هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey سلام مایکل
@Zahra-HD بهه سلام زهراا
-
@f-nalist
نمیشه به جای گرامرفرندز از این کتابا استفاده کنم؟
چون من خودخوان دارم جلو میرم اصن تدریسای گرامر فرندز خیلی ناقصه.
@_Mahdieh قرار بود که عجله نکنید هر کتابی ناقصه نسبت به نوع دیگه شما تو گرامر فرندز باید تمرینات رو حل و بررسی و رفع اشکال کنید و گرامرو از خود فمیلی یادبگیرین
الان مثلا فعل گذشته رو توضیح میده دوباره تو لول بعدی توضیح بیشتر و بیشتر تا برسه با پیشرفته پس درسته ناقصن ولی پیش نیازن و برای یادگیری اولیه لازمهپ.ن: منظورم اینه فعلا وارد کتاب خودخوان و اینا نشین چون تا جایی که من دیدم نتیجه گیری توش زیاد تمیز در نمیاد چرا که اغلب ما آدمای استاد و فصل فصل محور بودیم و از استاد یادگرفتیم اینجوری بهتره
-
@Zahra-HD بهه سلام زهراا
Michael Vey حال احوال؟
-
تو سریالی که دارم میبینم
شخصیت اصلی که درگیرماجراست (دادستانه و همکارصمیمیش کشته شده) یجا یکی از ادمای کاشیه گروهشونو میکشه بیرون و میگه : کاشیبازیو بزارکنار ، میخوای با من دربیفتی؟ فکرمیکنی برات نتیجه داره؟ فکرمیکنی واقعا درحد من هستی که بخوای پاپیچ من بشی؟
خیلی برام جالبه.
اینکه تو اون شرایط اونقدر به خودت مطمعنی و اعتماد داری که رقیبتو تهدید میکنی ، درحالی که خودت وسط ماجرایی ، زورتو به رخ میکشی و تفهیمش میکنی.
ینی چنتا و چنددرجه از بِسایی هارو ممکنه رد کرده باشی که به این حد از اعتمادبنفس و قدرت رسیده باشی .
اگه من بودم احتمالا میرفتم یه گوشه و گریه میکردم و میگفتم همکارمو از دست دادم حالا قراره جایگاه و شغلمم از دست بدم و فقط عزاداری میکردم -
و گاهی اوقات ..چقدر توضیح دادن یه حرف ساده سخته
-
پس می نویسم،نوشتن یه جور خاصی بهم آرامش میده
-
سایه شون تا ۱۲۰ سالگی بالا سرمون باشه 🥲
-
من نمیدونم مامانا چجوری انقدر زرنگن ، همیشه ظرفا شسته س ، لباسا تمیزه، جلوی پاشون همینجوری که دارن میرن مرتب میکنن، از مسافرت برگشتنی همه پاره ان اما مامان وسایلو مرتب میکنه چایی میزاره غذا میپزه ، حواسش به همه چیز هست، دست از پا خطا کنی میفهمه، از خواب هم بیدارش کنی درجا کارتو راه میندازه . جواب همه سوالا رو میدونه و همه اعضای خانواده رو عین کف دستش میشناسه
چجوری اینطورین واقعا
مامان بودن یه سوپرپاور میده به آدم شاید. -
Michael Vey حال احوال؟
@Zahra-HD عی بدک نیستمم
خودت چطوری
تابستان خود را چگونه گذراندید -
هووم
-
واقعا عجیبه
-
I LOVE YOU... 11/9
ترجیحا نبینید