هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دکتر پزشکیان وقتشه امشب به شیوه امام علی تصمیم بگیره
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to نقطه on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
نقطه
زندگی سخت شده
پارسال به اندازه کافی از تصمیمات اینا حرص خوردم
امسال دیگه سوییچ کردم رو مد بیخیالی
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
آها
متوجه شدم
پس با این تعداد کم، و اینکه تعداد شرکت کننده های سال 1402 و 1403 تقریبا یکسان بوده، میشه نتیجه گرفت که سطح علمی بچه های امسال افزایش زیادی داشته :///
احتمال دیگه ای به ذهنم نمی رسه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Reza-H on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
هر جوری بخوای در نظر بگیری جور در نمیاد
هیچ جوره -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to نقطه on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه نه پشیمون شدم دو میلیارد میخوام
Mvm ماشین چینیه خوشم نیومد -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to MN_ on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Look زندگی سخت شده نگاه جان
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم بمون
میگی نمیشه
میگم برو میگی نمیشه
میگم میشه میگی نمیشه
یک بوم و دو هوا نمیشه -
@Look در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito
الان میگیرن 20 سال دیگه میدین!
منطقیه...هرجای دیگه بود غیرمنطقی بود
ولی توی ایران
باتوجه به ارزش پول
منطقیه واقعا
منطقیه
آکیتو همون استیکر گیم که تانک داره -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز میگی دیره باشه فردا
فردا که بیاد باز پشیمونی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to نقطه on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه بفرما
-
این پست پاک شده!
-
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی دیگه ۲ برابر نشده که
-
هعععععیییییی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
دوبرابر نشده من نگاه میکردم همون حدودا دو هزار تا بدتر شده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to نقطه on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه هی میگم یه جای کار میلنگه ها
-
این پست پاک شده!
68505/149207