هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
lO_Ol
خوش بحالتون که هم خوابگاهی ها عمل میکنن به قانون -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0
ما قانون نوشتیم کلا هرکسی هر تایمی خواب باشه کسی حق نداره سر صدا کنه
چون اینترن داریم که شیفت میمونن -
ولی این اخلاق منم درست نیست
باید یجوری درست بشه
یعنی چی نمیتونی کنار بیای
مثلا من از این آدما نیستم هم خوابگاه ای هام نخوان بخوابن من ۸ صبح کلاس داشته باشم سرمو ببرم زیر بالشت بگم خب شماها سر و صدا کنید
، تا یه حدی حق دارم خب نمیشه اینجوری که ، ولی تا کی باید اینجوری بار بیام :|| بالاخره باید با بقیه کنار بیام..
از طرفیم میگم حالا مهم نیست شهر خودم بخونم با آرامش و راحت از همه بهتر ؟ نمیدونم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@nothing0
چون دانشگاه تاپ میخواستین و بنظرم میارزه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nothing0
منم فکر میکردم کنار نمیام ولی میام
تا حالا نشده تو خوابگاه با کسی به مشکل بخورم
البته اگه مشکل بهداشتی نباشه و مزاحم درس خوندنت نشن
دیگه عقاید و سبک زندگیشون ب تو ربط ندارع باید کنار بیای
که خداروشکر خوابگاه ما تمیزه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@nothing0
نیمه پر لیوان رو ببینید ممکنه هم خوابگاهیتون بهترین دوستتون بشه
یا به این فکر کنید تجربه هایی بدست بیارید که خیلی تا سن ۴۰ سالگی هم بهش نمیرسن -
خیلی مسخره است به جای اینکه استرس درس و دانشگاهت باشه
استرس کنار اومدن با بقیه و غذا و خواب به موقع و مریض نشی که دردسر نکشی و زندگی و رفت و آمد اینا داشته باشی :|| -
ولی من اگه برم خوابگاه
قطعا قراره دعوا کنم
قطعا آدمایی هستن با من متفاوته سبک زندگیشون
و منم هیچ وقت عادت نکردم با کسی که با من اختلاف داره کنار بیام
قشنگ قراره گند بزنم به زندگیم :// -
https://forum.alaatv.com/post/3532656
شما رو به شنیدن این قطعه دعوت میکنم اگر قابل دونستید گوش کنید
@فارغ-التحصیلان-آلاء
Homayoun چون گفته بودم کامل میزارم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
اگر تورا جویم حدیث دل گویم...بگو کجایی
به دست تو دادم دل پریشانم
دگر چه خواهی
فتاده ام از پا بگو که از جانم
دگر چه خواهی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکدم از خیال من
نمی روی ای غزال من
دگر چه پرسی ز حال من
تا هستم من
اسیر کوی توام
به آرزوی توام -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
کی رود رُخِ ماهت از نظرم نظرم
به غیر نامت کی نام دگر ببرم
اگر تورا جویم حدیث دل گویم...بگو کجایی
به دست تو دادم دل پریشانم
دگر چه خواهی
فتاده ام از پا بگو که از جانم
دگر چه خواهی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نشانِ تو
گه از زمین گاهی ز آسمان جویم
ببین چه بی پروا رهِ تو می پویم....بگو کجایی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگر تورا جویم....بگو کجایی
-
به طرف کوی تو
سپیده دم آیم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سوی تو
به شوق روی تو -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این ترم قراره ب فنا برم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۱۸ واحد برداشتم ۱۶ تا درس خدا بخیر کنه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 80819 از 149135