هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
@f-nalist 
 خرم آباد با اینکه مرکز استانه ولی خیلییی کوچیکه 
 دانشکده دندان تو سطح شهره ( مرکز شهر نه...شمال شهر )
 دانشگاه لرستان خارج از شهره
 افراد خود شهر به خوابگاه نیاز ندارن ولی اگه از روستای های اطراف خرم آباد بیان خوابگاه میگیرن  
- 

- 
همتون به عروس خانوم سلام کنین @برای-این-همه-برای بسلامتی 
- 
همتون به عروس خانوم سلام کنین 
- 
@Venus655 
 از اینایی که با استاد شوخی بی مزه میکنن
 از اینایی که حس میکنن خیلی کولن
 یا حتی از اینایی که همش میخوان جلب توجه کنن و ...  
- 
Mehrsa 14 قربونت برم 
 خوبم هوا خنک شده بهترم هستم
 تو چطوری؟بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: قربونت برم 
 فدات🩷
 آره اینکه هوا خنک شده خیلی خوبه ولی اینکه اصلا فکر نمیکردم خنک شه و با خودم لباس گرم نیاوردم خوب نیست ولی اینکه اصلا فکر نمیکردم خنک شه و با خودم لباس گرم نیاوردم خوب نیست 🥲 🥲
- 
@Infinitie-A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: 0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @Infinitie-A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: 0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @Infinitie-A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: من و رفیقم مثلا بعد غذا خودمون ظرفمون رو جمع میکنیم      یجور میخندی انگار تو خوابگاه بام زندگی میکنی یجور میخندی انگار تو خوابگاه بام زندگی میکنی
 بله پس چی  تو این یه مورد از پس خودم بر میام تو این یه مورد از پس خودم بر میامفیلمهایی ک میفرستی ی چیزای دیگه نشون میداد     فیلما به این قشنگی و خوبی، بزار اتاق کثیف بشه برات فیلم بگیرم، بفهمی کثیف یعنی چی فیلما به این قشنگی و خوبی، بزار اتاق کثیف بشه برات فیلم بگیرم، بفهمی کثیف یعنی چی    خیلی اصن عالی بود متعجب بودم چطو خودت کپک نزدی خیلی اصن عالی بود متعجب بودم چطو خودت کپک نزدی
 منتظرم 0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @Infinitie-A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: 0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @Infinitie-A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: 0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @Infinitie-A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: من و رفیقم مثلا بعد غذا خودمون ظرفمون رو جمع میکنیم      یجور میخندی انگار تو خوابگاه بام زندگی میکنی یجور میخندی انگار تو خوابگاه بام زندگی میکنی
 بله پس چی  تو این یه مورد از پس خودم بر میام تو این یه مورد از پس خودم بر میامفیلمهایی ک میفرستی ی چیزای دیگه نشون میداد     فیلما به این قشنگی و خوبی، بزار اتاق کثیف بشه برات فیلم بگیرم، بفهمی کثیف یعنی چی فیلما به این قشنگی و خوبی، بزار اتاق کثیف بشه برات فیلم بگیرم، بفهمی کثیف یعنی چی    خیلی اصن عالی بود متعجب بودم چطو خودت کپک نزدی خیلی اصن عالی بود متعجب بودم چطو خودت کپک نزدی
 منتظرم   چه میفهمی آخه خوابگاهی نیستی بفهمی چه میفهمی آخه خوابگاهی نیستی بفهمی 
 نخیرررر نمیفرستمممم
- 
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: قربونت برم 
 فدات🩷
 آره اینکه هوا خنک شده خیلی خوبه ولی اینکه اصلا فکر نمیکردم خنک شه و با خودم لباس گرم نیاوردم خوب نیست ولی اینکه اصلا فکر نمیکردم خنک شه و با خودم لباس گرم نیاوردم خوب نیست 🥲 🥲Mehrsa 14 خب بگو خانواده برات بفرستن 
 هنوز اونقدر سرد نشده
- 
@برای-این-همه-برای بسلامتی بابونــــه 
 نگفتم
 بابام داره خونه رو خراب میکنه میگه دختر شوهر نمیدم ولم کنین   
 خواستگار زیاد داشتم ول این مورد خودمم راضیم هیچ مشکلی ندارن
- 
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @Infinitie-A 
 چجوری جا میشدین عجیبه اتاق بزرگی بود 
 ۱۸ تا تخت توش جا میشد
 ولی خب به هرحال زیاد بود
-