هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
Michael Vey تجربه ثابت کرده هر چی تو دیجی کالا عکسش قشنگ تر باشه بی کیفیت تره  @Aqua_ واقعا ممنون از دلگرمیت     
- 
Michael Vey 
 اولی وایب بهتری میده 
 مبارکت بااااشه پرستو بابایی مرسیییی 
 خدا کنه کیفیتش بد نباشه بعضی نظراتش میگفتن یکم کیفیتش پایینه دیر دیدم :<
- 
ما که توقع نداشتیم 
 این دنیا ما را ناز کند
 یا گرم در آغوش بگیرد
 فقط توقع بود که این قدر
 جگرمان را نسوزاند...
- 
@mahdi-ek واقعا هم اولیو سفارش دادم  Michael Vey   واقعااااا دومی خیلی قشنگ ترههه چرا واقعااااا دومی خیلی قشنگ ترههه چرا
- 
بچه هااا 
 بنظرتون کدوم خوبههه (و مناسب سنمه )🥲🥲🥲 )🥲🥲🥲
 (شخصا اولی و اخری رو بیشتر دوست دارم)     
 دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403Michael Vey 
 نمیشه دوتا سفارش بدی ؟
 اولی هم خیلی نازه
- 
Michael Vey 
 نمیشه دوتا سفارش بدی ؟
 اولی هم خیلی نازه
- 
Michael Vey   واقعااااا دومی خیلی قشنگ ترههه چرا واقعااااا دومی خیلی قشنگ ترههه چرا@mahdi-ek نمیدونم اتفاقا زیاد از دومی خوشم نیومده بود   
- 
بذار قانعت کنم که سومی رو هم سفارش بدی 
 از روی عکس میشه متوجه شد که دوخت ضعیفی داره و تا سال بعد دووم نمیاره سال بعد اگه بخوای دوباره جامدادی بخری باید دوبرابر هزینه کنی   
 Michael Vey
- 
Michael Vey 
 نمیشه دوتا سفارش بدی ؟
 اولی هم خیلی نازه@سالی-هبیجه راستش شاید باورت نشه کم کم دارم پشیمون میشم... حس میکنم بی کیفیته و قراره تو ذوقم بخوره... 
- 
بذار قانعت کنم که سومی رو هم سفارش بدی 
 از روی عکس میشه متوجه شد که دوخت ضعیفی داره و تا سال بعد دووم نمیاره سال بعد اگه بخوای دوباره جامدادی بخری باید دوبرابر هزینه کنی   
 Michael Vey@سالی-هبیجه اولیو ک سفارش دادم  تو دیگ کدوم مد نظرته؟ سومی؟ تو دیگ کدوم مد نظرته؟ سومی؟ 
- 
@سالی-هبیجه راستش شاید باورت نشه کم کم دارم پشیمون میشم... حس میکنم بی کیفیته و قراره تو ذوقم بخوره... Michael Vey 
 فداسرت 
- 
فک کنم باید قید اولیو بزنم و لغوش کنم سومیو سفارش بدم... حاجی واقعا حس میکنم قراره خیلی بی کیفیت باشه.. 
- 
@سالی-هبیجه اولیو ک سفارش دادم  تو دیگ کدوم مد نظرته؟ سومی؟ تو دیگ کدوم مد نظرته؟ سومی؟ Michael Vey 
 اون رنگی مرنگیه
- 
Michael Vey 
 اون رنگی مرنگیه@سالی-هبیجه اها پس دومیو میگی 
- 
@سالی-هبیجه اها پس دومیو میگی Michael Vey 
 نه
- 
برم باز این سه تا رو نگاه کنم تصمیممو بگیرم     
- 
@سالی-هبیجه اها این ک اولیه.. هعی زندگانی دعا کن خوب باشه   

|