هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito میبینی ترخدا.من یه زمانی کراش نداشتم سرم تو درسم بود
-
Reza-H به عنوان مثال گفتم، اصلا میتونم یه مثال دیگه هم بزنم، فرض کن رئیس یه شرکتی، خب اینکه بدونی با هر عملت بقیه چه فکری دربارت میکنن خیلی توی عملکردت میتونه تاثیر مثبت داشته باشه.
Comrade
درسته
اهمیت داره و تاثیر
یه متن بلند نوشتم همشو پاک کردم
خلاصه اینکه سخته بگیم با نظر منفی مداوم شنیدن، میتونیم همون بازده اصلی کار روزمرهمون رو داشته باشیم(مثلا توی مثالت رئیس شرکت به کارای اصلی ترش برسه. ولی یه کسی هم داشته باشه که نظر «کلی» کارمندانش رو بگیره که یه وقت نارضایتی «شدیدی» پیش نیاد تا بخواد مثلا با روش تو، جزئیات نظرات آدما که احیانا از روی هیجاناتم گفته میشه رو بشینه بخونه تا نظر کارمنداش رو بدونه). اگه اون بازده رو داشته باشیم خوبه خلاصه -
Comrade دهنت سرویس
-
زهرا بنده خدا 2 از شما توقع دیگری داشتیم
@jahad-20
نه واقعا تو رو میدونستمم
سال کنکورم راجع به رشتتون تو تلگرام پرسیدم
اینجا هم که راجع به طرح ولایت و دکتر حامد
تو رو مطمئن بودمم
جهاد۱۲۱ ام یه لحظه شککردم پسر باشه -
-
زهرا بنده خدا 2
اشکال نداره
با این همه وضع مالی خوبم و ماشین هام
حق دارید -
Comrade
درسته
اهمیت داره و تاثیر
یه متن بلند نوشتم همشو پاک کردم
خلاصه اینکه سخته بگیم با نظر منفی مداوم شنیدن، میتونیم همون بازده اصلی کار روزمرهمون رو داشته باشیم(مثلا توی مثالت رئیس شرکت به کارای اصلی ترش برسه. ولی یه کسی هم داشته باشه که نظر «کلی» کارمندانش رو بگیره که یه وقت نارضایتی «شدیدی» پیش نیاد تا بخواد مثلا با روش تو، جزئیات نظرات آدما که احیانا از روی هیجاناتم گفته میشه رو بشینه بخونه تا نظر کارمنداش رو بدونه). اگه اون بازده رو داشته باشیم خوبه خلاصه -
-
️
-
Reza-H آره دقیقا، اتفاقا توی داستان ها و کتاب ها هم از این جور آدما که یادداشت ها و ... رو مرتب و منظم میکنن و صحبت های اصلی رو لیست میکنن زیاد هستن.
-
....:/
-
یاد این تئوری های «چگونه کارمندانمان را با بالاترین بازده ساکت نگه داریم؟» افتادم
-
خیلی دلم برای بچه های قدیم اینجا که باهم اکیپ بودیم تنگ شده(:
خیلییی دوست دارم بدونم هرکدومشون الان کجان ..
از ملیکا اصلا خبر ندارم
نرگس که عزیز خودمه و دیگه رفاقتمون از آلا و مجازی هم فراتره منتها جبر جغرافیایی داریم🥲
راحیل رو هم خیلی کم در ارتباطم
بچه رزمنده هم که هی میخوایم بریم یزد ببینیمش هی نمیشه
از آمـاج نرگس خانم دیگه زیاد خبری در دسترسم نیست🥲
از مرید سید علی... از my name از MAHAk
حتی یه عده از آقایون بد فایتر اقای بیو که اسمشون رو تو قبولی های پزشکی دیدم .. آقای چیزوای اسم اکانتشونو یادم رفته ولی یادمه فعالیت داشتن تو اون گروه هم
چقدر اینجا ملجأ بود با بچه ها:))))
چقدر غریب ماندیم
️
️