امروز غمگینم🫴
-
هیچی دیگه . رفتم ساعت مطالعه پارتنر درسیم رو دیدم مثل همیشه دوبرابر من خونده بود. ناراحت شدم از خودم
شما چطورید؟ -
هیچی دیگه . رفتم ساعت مطالعه پارتنر درسیم رو دیدم مثل همیشه دوبرابر من خونده بود. ناراحت شدم از خودم
شما چطورید؟ -
iluvgmy
سلام
مگه شرایط یکسانی دارین با پارتنر درسیتون ک بخاطر دوبرابر خوندنش غمگینی؟
و اینکه منم غمیگنم -
Ainoor
دوست صمیمی مدرسمه
منتها اون تجربیه من ریاضی. نمیدونم چرا هرچقدر تلاش میکنم نمیتونم ساعت مطالعمو بهش برسونم. از لحاظ درسی هم کلا یه سر و گردن از من بالاتره
شما چرا غمگینی🥲 -
Mo Hr
نه دیگه خیلی وقته دارم زور میزنم و بهش نمیرسم. خودمو نگه داشته بودم که غمگین نشما ولی امروز دیگه جدی جدی نشد. امروز من ۴.۵ ساعت خونده بودم دوستم نه ساعت خونده بود. کلا بادم خوابید -
شما چطورید؟ -
من یادمه اون موقع که یازدهمی بودم یه نفر بود توی واتساپ که گروه داشتیم و گزارشکار میفرستادیم یه جوری درس میخوند توی تابستون که انگار نزدیکای کنکوره وقتی خودمو باهاش مقایسه کردم ذهنم پذیرفت که هر کاریم کنم اون از من بهتره اینا یکی از اشتباهای کنکوریاس :)))
-
منم خیلیییی غمگینم
دوشنبه کلاس حسابان داشتم برگشتنی استادم تو پله ها پرسید هاکو درس میخونی دیگه منم گفتم ارههه بعد ساعت مطالعه مو پرسید گفتم روزی زیاد مایه بزارم 2 ساعت...گفت نههه باید 7 یا 8 ساعت بخونی...منم که توی عمرم تونستم از راهنماییی به دهم ته تهش اگه امتحان داشتم 24 ساعت بخونم اون چون مجبور بودم الان که تابستونه مثل نهم میخونم (اون موقع 10 مین درس میخوندم نمره کامل میگرفتم )گفتم هاکو از سگ کمتری اگه به خاطر دبیرت (تنها دلیل انگیزه برای درس خوندنم شده)نخونی اره منم دوشنبه اومدم خونه از 10شروع کردم جمعا 5 ساعت خوندم..اگه تایمی که بیکار میگشتمو (بین مطالعه)حساب میکردم 7 ساعت میشد اما همیشه علافم...تا امروز ..امروز 7 ساعت درس خوندم...ولی 7ساعتمم علاف بودم ..
ناراحتم از این حجم از اتلاف وقت ...خستهههههههههههههه