هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واااییی تموم شددد
-
@nothing0
شرایط و تعهدات بورسیه شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان:
دورۀ تعهد:
– مدت زمان تعهد خدمت به شرکت برابر با طول دوره بورسیه است.
– مدرک تحصیلی تنها پس از اتمام دوره تعهد و مجوز شرکت به دانشجو ارائه خواهد شد.
– در صورت انصراف پس از پذیرش و دریافت بورسیه، دانشجو موظف به بازپرداخت دو برابر هزینههای دریافتی به شرکت است.
فعالیت حین تحصیل:
– دانشجویان بورسیه در طول ترم باید حداقل ۵۰ ساعت در هر ماه در شرکت فعالیت نمایند. (توجه: در ایام تابستان محل خدمت دانشجویان در شهر اصفهان می باشد)
– حقالزحمه و بیمه این فعالیتها بر اساس نرخ ساعتی وزارت کار و مطابق با تعداد ساعات حضور دانشجو در شرکت پرداخت میشود.
اقامت:
– دانشگاه علم و صنعت، صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اصفهان در طول ترمهای تحصیلی برای دانشجویان غیربومی (خانم و آقا) خوابگاه تأمین خواهند کرد.
– شرکت بهیار صنعت نیز برای ایام تابستان در شهر اصفهان تنها برای دانشجویان پسر خوابگاه فراهم میکند.
– دانشجویان دختر باید برای اقامت در ایام تابستان در شهر اصفهان به صورت شخصی اقدام کنند.
خدمت سربازی:
– تعهد خدمت نظام وظیفه جدای از دوره تعهد سربازی افراد خواهد بود. با توجه به امکان جذب سرباز امریه در شرکت های دانش بنیان، دانشجویان می توانند جدای از دوره تعهد خود، از این امکان نیز استفاده نمایند.
– در غیر این صورت، تعهد خدمت به شرکت باید پس از اتمام دوره سربازی انجام شود.
ادامه تحصیل:
– ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، با توافق شرکت و با افزوده شدن یک سال به دوره تعهد امکانپذیر است -
عایم سووو هپیییی
-
کاش میتونستم بگم
وقتی ازت نظر نخواستم ،نظر نده...
️
️
-
حاجی این چقدر اهنگاش قشنگه...
-
چرا برای کوچیکترین چیزها استرس میگیرم و یخ میکنم و دستام عرق میکنه و دل درد میگیرم
-
بچه ها خدایی کاش هممون باهم یه جا نشسته بودیم شرک میدیدیم خیلی حال میداد
-
Blue28 بخاطر کنکور لامصبه سیستممونو بهم ریخت... منم همین شدم...
-
پاشو جمع کن خودتو این مسخره بازیا چیه
-
Akito واقعا نمیدونم سونی با خودش چی فکر کرده، الان هر رجا میری داخل هر سایت و گروهی دارن به سونی فحش میدن XD.
اما راست میگن، با این قیمت میشه یه پی سی بست که قدرتش اندازه پی اس فایوه ولی با کلی امکانات بیشتر(گیم پس، بازی های استراتژیک و ...)@Comrade_Bayat دقیقا
توی یوتویب سه برابر تعداد لایک ها دیسلایک گرفته مراسم معرفیش
کلی ازش میم ساختن -
سرده سردههه
-
برم سیب زمینی سرخ کنم شرک ۳ رو ببینم
-
Akito
اگه خدا بخواد درست شد
ممنونم -
واییی بعد مدت ها احساس شادی میکنممم
-
برم سیب زمینی سرخ کنم شرک ۳ رو ببینم