به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام و عرض ادب خدمت همهی حضار و آلایی های عزیز
چه اونا که قدیمیان چه اونا که مدت زیادی از عضویتشون نمیگذره
من هی صبر کردم ببینم کسی کاری انجام میده یا نه که دیدم نههههه
بعد تاپیک یلدای 1400 این یکی رو هم خودم باید بزنم.
برم سراغ اصل مطلب
یلدای همگی مبارک🍉🍎🍏🌰
بارگیری (7).jpeg
دوتا آرزو دارم براتون
Jowhareh_galleries_2_poster_0c46d860-a276-4422-956b-af6536ff6614.jpeg
اولیش اینکه ایشالا عمر غم و غصه هاتون مث آخرین شب بهار کوتاه باشه
Jowhareh_galleries_2_poster_f70f2191-a8a1-4ecf-8160-5507f2947cd8.jpeg
و دومیش اینکه ایشالا عمر شادی ها و خنده هاتون مث شب یلدا بلند باشه
Jowhareh_galleries_2_poster_ed4ca36e-adad-40a6-b3c8-403f12382fbf.jpeg
تو این شب بازار فال حافظ حسابی داغه
و نمیشه این شب رو بدون حافظ گذراند
115.jpg
اینم از فال حافظ من
شما هم اگه دوست داشتید برای خودتون و رفیقاتون از حافظ فال بگیرید و این تاپیک رو هم مزین کنید به اشعار زیبا و تبریک هاتون
.
و در آخر:
پاییز هزار رنگ میرود
و زمستان سپید رنگ از راه میرسد
و در این میان شبی است بلند
به بلندای یک فرهنگ
آئینی رنگارنگ به سان پاییز
و درون مایهای سپید به رنگ زمستان
شب یلدا، شب کنار هم بودنها بر شما مبارک
.
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام سلام 😍
اینوری سلام:////
اونوری سلام:\\
هر وری سلام :/|
کلا سلام🤩
خلاصه سلام 🤭
همین اول کاری بگم این تاپیک پیشنهاد ma.a 🌺 بود
خب سوال 🙃
تاپیک مشاعره داشتیم چرا دوباره ؟؟؟😶
اینبار یه کم فرق میکنه 🙂
چه فرقی ؟؟ 🧐
اینبار قراره جای مشاعره با شعر، با آهنگ مشاعره کنیم 😁😋
بیاین متن آهنگایی که خوندین رو بر اساس متن آهنگ مادر بنویسین و لذت ببریم ( یه جور تداعی خاطرات هستن آهنگا )
عشق آهنگا بیاین 🤩
@دانش-آموزان-آلاء ♥️
@فارغ-التحصیلان-آلاء 💜
@ریاضیا 💙
@تجربیا 💚
@انسانیا 💛
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون 😀
نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه .
من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن 😀 )
پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره....
حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟
این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم.
**اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین
پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین !
خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید
alireza_ysf75 فااطمه بهاره M.an
اخراج نشوم صلوات 😂
به نام خالق هستی🧡
.
🌸سوال:
غر نزدن از پاره کردن زنجیر هم سخت تره مگه میشه غر نزنیم ؟
🌸پاسخ:
برای همه اولش سخته ولی وقتی عادت میشه برات درست می شه
خود به خود...
همون داستان ترک عادت هست.
معمولا بعد از گذشت بیست و یک روز ذهن و یا بدن عادتش تغییر می کنه ،
اگر شما بیست و یک روز هر روز نیم ساعت ورزش کنی روز بیست و دوم بدنت خود به خود احساس نیاز به ورزش می کنه ؛
مثلا عادت میکنی بیست و یک روز هر روز نیم ساعت کتاب بخونی روز بیست و دوم اگه قطعش کنی ،کلافه ای.
چه کاری رو دوست داری انجام بدی ولی تا حالا هی پشت گوش انداختی .و فکر کردی سخته؟
همونو تلاش کن بیست و یک روز انجامش بدی...تغییر عادتهای غذایی تغییر عادت های رفتاری ؛ ایجاد یه تحول جدید تو زندگی ...کار با ذهن راحته فقط باید عین خودش زبر و زرنگ باشی و گولشو نخوری...
غلبه بر حس غر زدن و ساکت کردن ذهن کار دشواریه؛
بنویسید منم هم می نویسم. ..نمی شه که از هیچ چیز نارحت نشد ،اما بهترین کار نوشتن و دور انداختنه؛ 🌸
دور انداختن یعنی چی؟
یعنی دیگه از درون من رفته بیرون ...
🌸تصمیم گرفتم که این چالش رو با هم شروع کنیم اولش سخته ولی شدنیه چون خودم تجربه کردم
امیدوارم واستون مفید باشه
⚠️ این کار درواقع به آرامش ذهنمون خیلی کمک میکنه...
این چالش رو به همه از جمله کنکوری ها پیشنهاد میکنم..
در صورت انجام،هر روز اینجا اعلام کنید✅
یا علی
🍃🌺🍃
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@دانش-آموزان-آلاء
خب خب Ladies and gentlemen, my dear compatriots😂
سلام
لطفا هندزفری ها حاضر😍
Your browser does not support the audio element.
یه شب طولانی🍁
کنار اونایی که🍁
دوسشون داری 🍁
و دوست دارن و 🍁
تو خوشحالی🍁
جای یه چنتا مسافر قدیمی پیش ما خالی🍁
آخ تو شب یلدای منی🍁
دیوونه ی دوست داشتنی🍁
لبای تو رنگ اناره 🍁
و هندونه شیرینیش کم میاره پیش بوسه های تو🍁
که غم نداره🍁
غم نداره🍁
غم نداره🍁
آخ تو شب یلدای منی 🍁
دیوونه ی دوست داشتنی🍁
لبای تو رنگ اناره🍁
و🍁
هندونه شیرینیش کم میاره🍁
پیش بوسه های تو🍁
که جنس یاره🍁
جنس یاره🍁
جنس یاره🍁
تو مثل بارونی تو دل مهمونی🍁
دلمو دلمو دلم میمیره🍁
واسه تو که جونی🍁
تو این شب یلدا که نمیشه فردا🍁
دلمو دلمو دلم میره با تو تا ته رویا🍁
خب
021c2912-89cd-45e1-b88a-ad38f80a617b-image.png
اینو من دیشب تو تودلی دیدم گرسنم شد😋 🙄 😞
به قول سونیا خانوم چون من دیدم باید شما هم ببینین😂 😂
poster_d6064d7f-fc3a-4006-aeae-2c89947e9a9c.jpeg
به مناسبت این شب همایونی
تمام پولایی که ازتون گرفته بودم برمیگردونم ...😂 😂
1f12510d-401e-4da5-afb9-1e6aef3f5ac5-image.png
خدمت شما🤩 🤩
2e26c2ea-eeb3-4adb-819c-244699f7f099-image.png
کرسی شب یلدااا= بهشت❤ ❤
و اما
Your browser does not support the audio element.
🕺🏻 🕺🏼😍 😂 😂
__
حیفه از بانو طوفان متنی نداشته باشیم تو تاپیک با قلم زیباشون💯
چقدر این شب یلدا را دوست دارم !
بهانه ی موجه و دلپذیری که بانیِ تجدید دیدارهاست ، که با لبخندی ، نفس نفس زنان ، از فاصله های دور می رسد ، دست های تنها مانده میانِ مشغله های روزگار را می گیرد و به واسطه ی احساسی عمیق و چند هزارساله ، آدم ها را دور هم جمع می کند .
یلدایی که ته تغاریِ پاییز است و نو رسیده ی خوش یُمن و دلبرانه ی زمستان ،
یلدایی که عاشق است ...
که سرآغازِ جاودانه ترین لبخند هاست ،
سرآغازِ گرم بودن و گرما بخشیدن در دلِ سردترین شب ها و بی فروغ ترین روزها ...
این یلداهای با هم بودن فرصت خوبی ست ؛
فرصتی برای شستنِ غبارِ رخوت و تنهایی از آینه ی دل ،
فرصتی برایِ دوست داشتن و دوست داشته شدن ،
به بلندایِ یک دقیقه ،
به وسعتِ یک عمر ...
یلداتون پیشاپیش مبارک🌸 💐 💫 🌿 🌟 🍁 🌈 🌱
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام دوستان وقت شما به خیر
برای اینکه یه کلاس خلاق و پویا باشه اساتیدتون چه کاری انجام میدن؟
یه کار خلاقانه که کلاس رو سرگرم کنه چه کاری هست به نظر شما ؟
سوال پرسیدن و بحث کردن و ... منظورم نیست
مثلا درس دادن از روی پاور
درس دادن از روی فیلم
مصاحبه کردن و مستند ساختن
بازی کردن سر کلاس
خلاصه کنم یه چیز خیلی خلاقانه واسه ارائه درس گردشگری اسلامی میخوام
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
اخبار دنیای تکنولوژی
-
سلام خدمت همگی
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیمتنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
گزارش ترسناک: فیسبوک و اینستاگرام با میکروفون گوشی حرفهای ما را میشنوند
تا حالا برایتان پیش آمده است در اینستاگرام تبلیغی ببینید که لحظاتی پیش با دوستان خود دربارهی موضوع آن صحبت میکردید؟ شاید هرگز نتوانیم تئوری فعالبودن ۲۴ ساعتهی میکروفون گوشیهایمان را صحتسنجی کنیم، اما گزارشی ترسناک از وبسایت ۴۰۴مدیا جزئیاتی ناگفته را دربارهی این موضوع برملا میکند.
۴۰۴ مدیا که سابقهی درخشانی در افشای اطلاعات دارد، جزئیات سیستم Active Listening (شنود فعالانه) فیسبوک را فاش کرده است. این وبسایت بهطور دقیقتر میگوید شرکت رسانهای Cox Media Group (معروفبه CMG) میتواند تبلیغات را بر اساس «چیزی که مشتریانِ احتمالی با صدای بلند در نزدیک میکروفون دستگاه به زبان آوردهاند» برای آنها بهنمایش دربیاورد.
ظاهرا CMG شریک تجاری فیسبوک، گوگل، آمازون و موتور جستوجو مایکروسافت بینگ است.
وبسایت ۴۰۴مدیا به اسنادی دست پیدا کرده است که نشان میدهند سیستم نرمافزاری Active Listening با بهرهگیری از نوعی هوش مصنوعی و ازطریق گوشدادن به مکالمات روزانهی ما، «دادههای موردنیاز را بهصورت بلادرنگ ثبت میکند.» ظاهرا جزئیات این سیستم در جلسهای به میزبانی شرکت CMG نمایش داده شده است.
به ادعای ۴۰۴مدیا، اسلایدهای بهنمایشدرآمده در جلسهی CMG نحوهی بهرهگیری از سیستم Active Listening برای ثبت دادههای صوتی از میکروفون گوشی را توضیح میدهند. سیستم پس از ثبت دادههای صوتی، آنها را با دادههای رفتاری هر کاربر تطبیق میدهد تا تبلیغات نهایی، بسیار هدفمندتر باشند.
طبق اسناد فاششده، افزونبر فیسبوک و پلتفرمهای زیرمجموعه نظیر اینستاگرام، شرکتهای آمازون و گوگل در فهرست مشتریان نرمافزار Active Listening حضور دارند.
ماجرا از جایی ترسناکتر میشود که در اواخر سال ۲۰۲۳ شرکت CMG در یکی از مقالاتش در وبسایت رسمی خود گفته بود: «ما میدانیم شما به چه چیزی فکر میکنید. آیا این قانونی است؟ اینکه گوشیها و دستگاهها به صحبتهای شما گوش دهند، قانونی است. زمانی که در فرآیند دانلود یا بهروزرسانی اپلیکیشن، توافقنامهای چند صفحهای در برابر کاربر قرار میگیرد، غالبا جزئیات سیستم Active Listening جایی در همان صفحات با فونت کوچک نوشته شده است.»
اگر آنچه که در مقالهی سال ۲۰۲۳ شرکت CMG آمده است حقیقت داشته باشد، بسیاری از ما بدون اینکه بدانیم، مجوز فعالیت Active Listening را فعال کردهایم. چند نفر را میشناسید که متن طولانی و چند صفحهایِ قوانین استفاده از اپلیکیشنها را بخواند؟
متا و آمازون در گفتوگو با ۴۰۴مدیا، ادعاها را رد کردهاند.
-
وعده بزرگ کوالکام: پردازندههای اسنپدراگون ایکس وارد کامپیوترهای رومیزی پرقدرت میشوند
کوالکام در نمایشگاه IFA 2024 اعلام کرد که بهزودی پردازندههای اسنپدراگون ایکس برای اولینبار به کامپیوترهای رومیزی با عملکرد بالا قدرت خواهند داد.
اطلاعات زیادی دربارهی کامپیوترهای رومیزی مجهز به پردازندهی کوالکام وجود ندارد؛ اما بهنظر میرسد که باید منتظر رقیبی جدی برای مدلهای پرچمدار پردازنده اینتل و AMD باشیم.
بهگفتهی کریستیانو آمون، مدیرعامل کوالکام، این شرکت میخواهد قیمت لپ تاپ های مجهز به پردازندهی اسنپدراگون را در سال ۲۰۲۵ به کمتر از ۷۰۰ دلار برساند. وی گفت که نسخهی اسنپدراگون برای دسکتاپ را بهزودی عرضه خواهد کرد.
تا به این لحظه، پردازندههای اسنپدراگون ایکس عمدتاً در لپتاپها استفاده شدهاند. تنها استثنا، برد توسعهی Snapdragon است که از پردازنده ۱۲ هستهای ایکس الیت استفاده میکند.
در زومیت بخوانید
-
سم آلتمن مدیرعامل OpenAI: هوش مصنوعی به زودی این امکان را فراهم خواهد کرد که یک نفر بتواند شرکت میلیارد دلاری تاسیس کند! -
شایعه: سونی هفته آیند از PlayStation 5 Pro رونمایی میکندبراساس شایعات منتشر شده، کنسول PlayStation 5 Pro احتمالا در سهشنبه یا چهارشنبه هفته آینده به صورت رسمی رونمایی خواهد شد.
براساس این گزارش، سونی احتمالا بعد از معرفی کنسول PS5 Pro و در اواخر ماه سپتامبر، رویداد State of Play را برای معرفی بازیها جدید برگزار میکند.
بر اساس گزارشهای مختلف، کنسول PS5 Pro با قیمتی بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ دلار عرضه خواهد شد.
-
پاول دورف درباره بازداشت خود در کانال رسمی خود توضیحاتی داد
پاول دورف مدیر عامل تلگرام با انتشار پستی در کانال رسمی خود نوشت:
تلگرام نماینده رسمیای در اتحادیه اروپا دارد که درخواستهای مقامات اروپایی را دریافت و به آنها پاسخ میدهد. آدرس ایمیل آن بهطور عمومی در دسترس است و هر کسی در اتحادیه اروپا که «Telegram EU address for law enforcement» را در گوگل جستجو کند، میتواند آن را پیدا کند.
طبق اعلام پاول دروف مقامات فرانسوی راههای متعددی برای دسترسی مستقیم به وی داشتند و به عنوان یک شهروند فرانسوی، به صورت مکرر مهمان کنسولگری فرانسه در دبی بوده است.
پاول دروف اعلام کرد، مدتی پیش به درخواست فرانسه، به صورت مستقیم با دولت فرانسه در ارتباط بوده و به مقامات این کشور برای مقابله با تهدیدات تروریسم کمک کرده است.
پاول دروف در ادامه گفت، گاهی اوقات نمیتوانیم با مقامات یک کشور در مورد تعادل درست بین حریم خصوصی و امنیت توافق کنیم و در این موارد آماده به ترک فعالیت رسمی در کشورها هستیم، برای مثال هنگامی که روسیه از ما خواست کلیدهای رمزنگاری تلگرام را برای نظارت در اختیار آنها بگذاریم و ما قبول نکردیم، تلگرام در روسیه فیلتر شد و زمانی که ایران از ما خواست کانال معترضان مسالمتآمیز را مسدود کنیم، ما امتناع کردیم و تلگرام در ایران فیلتر شد.
پاول دروف همچنین از استفاده از قوانین قدیمی برای برخورد با مدیران پلتفرمهای اینترنتی انتقاد کرده و اعلام کرد این گونه شکایات باید برای خود سرویس باشد نه مدیرعامل پلتفرم.
مدیرعامل تلگرام در ادامه گفت: ما آمادهایم که بازارهایی را که با اصول ما سازگار نیستند ترک کنیم، زیرا ما این کار را برای پول انجام نمیدهیم. البته این به این معنا نیست که تلگرام بینقص است و این احتمال وجود دارد که مقامات کشورها برای ارسال چگونگی درخواستها گیج شوند، موضوعی که باید آن را بهبود دهیم.
طبق اعلام مدیرعامل تگرام، این پلتفرم روزانه میلیونها پست و کانال مخرب را حذف میکند و به صورت روزانه گزارشهای شفافی در این زمینه را در این کانال و این کانال منتشر میکند.
پاول دروف در آخر اعلام کرد، افزایش ناگهانی تعداد کاربران تلگرام به ۹۵۰ میلیون باعث مشکلاتی شد که سوءاستفاده از پلتفرم ما را راحتتر کرده است. من این موضوع را هدف شخصی خود قرار دادهام که از سوءاستفاده از تلگرام جلوگیری کنم، تلگرام چندی پیش فرآیند نظارت بیشتر را بهطور داخلی آغاز کرده است و بهزودی جزئیات بیشتری در این مورد اعلام خواهیم کرد.
-
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی گفته است:
پاول دورف درباره بازداشت خود در کانال رسمی خود توضیحاتی داد
پاول دورف مدیر عامل تلگرام با انتشار پستی در کانال رسمی خود نوشت:
تلگرام نماینده رسمیای در اتحادیه اروپا دارد که درخواستهای مقامات اروپایی را دریافت و به آنها پاسخ میدهد. آدرس ایمیل آن بهطور عمومی در دسترس است و هر کسی در اتحادیه اروپا که «Telegram EU address for law enforcement» را در گوگل جستجو کند، میتواند آن را پیدا کند.
طبق اعلام پاول دروف مقامات فرانسوی راههای متعددی برای دسترسی مستقیم به وی داشتند و به عنوان یک شهروند فرانسوی، به صورت مکرر مهمان کنسولگری فرانسه در دبی بوده است.
پاول دروف اعلام کرد، مدتی پیش به درخواست فرانسه، به صورت مستقیم با دولت فرانسه در ارتباط بوده و به مقامات این کشور برای مقابله با تهدیدات تروریسم کمک کرده است.
پاول دروف در ادامه گفت، گاهی اوقات نمیتوانیم با مقامات یک کشور در مورد تعادل درست بین حریم خصوصی و امنیت توافق کنیم و در این موارد آماده به ترک فعالیت رسمی در کشورها هستیم، برای مثال هنگامی که روسیه از ما خواست کلیدهای رمزنگاری تلگرام را برای نظارت در اختیار آنها بگذاریم و ما قبول نکردیم، تلگرام در روسیه فیلتر شد و زمانی که ایران از ما خواست کانال معترضان مسالمتآمیز را مسدود کنیم، ما امتناع کردیم و تلگرام در ایران فیلتر شد.
پاول دروف همچنین از استفاده از قوانین قدیمی برای برخورد با مدیران پلتفرمهای اینترنتی انتقاد کرده و اعلام کرد این گونه شکایات باید برای خود سرویس باشد نه مدیرعامل پلتفرم.
مدیرعامل تلگرام در ادامه گفت: ما آمادهایم که بازارهایی را که با اصول ما سازگار نیستند ترک کنیم، زیرا ما این کار را برای پول انجام نمیدهیم. البته این به این معنا نیست که تلگرام بینقص است و این احتمال وجود دارد که مقامات کشورها برای ارسال چگونگی درخواستها گیج شوند، موضوعی که باید آن را بهبود دهیم.
طبق اعلام مدیرعامل تگرام، این پلتفرم روزانه میلیونها پست و کانال مخرب را حذف میکند و به صورت روزانه گزارشهای شفافی در این زمینه را در این کانال و این کانال منتشر میکند.
پاول دروف در آخر اعلام کرد، افزایش ناگهانی تعداد کاربران تلگرام به ۹۵۰ میلیون باعث مشکلاتی شد که سوءاستفاده از پلتفرم ما را راحتتر کرده است. من این موضوع را هدف شخصی خود قرار دادهام که از سوءاستفاده از تلگرام جلوگیری کنم، تلگرام چندی پیش فرآیند نظارت بیشتر را بهطور داخلی آغاز کرده است و بهزودی جزئیات بیشتری در این مورد اعلام خواهیم کرد.
قابلیت گزارش چتهای خصوصی به تلگرام اضافه میشودتلگرام بهطور بیسر و صدا بخشی از سیاست خود را بهروزرسانی کرده و به کاربران اجازه میدهد چتهای خصوصی که دارای محتوای غیرقانونی هستند را گزارش کنند.
این تغییر پس از بازداشت پاول دوروف در فرانسه اتفاق افتاده است.
-
درخواست کمک دولت آمریکا از غولهای فناوری برای دور زدن فیلترینگ اینترنت در روسیه و ایران
دولت ایالات متحده امریکا روز گذشته جلسهای با حضور نمایندگان آمازون، گوگل، مایکروسافت و کلادفلر تشکیل داد تا بزرگان صنعت فناوری را به افزایش پهنای باند سرویسهای VPN تحت حمایت آمریکا، ترغیب کند.
به گزارش رویترز، تقاضا برای سرویسهای VPN تحت حمایت صندوق OTF آمریکا در روسیه، ایران و میانمار افزایش یافته و همین موضوع، کاخ سفید را به برگزاری جلسه با بزرگان فناوری ترغیب کرده است.
رئیس صندوق OTF آمریکا میگوید کاخ سفید از نمایندگان شرکتهای صنعت فناوری درخواست کرد که پهنای باند بیشتری را در قالب طرحهای تخفیفی یا رایگان برای VPNهای تحت حمایت OTF در نظر بگیرند: «طی چند سال اخیر، شاهد افزایش انفجاری تقاضا برای VPNها بودهایم، خصوصا از سوی کاربران ساکن در روسیه و ایران. بهمدت یک دهه و بهشکل منظم، هر ماه از حدود ۹ میلیون کاربر VPN حمایت کردهایم و حالا آن عدد بیش از چهار برابر شده است.»
مطابق آمار رویترز، دولت آمریکا در سالهای اخیر بودجهی حمایت از نرمافزارهای VPN را بهطور منظم افزایش داده است. این بودجه مستقیما در اختیار صندوق VPN قرار میگیرد.
با پیشرفت فناوری در کشورهای مختلف، مسدودسازی عملکرد VPNها راحتتر از قبل شده است و OTF بهطور ویژه از VPNهایی حمایت میکند که برای کارکردن در کشورهایی مثل روسیه طراحی شدهاند.
رویترز میگوید که از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، بودجهی OTF در چند نوبت افزایش یافته است و در یک نمونه، حمایت مالی مستقیما از سوی وزارت امور خارجهی آمریکا انجام گرفت.
با وجود تمام تلاشها، همچنان تقاضا برای VPN در کشورهای روسیه، ایران و میانمار بسیار فراتر از پیشبینیها بوده است. امروزه حدود ۴۶ میلیون نفر بهصورت ماهانه از VPNهای تحت حمایت دولت آمریکا استفاده میکنند. رئیس OTF میگوید که آنها تمایل دارند از کاربران بیشتر پذیرایی کنند؛ اما منابع لازم را برای همگامشدن با سطح تقاضا در اختیار ندارند.
نمایندگان آمازون، گوگل و مایکروسافت به درخواست رویترز برای شفافسازی دربارهی این گزارش پاسخ ندادند. در همین حین نمایندهی کلادفلر گفت این شرکت در همکاری با پژوهشگران در تلاش است که «قطعی و سانسور اینترنت را بهتر از قبل مستند کند.»
اخیرا در داخل کشور نیز شاهد اظهارنظرهای مختلف در رابطه با غیرمؤثر بودن فیلترینگ اینترنت از سوی مقامهای مختلف بودهایم و یکی از وعدههای رییس جمهور نیز رفع محدودیتهای اینترنت بوده است.
پس از اتفاقات ۱۴۰۱ و در راستای مسدود کردن فیلترشکنها، دسترسی به سرویسدهندههای مختلف جهانی از جمله کلادفلر در داخل کشور بهشدت محدود یا کاملا مسدود شد و احتمالا طرح حمایتی ایالات متحده نیز تأثیر چندنی در افزایش سرعت فیلترشکنها نخواهد داشت.
-
آنر بیخیالِ سامسونگ نمیشود؛ بنرهای تبلیغاتی مجیک V3 در لندن با نقلقول از «سم سانگ»عرضهی جهانی گوشی تاشدنی آنر مجیک V3 با چاشنی خلاقیتهای تبلیغاتی آنر همراه شد. بنرهای تبلیغاتی آنر مجیک V3 در سطح اروپا، مستقیماً سامسونگ را نشانه میگیرد.
آنر پیشتر سامسونگ را بهدلیل ضخامت گوشی تاشدنی گلکسی زد فولد ۶ بهسخره گرفته بود و پیامی را بهطور مستقیم با عنوان «کوچکترین عذرخواهی جهان» روی لولای مجیک V3 چاپ کرد.
آنر تصاویری از یک ون با بنر تبلیغاتی مجیک V3 در خیابانهای فرانسه بهاشتراک گذاشت که نقل قولهایی از «سم سانگ» روی آن نقش بسته است.
روی بنر نوشته شده که: «سم سانگ یک فارغالتحصیل علوم زیست پزشکی از لندن است که مجیک V3 را بهترین گوشی تاشو و بسیار نازکتر و سبکتر از گوشی فعلی خود میداند.»
روی بنر دیگری بهنقل از «سم سانگ» نوشته شده که مجیک V3 «بهترین گوشی تاشدنی» است. بازاریابی هوشمندانهی آنر در جریان برگزاری مسابقات المپیک و پارالمپیک پاریس رخ میدهد.
-
گلبهخودی اجباری ایلان ماسک؛ استارلینک شبکه اجتماعی ایکس را فیلتر میکند
در اقدامی غیرمنتظره، استارلینک اعلام کرد که ضمن تبعیت از حکم دیوان عالی برزیل، شبکهی اجتماعی ایکس را در آن کشور مسدود خواهد کرد. استارلینک پیشتر گفته بود که تا زمان بازشدن حسابهای بانکیاش، تمایلی به مسدودکردن ایکس در برزیل ندارد.
استارلینک، سرویس اینترنت ماهوارهای تحت مالکیت ایلان ماسک، بهدلیل جدال پرحاشیهی میلیاردر معروف با دولت برزیل، با یکسری چالشها مواجه شده است.
قاضی دیوان عالی برزیل افزونبر مسدودکردن ایکس بهدلیل گسترش اطلاعات گمراهکننده، حکمی را صادر کرد که به موجب آن حسابهای بانکی استارلینک مسدود شد. این اقدام قرار بود ایکس را به پرداخت سه میلیون دلار جریمه مجبور کند.
ایلان ماسک خودش را طرفدار آزادی بیان میداند و به همین دلیل مسدودشدن ایکس برای کاربران استارلینک، این سرویس اینترنت ماهوارهای را در وضعیتی عجیب قرار میدهد.
استارلینک در بیانیهی خود میگوید که پیگیریهای قضایی را شروع کرده است تا داراییهایش در برزیل آزاد شوند.
پ.ن: خبر برای سه روز پیشه -
گوشی هوشمند Huawei Mate XT، اولین گوشی تاشدنی سهتکهی جهان، تنها در یک روز و قبل از معرفی رسمی بیش از ۱.۷ میلیون پیش خرید در سایت چینی VMall داشته است!هواوی ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) این گوشی (مجهز به دو لولا) را با نام Mate XT معرفی خواهد کرد.
-
IMG_20240908_011122_983.mp4
🟢 تا به حال فکر کردید که به عنوان یک مدل سه بعدی چگونه به نظر میرسید؟#برنامهنویسی #هوشمصنوعی #دلناتک
در چین یک فناوری پیشگامانه این رویا را به واقعیت تبدیل کرده؛ این سیستم اسکن سهبعدیِ پیشرفته، تنها در ۱۰ ثانیه تمام جزئیات را ثبت میکند و یک کپی دقیق سهبعدی از شما میسازد!
فکر کنید با چنین فنآوری، هر سال در روز تولد یک تندیس مینیاتوری از خودت بسازی، در پایان عمر عجب آلبومی خواهید داشت.
اگر براتون مفید بود، حتماً به کانال ما بپیوندید!
@delnatech
-
IMG_20240908_011454_819.mp4
شارژ کامل گوشی در کمتر از ۵ دقیقه؛ فناوری شارژ ۳۲۰ واتی ریلمی#برنامهنویسی #دلناتک #شارژر
به گفته ریلمی، این سریعترین فناوری شارژ دنیاست و میتواند در طول یک دقیقه شارژ یک باتری ۴۴۲۰ میلیآمپرساعتی را به ۲۶ درصد برساند و باتری گوشی شما را در چهار دقیقه و ۳۰ ثانیه به ظرفیت کامل برساند، در نتیجه شارژ ۳۲۰ واتی ریلمی بالاتر از فناوری شارژ ۳۰۰ واتی شیائومی قرار میگیرد.
-
دیش استارلینک با منظرهی برج میلاد؛ چرا همهجا صحبت از استارلینک در ایران است؟
با همهی ممنوعیتها، مودمها و دیشهای اینترنت ماهوارهای استارلینک به ایران رسیده است. تصاویری که از راهاندازی تجهیزات اینترنت استارلینک در فضای مجازی منتشر شده نشان میدهد که این بازار غیررسمی مشتریهای خود را یافته است. سرعت گسترش اتصال به اینترنت ماهوارهای در جهان آنقدر زیاد است که دیر یا زود دسترسی به این فناوری در اینجا هم ممکن میشد؛ هرچند با محدودیتها و چالشهای خاص خودش.
صحبت از اینترنت استارلینک در روزهایی گل کرده که وزیر ارتباطات دولت چهاردهم حل مسئلهی فیلترینگ با «اجماعسازی و اقناعسازی» را وعده داده است.
تصویری از نقطههای اتصال به اینترنت بدون فیلتر استارلینک در ایران در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده که بعضی کاربران میگویند نمایانگر اتصالهای غیررسمی به اینترنت ماهوارهای است. این تصویر اگرچه قابل تأیید نیست، نمیتوان انکار کرد که اینترنت بیکیفیت و سد فیلترینگ، بعضی کاربران را ناچار کرده که به تجهیزات غیررسمی روی بیاورند و با صرف هزینهای گزاف و خرید اشتراک از کشورهای دیگر به اینترنت آزاد متصل شوند.
در حال حاضر استارلینک بهطور غیررسمی یعنی خرید اشتراک از یک کشور دیگر، در ایران قابل استفاده است. برخی کاربران شبکههای اجتماعی معتقدند با وجود قیمت بالا، سرعت آپلود پایین و پینگ بالا، آنچه به دستشان میرسد، «اینترنت آزاد» است و ارزش دارد. نسل یک تا چهار تجهیزات و سرویس استارلینک قابل خرید است، بین ۴۰، ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان قیمت دارد. هزینهی اشتراک ماهانه هم حدود ۴۰ دلار تخمین زده میشود اما متقاضیان انتظار دارند با افزایش تقاضا قیمت بیش از اینها افت داشته باشد.
-
شرکتی ژاپنی با استخدام چند گربه، شبکههای اجتماعی را درنوردید!بهنوشتهی Scmp، شرکت فناوری ژاپنی Qnote پس از آنکه در سال ۲۰۰۴ اولین گربهی خود به نام فوتابا را از یک رستوران سوشی پذیرش کرد، دیگر نتوانست در برابر وسوسهی استخدام گربههای بیشتر مقاومت کند و اکنون این موضوع به یکی از بحثهای داغ در بسیاری از رسانههای اجتماعی تبدیل شده است.
شرکت Qnote درحالحاضر ۱۰ گربهی کارمند دارد که در اطراف دفتر زندگی میکنند و اکثر آنها بهصورت تماموقت حضور دارند. این شرکت همچنین دفتر خود را برای پذیرایی از گربهها بازسازی کرده است.
-
هواوی به صورت رسمی از گوشی Huawei Mate XT Ultimate Design که اولین گوشی تاشدنی سهتکهی جهان است، رونمایی کرد. -
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی گفته است:
هواوی به صورت رسمی از گوشی Huawei Mate XT Ultimate Design که اولین گوشی تاشدنی سهتکهی جهان است، رونمایی کرد.گوشی Huawei Mate XT Ultimate با قیمت پایه 19999یوآن (2800 دلار) در چین به فروش میرسد.
-
🧩پلیاستیشن ۵ پرو رسما معرفی شداین کنسول در تاریخ ۱۷ آبان با قیمت ۶۹۹ دلار منتشر خواهد شد!
-
تبدیل سریع PS5 به PS5 Pro با چسب برق -
گزارش ماه آگوست اسپیدتست؛ سرعت اینترنت ثابت و همراه کاهش پیدا کرد
بر اساس آخرین گزارش اسپیدتست از وضعیت اینترنت جهان در ماه آگوست ۲۰۲۴، اینترنت موبایل و ثابت کشور کاهش در میانهی سرعت را تجربه کرده اما از نظر رتبه در جدول میانهی سرعت اینترنت ثابت نسبت به ماه جولای ارتقا داشته است. در جدول میانه سرعت اینترنت سیار اما افت رتبهای یک پلهای اتفاق افتاده است.
میانه سرعت اینترنت ثابت کشور در هشتمین ماه میلادی ۱۴.۸۱ مگابیتبرثانیه گزارش شده که نسبت به میانه سرعت ماه قبل (۱۴.۹۵ مگابیتبرثانیه) افت داشته اما رتبه ایران در جدول میانه سرعت اینترنت ثابت دنیا دو پله بالاتر رفته است.
از نظر میانه سرعت اینترنت موبایل هم کاهش را تجربه کردهایم، به طوری که از میانه سرعت ۳۷.۴۱ مگابیتبرثانیه به میانه سرعت ۳۶.۷۰ مگابیتبرثانیه رسیدهایم.
در ردهبندی میانه سرعت اینترنت سیار هم افت رتبه یک پلهای رخ داده و اکنون رتبه ایران در این جدول ۷۰ گزارش شده است.
در میان کشورهای جهان، امارات متحده عربی در هر دو جدول میانه سرعت اینترنت ثابت و سیار رتبه نخست را دارد و در ماه آگوست توانسته میانه سرعت اینترنت ثابت و موبایل خود را افزایش دهد.
یمن کمترین سرعت اینترنت موبایل را دارد و ترکمنستان با ثبت کمترین میانه سرعت اینترنت ثابت در آخرین رتبه جدول ایستاده است.