هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هم اتاقیم هوشبریه
میگفت رفته بودیم تفریح
چند نفر همونجاها غرق شدن مردن
کل ملت داد و گریه و ناراحت و فلان
من: خب مردن دیگه
همه میمیرن
بابام:
-
خواباتون چقدر باحاله
حالا من تو خوابام همیشه دارم از یه جایی میافتم -
@jahad-20
پس پیرزنیم برا خودم 🥴 -
قلبم درست کار نمیکنه
-
ان شاءالله هیچ وقت کسی جلوم نمیره
ولی خب تو این رشته ها
نمیدونم چه جوری باید بین غم و عادت تعادل ایجاد کرد
اگه هی بخوای غصه بخوری میمیری...(من واقعا نمیتونم...)
اگرم عادی شه خیلی بدتره...زهرا بنده خدا 2 حقیقتش اینکه تمرین میکنم سر مرگ هر مریض ناراحت شم برای ارامش روحش دعا کنم یا چیزی بخونم اصلا دلم نمیخواد برام عادی شه(:
-
زهرا بنده خدا 2 حقیقتش اینکه تمرین میکنم سر مرگ هر مریض ناراحت شم برای ارامش روحش دعا کنم یا چیزی بخونم اصلا دلم نمیخواد برام عادی شه(:
@jahad-20 سلام
لحظه مرگ
رفتار بیمارا عجیب نمیشه؟ یعنی عادی میمیرن؟
البته فکر میکنم مرگی که شما می بینید در حالت بیهوشیه بیماره -
علمی هم نیست من شنیدم فقط یک ضربان جا میوفته مغز فکر میکنه قلب داره میمیره یه کاری میکنه تو بیدار بشی
@jahad-20
آره الان دخترخاله ام گفت وقتی خیلی خسته ای و وارد خواب میشی بدنت رو تکون میده که ببینه زنده ای یا نه -
چه کیوووووووت
-
@jahad-20 سلام
لحظه مرگ
رفتار بیمارا عجیب نمیشه؟ یعنی عادی میمیرن؟
البته فکر میکنم مرگی که شما می بینید در حالت بیهوشیه بیمارهبابونــــه مریضی که کد ۹۹ میخوره یعنی ایست قلبی کرده
مریض های اتاق عمل خب مگه در بدو ورود همچین مشکلی براشون پیش بیاد که تو تغییر انچنانی ببینی وگرنه بیهوش ان و فقط موارد مانیتورشون تغییر میکنه
مریض سیاه میشه چون اکسیژن بهش نمیرسه ( قلب پمپاژ نمیکنه)
این مریض امروزم آی سیو بود که تو یه روز سه بار کد خورده بود و مشکلات زیادی داشت -
بابونــــه مریضی که کد ۹۹ میخوره یعنی ایست قلبی کرده
مریض های اتاق عمل خب مگه در بدو ورود همچین مشکلی براشون پیش بیاد که تو تغییر انچنانی ببینی وگرنه بیهوش ان و فقط موارد مانیتورشون تغییر میکنه
این مریض امروزم آی سیو بود که تو یه روز سه بار کد خورده بود و مشکلات زیادی داشت@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این مریض امروزم آی سیو بود که تو یه روز سه بار کد خورده بود و مشکلات زیادی داشتدرسته، ترسناکه یخورده و کسایی که میبینن باید آدمای خیلی قوی ای باشن
اینو پرسیدم چون یه کلیپ دیدم که البته نمیدونم واقعی بود یا نه
اما خانمه روی تخت بیمارستان و به هوش بود که چشم هاش به حالت تعجب بزرگ شد مثل اینکه چیزی رو دیده باشه...
و بعد فوت کرد -
@jahad-20 چه جالب
-
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این مریض امروزم آی سیو بود که تو یه روز سه بار کد خورده بود و مشکلات زیادی داشتدرسته، ترسناکه یخورده و کسایی که میبینن باید آدمای خیلی قوی ای باشن
اینو پرسیدم چون یه کلیپ دیدم که البته نمیدونم واقعی بود یا نه
اما خانمه روی تخت بیمارستان و به هوش بود که چشم هاش به حالت تعجب بزرگ شد مثل اینکه چیزی رو دیده باشه...
و بعد فوت کردبابونــــه نمیدونم ندیدم واقعا همچین چیزی رو
-
هم اتاقیم هوشبریه
میگفت رفته بودیم تفریح
چند نفر همونجاها غرق شدن مردن
کل ملت داد و گریه و ناراحت و فلان
من: خب مردن دیگه
همه میمیرن
بابام:
زهرا بنده خدا 2
توی کتاب انسان در جستجوی معنا میگفت واکنش غیرعادی به یه اتفاق غیرعادی امر عادی ایه و واکنش عادی به یه موقعیت غیرعادی امر غیرعادی ای هست
و توی این مرحله میگن که اصطلاحا فرد دچار مرگ عاطفی شده
مثلاً آقای ویکتور فرانکل که از زندانی های اردوگاه کار اجباری نازیست بودن میگفتن یک روز موقع ناهار داشتن سوپ میخوردن و به چشم های بی روح یک مرده خیره بودن که زندان بان ها جنازه اش رو میکشیدن و صدای برخورد سرش با پله ها هم باعث نمیشد که حس بدی بگیرن و اون لحظه متوجه شدن که دچار مرگ عاطفی شدن -
@Ebullient28 سلام