هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Reza-H
منم همینو میگم چون بیس تخمین کنکور پارسال نیست فقط
میان ی تجمیع از داده ها رو وارد سیستم میکنن یا شبیه ترین کنکورو در نظر میگیرن
مثلا برا سال ۹۹ تخمین نمیتونست بیسش کنکور ۹۸ باشه چون ۹۹ یهو سخت شد ولی ۹۸ آسون شد
بعضی تخمینا رفتن از داده های ۹۴ استفاده کردن
بعضیاشونم تجمیع داده ها
برا همون نمیشه تخمینو اساس حساب کرد -
@f-nalist
آره. اولا یه قانون کلی هست، و اون اینه که "در شرایط معمول" پتانسیل رتبه برتر شدن توی سال اول هر کنکوری خیلی بیشتر از کسیه که سال دوم داره میخونه (با در نظر نگرفتن استثنا ها، حتی اگر ببینی که یه نفر توی سال دوم رتبه دویست شده، میتونسته توی سال اول رتبه 100 بشه.)
پس اون چهار کنکوری ها هم احتمالا دو کنکور اولشون از دوتا دومی بهتر بوده (اگر فرض بگیریم که کسی که پارسال بوده، امسال هم کنکور بده. اگر نده که همون دو کنکور پارسال رو داره) که سنجش، سعی کرد ارزش تراز های امسال رو از ارزش تراز های سیوی پارسال بیشتر کنه ( که همون هم ترازی باشه. که درصد کم کردن تراز پارسالیا رو نمی دونم).
به خاطر همینا، فشردگی دانش آموزا زیاد شد و چند تا تراز بالا و پایین چندین رتبه بالا و پایین می کرد.Reza-H
اگه قبل سال چهارصد بود با قانونت موافق بودم ولی الان نه درسته سال اول واسه نتیجه گیری خیلی بهتره ولی من به شخصه( تو رنج رتبه های خوب و معقول و کاری با پشت موندن های خیلی رتبه بالا ندارم) هر کسی رو دیدم به شدت پیشرفت عجیبی داشت و به چیزی که میخواست با همون رتبه که شاید بدتر بود نسبت به اوج بودن سال اول ولی باز خوب بود
رضا منم همچین دیدی داشتم یعنی سه سال تخصصی کارگاه و کلی مطلب ( به اصطلاح تو حاشیه بودم) و درست درمیومد صحبت ها و پیش بینی ها ولی این قوانین و صحبتا تو کنکور ما به شدت با گذشته متفاوت بود -
Reza-H
اگه قبل سال چهارصد بود با قانونت موافق بودم ولی الان نه درسته سال اول واسه نتیجه گیری خیلی بهتره ولی من به شخصه( تو رنج رتبه های خوب و معقول و کاری با پشت موندن های خیلی رتبه بالا ندارم) هر کسی رو دیدم به شدت پیشرفت عجیبی داشت و به چیزی که میخواست با همون رتبه که شاید بدتر بود نسبت به اوج بودن سال اول ولی باز خوب بود
رضا منم همچین دیدی داشتم یعنی سه سال تخصصی کارگاه و کلی مطلب ( به اصطلاح تو حاشیه بودم) و درست درمیومد صحبت ها و پیش بینی ها ولی این قوانین و صحبتا تو کنکور ما به شدت با گذشته متفاوت بود@f-nalist
یه ذره خوندن متنت سخته
منظورت اینه که الان کسی پشت بمونه و تلاش یکسانی نسبت به سال اولش داشته باشه، نتیجه بهتری میگیره؟ (با این فرض که سطح درسیش خوبه) -
قلب، خاک خوبی دارد...
-
قم خیلی گرمه
-
Zahra2020 سلامم خوبید؟
-
این پست پاک شده!
-
ما را بِه ســـخت جانیِ خود ..این گُمان نبود
-
جهنمه
-