Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. انتخاب رشته ❤️
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شما هم سردرگم شدین ؟
چیچکچ
سلام رفیق ✋ امیدوارم حالت خوب باشه🌸 چند سال پیش من خودم یه روزی دقیقاً جای تو بودم ، یه دانش‌آموز کنکوری پر از استرس و سوال!😵‍💫 اما حالا دانشجوی پزشکی تبریز‌ام و می‌خوام تجربه‌هامو باهات به اشتراک بذارم😁💞 برای چند تا از بچه‌هایی که تو این شرایط واقعا سردرگمن و دنبال یه مشاوره اصولی و کاربلد و اختصاصی هستن ، ظرفیت مشاوره و تدریس زیست باز کردم تا برا امتحانات پایان ترم و کنکور حسابی آماده بشن . طرح رایگان مشاوره هم برای شروع مسیرمون با هم وجود داره تا با خیال راحت تصمیم بگیری 💬 اگه حس می‌کنی وقتشه یه تغییر واقعی بسازی میتونی رو کمک من حساب باز کنی💞🌟 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا 🌸
مشاوره تحصیلی
شیمی |ضرایب سوختن
HAKOOH
سلام سلام اقا تو واکنش سوختن این ضرایب چطوری بودن/...مخصوصا اکسیژن ..همش از ذهنم پریده @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
شیمی
فیزیک 3|بازه زمانی شناخته شده در هماهنگ ساده
HAKOOH
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟ ذاتا نفهمیدم چی به چیه.... @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
فیزیک
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای

انتخاب رشته ❤️

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
270 دیدگاه‌ها 21 کاربران 7.7k بازدیدها 15 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • L lO_Ol

Michael Vey
    اولی رو مثلا منم میتونم بزنم از اردبیل ولی احتمال قبولیم از کسی که اهل مازندرانه کمتره
    دومی رو ولی حق ندارم بزنم کلا فقط بومی استاد مازندران باید بزنه

Michael VeyM آفلاین
    Michael VeyM آفلاین
    Michael Vey
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

lO_Ol عهه چه باحاال
    تنکیووو💚💚💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Michael VeyM Michael Vey

فرق این

01105d7b-bf50-4388-ac6a-c6b1fb42ca62-image.png

و این

9d23348f-6462-4000-a5a9-13d6bd7a9243-image.png

چیه؟

Michael VeyM آفلاین
      Michael VeyM آفلاین
      Michael Vey

Michael Vey در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

فرق این

و این

چیه؟

آقا ی سوال دیگه
      منطقیه ک ۷۰ نفر تعهدی میگیره تو هر دو نیمسال؟؟😐😂😂

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3

فرق این

و این

چیه؟

Michael VeyM آفلاین
        Michael VeyM آفلاین
        Michael Vey
        این پست پاک شده!
        1 پاسخ آخرین پاسخ
        0

Michael Vey در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

فرق این

و این

چیه؟

آقا ی سوال دیگه
          منطقیه ک ۷۰ نفر تعهدی میگیره تو هر دو نیمسال؟؟😐😂😂

L آفلاین
          L آفلاین
          lO_Ol
          دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey
          آره برا اینکه مهاجرت نکنن افزایش ظرفیت فقط تعهدیارو زیاد میکنن

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • Hamid.sH Hamid.s

@Hamid-s در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

@Hamid-s در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

🔴 قانون جدید محرومیت از کنکور به طور خلاصه و کامل:

-امسال اگه پزشکی دندون دارو دام هرچی قبول شی چه روزانه چه پردیس چه آزاد از کنکور ۴۰۴ محرومی

-برای سایر رشته ها اگه امسال فقط روزانه قبول شی از کنکور ۴۰۴ محرومی

-اگه دانشجوی روزانه و ورودی ۴۰۲ هستی واسه کنکور ۴۰۴ محروم نیستی فقط باید انصراف بدی قبل ثبت نام

-اگه امسال و یا سالهای قبل هر دوره شبانه،آزاد،پیام نور، پردیس چه با آزمون چه سوابق قبول شده باشی که دندون ودام و دارو و پزشکی نباشه،هیچ محرومیت و محدودیتی واسه کنکور ۴۰۴ نداری. سال بعد کنکور میدی بعد جوابا میتونی بری از دانشگا قبلیت انصراف بدی

📚 دانش-آموزان-آلاء

چند نکته مهم
            🔺️اگه امسال روزانه بدون آزمون قبول بشید یعنی روزانه با سوابق تحصیلی
            از کنکور ۱۴۰۴ محروم نیستید ولی باید قبل ثبت نام انصراف بدید
            🔺️اگر امسال روزانه قبول بشید از کنکور فرهنگیان سال بعد هم محرومید
            @Parisa-Azimi
            @xanom-mah
            دانش-آموزان-آلاء

🔴 بزارید خیلی خلاصه براتون قوانین پر حاشیه امسال رو توضیح بدم که خیالتون راحت بشه :

🔺 امسال اگه پزشکی دندون دارو دام هرچی قبول شی چه روزانه چه پردیس چه آزاد از کنکور ۴۰۴ محرومی

🔴 برای سایر رشته ها اگه امسال فقط روزانه قبول شی از کنکور ۴۰۴ محرومی

🔺 اگه دانشجوی روزانه و ورودی ۴۰۲ هستی واسه کنکور ۴۰۴ محروم نیستی فقط باید انصراف بدی قبل ثبت نام

🔴 اگه امسال و یا سالهای قبل هر دوره شبانه،آزاد،پیام نور، پردیس چه با آزمون چه سوابق قبول شده باشی که دندون ودام و دارو و پزشکی نباشه،هیچ محرومیت و محدودیتی واسه کنکور ۴۰۴ نداری. سال بعد کنکور میدی بعد جوابا میتونی بری از دانشگا قبلیت انصراف بدی

🔺 اگه امسال با سوابق تحصیلی روزانه قبول بشی از کنکور ۴۰۴ محروم نیستی ولی برای ثبت نام کنکور باید انصراف بدی
            حالا این محروم نیستی از کجا میاد؟از عکسی که گذاشتم و کلمه آزمونی که بولد کردم دفترچه مستقیم نگفته که سوابق بری محروم نیستی فقط حرفی ازش نزده و گفته قبولی های با آزمون

دانش-آموزان-آلاء

_..Parisa__ آفلاین
            _..Parisa__ آفلاین
            _..Parisa_
            دانش آموزان آلاء

@Hamid-s سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم
            می خواستم بدونم محرومیت روزانه واسه پذیرش فرهنگیان از طریق استعداد های درخشان مثل حافظان قرآن هم شامل میشه ؟
            و اینکه رشته های پیرا های ارتش و سپاه چه طوری ان اصلا ارزش داره و بعد از فارغ التحصیلی شرایط برای کار در شهر دلخواه وجود داره ؟ حجم کارش در چه حده ؟سخت گیری هاشون چه جوریه ؟ بعد اجازه فعالیت در حوزه دانشگاهی رو هم میدن ؟ ادامه تحصیل اش چه جوریه ؟ کلا مناسب هستن یانه ؟
            راستش جواب این سوالا رو از جایی پیدا نکردم و خیلی هم بهشون احتیاج دارم

Hamid.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Anzw 18A آفلاین
              Anzw 18A آفلاین
              Anzw 18
              فارغ التحصیلان آلاء

سلام درسته که برای همه‌ تعهدی ها شرط قد گذاشتن اونم ۱۷۰؟!
              @Hamid-s
              و اینکه بومی یعنی تعهد دیگه اره؟!

-در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

4
              • Anzw 18A Anzw 18

@Hamid-s

Hamid.sH آفلاین
                Hamid.sH آفلاین
                Hamid.s

Anzw 18 در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

@Hamid-s

سلام عرض ادب
                برای نیروی انتظامی بله
                سوال دوم هم بله

https://abzarek.ir/service-p/msg/3617902

Anzw 18A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • _..Parisa__ _..Parisa_

می خواستم بدونم محرومیت روزانه واسه پذیرش فرهنگیان از طریق استعداد های درخشان مثل حافظان قرآن هم شامل میشه ؟
                  و اینکه رشته های پیرا های ارتش و سپاه چه طوری ان اصلا ارزش داره و بعد از فارغ التحصیلی شرایط برای کار در شهر دلخواه وجود داره ؟ حجم کارش در چه حده ؟سخت گیری هاشون چه جوریه ؟ بعد اجازه فعالیت در حوزه دانشگاهی رو هم میدن ؟ ادامه تحصیل اش چه جوریه ؟ کلا مناسب هستن یانه ؟

Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.s

@Parisa-Azimi در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

سلام واقعیت اینه گفتن اگه امسال روزانه برید از فرهنگیان هم ۴۰۴ محرومید
                  دیگه تبصره ی خاصی نگفتن
                  یه چیز هم بگم خدمتتون
                  ممکنه شرایط فرهنگیان عوض بشه
                  فعلا پکیجی یا منبعی تهیه نکنید
                  تا آخر نتایج باید موند و همه چیز درباره محرومیت و اینکه کنکور ۴۰۴ چطوره منتظر موند تا شفاف سازی بشه

در این باره راهنمای خاصی نمیتونم بکنم چون مطالعه خاصی دربارش نداشتم و آشنا هم نمیشناسم پرس و جو کنم بازم سعی میکنم از بقیه مشاورها پرس و جو باشم

_..Parisa__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Hamid.sH Hamid.s

@Parisa-Azimi در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

سلام واقعیت اینه گفتن اگه امسال روزانه برید از فرهنگیان هم ۴۰۴ محرومید
                    دیگه تبصره ی خاصی نگفتن
                    یه چیز هم بگم خدمتتون
                    ممکنه شرایط فرهنگیان عوض بشه
                    فعلا پکیجی یا منبعی تهیه نکنید
                    تا آخر نتایج باید موند و همه چیز درباره محرومیت و اینکه کنکور ۴۰۴ چطوره منتظر موند تا شفاف سازی بشه

در این باره راهنمای خاصی نمیتونم بکنم چون مطالعه خاصی دربارش نداشتم و آشنا هم نمیشناسم پرس و جو کنم بازم سعی میکنم از بقیه مشاورها پرس و جو باشم

_..Parisa__ آفلاین
                    _..Parisa__ آفلاین
                    _..Parisa_
                    دانش آموزان آلاء

@Hamid-s ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • Hamid.sH Hamid.s

Anzw 18 در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

@Hamid-s

سلام عرض ادب
                      برای نیروی انتظامی بله
                      سوال دوم هم بله

Anzw 18A آفلاین
                      Anzw 18A آفلاین
                      Anzw 18
                      فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s
                      ممنونم
                      یکی هم اینکه تو دفترچه نوشته فاقد خوابگاه یعنی کلااااااا خوابگاه نمیدن؟! چون من از یکی شنیدم که می گفت خوابگاه رو با یکم دنگ وفنگ میدن فقط به خاطر پر بودن ظرفیا اینجوری می نویسن که بگن آقا مسئولیت نداریم ما. درسته؟!
                      بعد اینکه برای شهریه پرداز و آزاد و اینا اگه نوشته باشه "فاقد خوابگاه"، من یه هزینه جدا برای خوابگاه و پانسیون و اینا در نظر بگیرم؟!

یاحسین💙

4
                      • Anzw 18A Anzw 18

@Hamid-s
                        ممنونم
                        یکی هم اینکه تو دفترچه نوشته فاقد خوابگاه یعنی کلااااااا خوابگاه نمیدن؟! چون من از یکی شنیدم که می گفت خوابگاه رو با یکم دنگ وفنگ میدن فقط به خاطر پر بودن ظرفیا اینجوری می نویسن که بگن آقا مسئولیت نداریم ما. درسته؟!
                        بعد اینکه برای شهریه پرداز و آزاد و اینا اگه نوشته باشه "فاقد خوابگاه"، من یه هزینه جدا برای خوابگاه و پانسیون و اینا در نظر بگیرم؟!

Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.s

Anzw 18
                        https://forum.alaatv.com/post/3523214
                        این پست رو مطالعه کنید سوالی بود در خدمتم

Anzw 18A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • Hamid.sH Hamid.s

Anzw 18
                          https://forum.alaatv.com/post/3523214
                          این پست رو مطالعه کنید سوالی بود در خدمتم

Anzw 18A آفلاین
                          Anzw 18A آفلاین
                          Anzw 18
                          فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s خیلی ممنون

یاحسین💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • Reza-HR آفلاین
                            Reza-HR آفلاین
                            Reza-H
                            فارغ التحصیلان آلاء

سلام دوستان
                            به نظرتون چرا یه نفر توی کنکور ۱۴۰۱ با رتبه x یه رشته خوب قبول می شده، ولی توی کنکور ۱۴۰۲ با همون رتبه، اصلا اون رشته رو نمی آورده؟ این رو بر اساس مقایسه رتبه های قبولی توی دانشگاه ها توی سایت کانون میگم
                            و با این شرایط، کنکور ۱۴۰۳ مثل ۱۴۰۲ خواهد بود یا ۱۴۰۱؟
                            اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم توضیح بده🌹

در به در به دنبال خود

MaaahM Reza-HR 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • Reza-HR Reza-H

سلام دوستان
                              به نظرتون چرا یه نفر توی کنکور ۱۴۰۱ با رتبه x یه رشته خوب قبول می شده، ولی توی کنکور ۱۴۰۲ با همون رتبه، اصلا اون رشته رو نمی آورده؟ این رو بر اساس مقایسه رتبه های قبولی توی دانشگاه ها توی سایت کانون میگم

MaaahM آفلاین
                              MaaahM آفلاین
                              Maaah

Reza-H برای سال ۱۴۰۲ قانون محرومیت برداشته شد و همین باعث شد کسی که هدف‌ش پشت موندنه هم انتخاب رشته کنه، پارسال یکی از دوستام یک هفته بعد از کنکور، مجددا شروع کرد برای ۱۴۰۳ و رتبه‌ش اومد ۵۳۰۰منطقه یک اتفاقا انتخاب رشته هم کرد و پرستاری قبول شد ولی نرفت. خب جای یکی دیگه رو گرفت راحت

Reza-HR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              4
                              • MaaahM Maaah

Reza-H برای سال ۱۴۰۲ قانون محرومیت برداشته شد و همین باعث شد کسی که هدف‌ش پشت موندنه هم انتخاب رشته کنه، پارسال یکی از دوستام یک هفته بعد از کنکور، مجددا شروع کرد برای ۱۴۰۳ و رتبه‌ش اومد ۵۳۰۰منطقه یک اتفاقا انتخاب رشته هم کرد و پرستاری قبول شد ولی نرفت. خب جای یکی دیگه رو گرفت راحت

Reza-HR آفلاین
                                Reza-HR آفلاین
                                Reza-H
                                فارغ التحصیلان آلاء

@_Mahdieh
                                آها. درسته.
                                میتونه تاثیر داشته باشه برای این داستان
                                ممنون🌹🙏

در به در به دنبال خود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • Reza-HR Reza-H

سلام دوستان

Reza-HR آفلاین
                                  Reza-HR آفلاین
                                  Reza-H
                                  فارغ التحصیلان آلاء

Reza-H در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

به نظرتون چرا

بعد از بررسی بیشتر، فهمیدم که این موضوع توی منطقه ۳، خیلی بیشتر از منطقه ۱ هست.
                                  و بعد از دقت فهمیدم که انگار دلیل مهمش، کمتر شدن اثر سهمیه منطقه ها روی نتیجه انتخاب رشته است. یعنی فرق منطقه ۳ و ۱ کمتر شده و حالا بچه های منطقه ۱ با رتبه های بالاتر، رتبه های بهتری نسبت به پارسال قبول میشن و برای منطقه ۳ برعکس✋
                                  :_)

در به در به دنبال خود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • L lO_Ol

Michael Vey
                                    آره برا اینکه مهاجرت نکنن افزایش ظرفیت فقط تعهدیارو زیاد میکنن

Michael VeyM آفلاین
                                    Michael VeyM آفلاین
                                    Michael Vey

lO_Ol خب اینا این همه دانشجو رو کجا میخوان جا کنن
                                    درسته ظرفیت زیاد شده ولی اخه دانشگاه که بزرگ نمیشه
                                    مگه اینکه این همه ادمو بخوان تو یه جای دیگه ولی به اسم همون دانشگاه جا بدن..

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3

lO_Ol خب اینا این همه دانشجو رو کجا میخوان جا کنن
                                      درسته ظرفیت زیاد شده ولی اخه دانشگاه که بزرگ نمیشه
                                      مگه اینکه این همه ادمو بخوان تو یه جای دیگه ولی به اسم همون دانشگاه جا بدن..

L آفلاین
                                      L آفلاین
                                      lO_Ol
                                      دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey
                                      اینجا ایران است😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • MaaahM آفلاین
                                        MaaahM آفلاین
                                        Maaah

بچه‌ها، میدونم خیلی دغدغه الکیه ولی پوشش‌ خانوما توی دانشگاه‌های ارتش و بقیه‌الله به چه صورته؟ 😬
                                        مثلن چادر اجباریه؟

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • jahad_121J آفلاین
                                          jahad_121J آفلاین
                                          jahad_121
                                          فارغ التحصیلان آلاء

سونیا محمدپور در تعهدی پزشکی و دندانپزشکی فرماندهی انتظامی گفته است:

اگه من مصاحبه رو قبول نشم،برای انتخاب های بعدی شانس قبولیمو از دست میدم؟

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 13
                                          • 14
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه