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • د دُژَم

@Hamid-s
      🙏 🌼

Hamid.sH آفلاین
      Hamid.sH آفلاین
      Hamid.s
      فارغ التحصیلان آلاء

@xanom-mah
      بازم سعی میکنم از خود سنجش پیگیر باشم

مروح کن دل و جان را... 🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • Hamid.sH آفلاین
        Hamid.sH آفلاین
        Hamid.s
        فارغ التحصیلان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده

⭐یه نکته که خیلی سوال پرسیدید

✅نیمسال دوم با نوبت دوم اشتباه نگیرید، جلوی بعضی از رشته ها نیمسال دوم نوشته شده یعنی ورودی بهمن‌هست یعنی این دانشگاه از بهمن این رشته میپذیره
        ⭐️حالا نوبت دوم اگه دیدید یعنی همون شبانه و منظور از شبانه این نیست که شب ها باید برید دانشگاه 🙂 نوبت دوم مثل روزانه هست مثل هم هستن از نظر مدرک ،درس و. فقط فرقش اینکه که شبانه باید هرترم شهریه بدید و تهعد خابگاه نداره !!

🌟پس فرق بین نیمسال دوم و نوبت دوم اشتباه نگیرید
        📚@دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • Hamid.sH Hamid.s

@Hamid-s در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

🔴 قانون جدید محرومیت از کنکور به طور خلاصه و کامل:

-امسال اگه پزشکی دندون دارو دام هرچی قبول شی چه روزانه چه پردیس چه آزاد از کنکور ۴۰۴ محرومی

-برای سایر رشته ها اگه امسال فقط روزانه قبول شی از کنکور ۴۰۴ محرومی

-اگه دانشجوی روزانه و ورودی ۴۰۲ هستی واسه کنکور ۴۰۴ محروم نیستی فقط باید انصراف بدی قبل ثبت نام

-اگه امسال و یا سالهای قبل هر دوره شبانه،آزاد،پیام نور، پردیس چه با آزمون چه سوابق قبول شده باشی که دندون ودام و دارو و پزشکی نباشه،هیچ محرومیت و محدودیتی واسه کنکور ۴۰۴ نداری. سال بعد کنکور میدی بعد جوابا میتونی بری از دانشگا قبلیت انصراف بدی

📚 @دانش-آموزان-آلاء

چند نکته مهم
          🔺️اگه امسال روزانه بدون آزمون قبول بشید یعنی روزانه با سوابق تحصیلی
          از کنکور ۱۴۰۴ محروم نیستید ولی باید قبل ثبت نام انصراف بدید
          🔺️اگر امسال روزانه قبول بشید از کنکور فرهنگیان سال بعد هم محرومید
          @Parisa-Azimi
          @xanom-mah
          @دانش-آموزان-آلاء

Hamid.sH آفلاین
          Hamid.sH آفلاین
          Hamid.s
          فارغ التحصیلان آلاء

-امسال اگه پزشکی دندون دارو دام هرچی قبول شی چه روزانه چه پردیس چه آزاد از کنکور ۴۰۴ محرومی

-اگه دانشجوی روزانه و ورودی ۴۰۲ هستی واسه کنکور ۴۰۴ محروم نیستی فقط باید انصراف بدی قبل ثبت نام

-اگه امسال و یا سالهای قبل هر دوره شبانه،آزاد،پیام نور، پردیس چه با آزمون چه سوابق قبول شده باشی که دندون ودام و دارو و پزشکی نباشه،هیچ محرومیت و محدودیتی واسه کنکور ۴۰۴ نداری. سال بعد کنکور میدی بعد جوابا میتونی بری از دانشگا قبلیت انصراف بدی

📚 @دانش-آموزان-آلاء

چند نکته مهم
          @Parisa-Azimi
          @xanom-mah
          @دانش-آموزان-آلاء

🔴 بزارید خیلی خلاصه براتون قوانین پر حاشیه امسال رو توضیح بدم که خیالتون راحت بشه :

🔺 امسال اگه پزشکی دندون دارو دام هرچی قبول شی چه روزانه چه پردیس چه آزاد از کنکور ۴۰۴ محرومی

🔴 برای سایر رشته ها اگه امسال فقط روزانه قبول شی از کنکور ۴۰۴ محرومی

🔺 اگه دانشجوی روزانه و ورودی ۴۰۲ هستی واسه کنکور ۴۰۴ محروم نیستی فقط باید انصراف بدی قبل ثبت نام

🔴 اگه امسال و یا سالهای قبل هر دوره شبانه،آزاد،پیام نور، پردیس چه با آزمون چه سوابق قبول شده باشی که دندون ودام و دارو و پزشکی نباشه،هیچ محرومیت و محدودیتی واسه کنکور ۴۰۴ نداری. سال بعد کنکور میدی بعد جوابا میتونی بری از دانشگا قبلیت انصراف بدی

🔺 اگه امسال با سوابق تحصیلی روزانه قبول بشی از کنکور ۴۰۴ محروم نیستی ولی برای ثبت نام کنکور باید انصراف بدی
          حالا این محروم نیستی از کجا میاد؟از عکسی که گذاشتم و کلمه آزمونی که بولد کردم دفترچه مستقیم نگفته که سوابق بری محروم نیستی فقط حرفی ازش نزده و گفته قبولی های با آزمون

@دانش-آموزان-آلاء

_..Parisa__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • Michael VeyM آفلاین
            Michael VeyM آفلاین
            Michael Vey

فرق این

01105d7b-bf50-4388-ac6a-c6b1fb42ca62-image.png

و این

9d23348f-6462-4000-a5a9-13d6bd7a9243-image.png

چیه؟

lO_OlL Michael VeyM 3 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • Michael VeyM Michael Vey

فرق این

و این

چیه؟

lO_OlL آفلاین
              lO_OlL آفلاین
              lO_Ol
              دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey
              اولی رو مثلا منم میتونم بزنم از اردبیل ولی احتمال قبولیم از کسی که اهل مازندرانه کمتره
              دومی رو ولی حق ندارم بزنم کلا فقط بومی استاد مازندران باید بزنه

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • lO_OlL lO_Ol

Michael Vey
                اولی رو مثلا منم میتونم بزنم از اردبیل ولی احتمال قبولیم از کسی که اهل مازندرانه کمتره
                دومی رو ولی حق ندارم بزنم کلا فقط بومی استاد مازندران باید بزنه

Michael VeyM آفلاین
                Michael VeyM آفلاین
                Michael Vey

lO_Ol عهه چه باحاال
                تنکیووو💚💚💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3

فرق این

و این

چیه؟

Michael VeyM آفلاین
                  Michael VeyM آفلاین
                  Michael Vey

Michael Vey در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

فرق این

و این

چیه؟

آقا ی سوال دیگه
                  منطقیه ک ۷۰ نفر تعهدی میگیره تو هر دو نیمسال؟؟😐😂😂

lO_OlL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3

فرق این

و این

چیه؟

Michael VeyM آفلاین
                    Michael VeyM آفلاین
                    Michael Vey
                    این پست پاک شده!
                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

Michael Vey در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

فرق این

و این

چیه؟

آقا ی سوال دیگه
                      منطقیه ک ۷۰ نفر تعهدی میگیره تو هر دو نیمسال؟؟😐😂😂

lO_OlL آفلاین
                      lO_OlL آفلاین
                      lO_Ol
                      دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey
                      آره برا اینکه مهاجرت نکنن افزایش ظرفیت فقط تعهدیارو زیاد میکنن

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • Hamid.sH Hamid.s

📚 @دانش-آموزان-آلاء

چند نکته مهم
                        @Parisa-Azimi
                        @xanom-mah
                        @دانش-آموزان-آلاء

🔴 بزارید خیلی خلاصه براتون قوانین پر حاشیه امسال رو توضیح بدم که خیالتون راحت بشه :

🔺 امسال اگه پزشکی دندون دارو دام هرچی قبول شی چه روزانه چه پردیس چه آزاد از کنکور ۴۰۴ محرومی

🔴 برای سایر رشته ها اگه امسال فقط روزانه قبول شی از کنکور ۴۰۴ محرومی

🔺 اگه دانشجوی روزانه و ورودی ۴۰۲ هستی واسه کنکور ۴۰۴ محروم نیستی فقط باید انصراف بدی قبل ثبت نام

🔴 اگه امسال و یا سالهای قبل هر دوره شبانه،آزاد،پیام نور، پردیس چه با آزمون چه سوابق قبول شده باشی که دندون ودام و دارو و پزشکی نباشه،هیچ محرومیت و محدودیتی واسه کنکور ۴۰۴ نداری. سال بعد کنکور میدی بعد جوابا میتونی بری از دانشگا قبلیت انصراف بدی

🔺 اگه امسال با سوابق تحصیلی روزانه قبول بشی از کنکور ۴۰۴ محروم نیستی ولی برای ثبت نام کنکور باید انصراف بدی
                        حالا این محروم نیستی از کجا میاد؟از عکسی که گذاشتم و کلمه آزمونی که بولد کردم دفترچه مستقیم نگفته که سوابق بری محروم نیستی فقط حرفی ازش نزده و گفته قبولی های با آزمون

@دانش-آموزان-آلاء

_..Parisa__ آفلاین
                        _..Parisa__ آفلاین
                        _..Parisa_
                        دانش آموزان آلاء

@Hamid-s سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم
                        می خواستم بدونم محرومیت روزانه واسه پذیرش فرهنگیان از طریق استعداد های درخشان مثل حافظان قرآن هم شامل میشه ؟
                        و اینکه رشته های پیرا های ارتش و سپاه چه طوری ان اصلا ارزش داره و بعد از فارغ التحصیلی شرایط برای کار در شهر دلخواه وجود داره ؟ حجم کارش در چه حده ؟سخت گیری هاشون چه جوریه ؟ بعد اجازه فعالیت در حوزه دانشگاهی رو هم میدن ؟ ادامه تحصیل اش چه جوریه ؟ کلا مناسب هستن یانه ؟
                        راستش جواب این سوالا رو از جایی پیدا نکردم و خیلی هم بهشون احتیاج دارم

3
                        • Anzw 18A آفلاین
                          Anzw 18A آفلاین
                          Anzw 18
                          تجربی

سلام درسته که برای همه‌ تعهدی ها شرط قد گذاشتن اونم ۱۷۰؟!
                          @Hamid-s
                          و اینکه بومی یعنی تعهد دیگه اره؟!

• در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

4
                          • Anzw 18A Anzw 18

@Hamid-s

Hamid.sH آفلاین
                            Hamid.sH آفلاین
                            Hamid.s
                            فارغ التحصیلان آلاء

Anzw 18 در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

@Hamid-s

سلام عرض ادب
                            برای نیروی انتظامی بله
                            سوال دوم هم بله

Anzw 18A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • _..Parisa__ _..Parisa_

می خواستم بدونم محرومیت روزانه واسه پذیرش فرهنگیان از طریق استعداد های درخشان مثل حافظان قرآن هم شامل میشه ؟
                              و اینکه رشته های پیرا های ارتش و سپاه چه طوری ان اصلا ارزش داره و بعد از فارغ التحصیلی شرایط برای کار در شهر دلخواه وجود داره ؟ حجم کارش در چه حده ؟سخت گیری هاشون چه جوریه ؟ بعد اجازه فعالیت در حوزه دانشگاهی رو هم میدن ؟ ادامه تحصیل اش چه جوریه ؟ کلا مناسب هستن یانه ؟

Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.s
                              فارغ التحصیلان آلاء

@Parisa-Azimi در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

سلام واقعیت اینه گفتن اگه امسال روزانه برید از فرهنگیان هم ۴۰۴ محرومید
                              دیگه تبصره ی خاصی نگفتن
                              یه چیز هم بگم خدمتتون
                              ممکنه شرایط فرهنگیان عوض بشه
                              فعلا پکیجی یا منبعی تهیه نکنید
                              تا آخر نتایج باید موند و همه چیز درباره محرومیت و اینکه کنکور ۴۰۴ چطوره منتظر موند تا شفاف سازی بشه

در این باره راهنمای خاصی نمیتونم بکنم چون مطالعه خاصی دربارش نداشتم و آشنا هم نمیشناسم پرس و جو کنم بازم سعی میکنم از بقیه مشاورها پرس و جو باشم

_..Parisa__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Hamid.sH Hamid.s

@Parisa-Azimi در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

سلام واقعیت اینه گفتن اگه امسال روزانه برید از فرهنگیان هم ۴۰۴ محرومید
                                دیگه تبصره ی خاصی نگفتن
                                یه چیز هم بگم خدمتتون
                                ممکنه شرایط فرهنگیان عوض بشه
                                فعلا پکیجی یا منبعی تهیه نکنید
                                تا آخر نتایج باید موند و همه چیز درباره محرومیت و اینکه کنکور ۴۰۴ چطوره منتظر موند تا شفاف سازی بشه

در این باره راهنمای خاصی نمیتونم بکنم چون مطالعه خاصی دربارش نداشتم و آشنا هم نمیشناسم پرس و جو کنم بازم سعی میکنم از بقیه مشاورها پرس و جو باشم

_..Parisa__ آفلاین
                                _..Parisa__ آفلاین
                                _..Parisa_
                                دانش آموزان آلاء

@Hamid-s ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • Hamid.sH Hamid.s

Anzw 18 در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

@Hamid-s

سلام عرض ادب
                                  برای نیروی انتظامی بله
                                  سوال دوم هم بله

Anzw 18A آفلاین
                                  Anzw 18A آفلاین
                                  Anzw 18
                                  تجربی

@Hamid-s
                                  ممنونم
                                  یکی هم اینکه تو دفترچه نوشته فاقد خوابگاه یعنی کلااااااا خوابگاه نمیدن؟! چون من از یکی شنیدم که می گفت خوابگاه رو با یکم دنگ وفنگ میدن فقط به خاطر پر بودن ظرفیا اینجوری می نویسن که بگن آقا مسئولیت نداریم ما. درسته؟!
                                  بعد اینکه برای شهریه پرداز و آزاد و اینا اگه نوشته باشه "فاقد خوابگاه"، من یه هزینه جدا برای خوابگاه و پانسیون و اینا در نظر بگیرم؟!

یاحسین💙

4
                                  • Anzw 18A Anzw 18

@Hamid-s
                                    ممنونم
                                    یکی هم اینکه تو دفترچه نوشته فاقد خوابگاه یعنی کلااااااا خوابگاه نمیدن؟! چون من از یکی شنیدم که می گفت خوابگاه رو با یکم دنگ وفنگ میدن فقط به خاطر پر بودن ظرفیا اینجوری می نویسن که بگن آقا مسئولیت نداریم ما. درسته؟!
                                    بعد اینکه برای شهریه پرداز و آزاد و اینا اگه نوشته باشه "فاقد خوابگاه"، من یه هزینه جدا برای خوابگاه و پانسیون و اینا در نظر بگیرم؟!

Hamid.sH آفلاین
                                    Hamid.sH آفلاین
                                    Hamid.s
                                    فارغ التحصیلان آلاء

Anzw 18
                                    https://forum.alaatv.com/post/3523214
                                    این پست رو مطالعه کنید سوالی بود در خدمتم

Anzw 18A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • Hamid.sH Hamid.s

Anzw 18
                                      https://forum.alaatv.com/post/3523214
                                      این پست رو مطالعه کنید سوالی بود در خدمتم

Anzw 18A آفلاین
                                      Anzw 18A آفلاین
                                      Anzw 18
                                      تجربی

@Hamid-s خیلی ممنون

یاحسین💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • Reza-HR آفلاین
                                        Reza-HR آفلاین
                                        Reza-H
                                        فارغ التحصیلان آلاء

سلام دوستان
                                        به نظرتون چرا یه نفر توی کنکور ۱۴۰۱ با رتبه x یه رشته خوب قبول می شده، ولی توی کنکور ۱۴۰۲ با همون رتبه، اصلا اون رشته رو نمی آورده؟ این رو بر اساس مقایسه رتبه های قبولی توی دانشگاه ها توی سایت کانون میگم
                                        و با این شرایط، کنکور ۱۴۰۳ مثل ۱۴۰۲ خواهد بود یا ۱۴۰۱؟
                                        اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم توضیح بده🌹

در به در به دنبال خود

MaaahM Reza-HR 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • Reza-HR Reza-H

سلام دوستان
                                          به نظرتون چرا یه نفر توی کنکور ۱۴۰۱ با رتبه x یه رشته خوب قبول می شده، ولی توی کنکور ۱۴۰۲ با همون رتبه، اصلا اون رشته رو نمی آورده؟ این رو بر اساس مقایسه رتبه های قبولی توی دانشگاه ها توی سایت کانون میگم
                                          و با این شرایط، کنکور ۱۴۰۳ مثل ۱۴۰۲ خواهد بود یا ۱۴۰۱؟
                                          اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم توضیح بده🌹

MaaahM آفلاین
                                          MaaahM آفلاین
                                          Maaah
                                          فارغ التحصیلان آلاء

Reza-H برای سال ۱۴۰۲ قانون محرومیت برداشته شد و همین باعث شد کسی که هدف‌ش پشت موندنه هم انتخاب رشته کنه، پارسال یکی از دوستام یک هفته بعد از کنکور، مجددا شروع کرد برای ۱۴۰۳ و رتبه‌ش اومد ۵۳۰۰منطقه یک اتفاقا انتخاب رشته هم کرد و پرستاری قبول شد ولی نرفت. خب جای یکی دیگه رو گرفت راحت

Reza-HR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 13
                                          • 14
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه