هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نظر خودمم بگم ...
اعمال سهمیه حالا چه سواد کافی داشته باشی یا نه بنظرم ته نامردیه اتفاقا اونی ک درس میخونه داره میبینه بقیه چطور دارن برای رسیدن به رشته ایکس تلاش میکنن و اگه بدون توجه به اینا و فقط بخاطر اینکه بقیه هم اینکارو میکنن و قانونه و حقمه اینکارو کنه یه آدم خودخواه هست چ بخواد چ نخواد ... اون صندلیای دانشگاه حق الناسن و بنظرم کل دوران تحصیل و در آینده درآمد یه سهمیه ای حرامه :))
خودم تا الان با این دید بهش نگاه نکرده بودم و شاید تصمیمم یه چیز دیگ بود ولی الان با دونستن این چیزا قطعا سهمیه داشتم اعمال نمیکردم در هر شرایطی ... -
@Venus655 اره من از جنبه کنکور بررسیش کردم ... بقیشم همینه
-
@Venus655 +++
-
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
آره بابا
۸ ام بود مال ماعههه مال منم
من تکمیلی هم انجام دادمنه من همه اونایی که گفتنو برداشته بودم
چند واحدی؟
۲۰
نه من تکمیلی شرکت کردم آزمایشگاه برسه اونم نرسید
عه من 22 ام -
ب دوستم ک همیشه پیشم گریه میکنه که رلش ترکش کرده و منتظر عذرخواهیش و یا کارماشه بگم ک طرف ن تنها ب هیچ جاش نیست بلکه الان اتفاقا حسابی شاد و سر حاله و اصلا بهت فکرم نمیکنه، یا زوده؟
️
-
@Venus655
+شهریه رایگان -
دوستم خیلی احمقه که نزدیک ی ساله خون داره گریه میکنه و کارش به دکتر و قرص و دارو کشیده واسه اون ادم اشغال
-
به قول اون آدم بده تو انیمیشن دریاچه قو:
آدما احمقن. -
@Venus655 پس اونورم کارشون راحتره :// واقعا توی یه کشور اسلامی به این گردن کلفتی که اینقدم ادعای دین و ایمانش میشه چرا باید اینطور قانونی باشه و اینکه سالیان سالم بمونه ... از شرایط نابرابر درس خوندن کسی ک امکانات نداره با کسی ک داره بحث میشه ولی هیچوقت سمت این یکی نیومدن !
-
اینجا همه چی زوریه ... میخوای بخوا نمیخوای بمیر :))
-
@Venus655 پس اونورم کارشون راحتره :// واقعا توی یه کشور اسلامی به این گردن کلفتی که اینقدم ادعای دین و ایمانش میشه چرا باید اینطور قانونی باشه و اینکه سالیان سالم بمونه ... از شرایط نابرابر درس خوندن کسی ک امکانات نداره با کسی ک داره بحث میشه ولی هیچوقت سمت این یکی نیومدن !
-
_ Reza _ آره کاش درست بشه شنیدم با نمره ی پایین تر از حد معمول هم میتونن پاس بشن دیگه نمیدونم چقد درست باشه
@Venus655 عجب عجب :))