سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
امروز غمگینم🫴
-
من یادمه اون موقع که یازدهمی بودم یه نفر بود توی واتساپ که گروه داشتیم و گزارشکار میفرستادیم یه جوری درس میخوند توی تابستون که انگار نزدیکای کنکوره وقتی خودمو باهاش مقایسه کردم ذهنم پذیرفت که هر کاریم کنم اون از من بهتره اینا یکی از اشتباهای کنکوریاس :)))
-
منم خیلیییی غمگینم
دوشنبه کلاس حسابان داشتم برگشتنی استادم تو پله ها پرسید هاکو درس میخونی دیگه منم گفتم ارههه بعد ساعت مطالعه مو پرسید گفتم روزی زیاد مایه بزارم 2 ساعت...گفت نههه باید 7 یا 8 ساعت بخونی...منم که توی عمرم تونستم از راهنماییی به دهم ته تهش اگه امتحان داشتم 24 ساعت بخونم اون چون مجبور بودم الان که تابستونه مثل نهم میخونم (اون موقع 10 مین درس میخوندم نمره کامل میگرفتم )گفتم هاکو از سگ کمتری اگه به خاطر دبیرت (تنها دلیل انگیزه برای درس خوندنم شده)نخونی اره منم دوشنبه اومدم خونه از 10شروع کردم جمعا 5 ساعت خوندم..اگه تایمی که بیکار میگشتمو (بین مطالعه)حساب میکردم 7 ساعت میشد اما همیشه علافم...تا امروز ..امروز 7 ساعت درس خوندم...ولی 7ساعتمم علاف بودم ..
ناراحتم از این حجم از اتلاف وقت ...خستهههههههههههههه