بدبخت شدم یا فرصت دارم؟
-
سلام...من تابستون یکم به دهم و تستاش بی توجه بودم..الانم که مدرسه شروع شده به زور پلن اونو هندل کنم و تستای یازدهمو همزمان در طول سال تحصیلیم بزنم دهمم میمونه به نظررتون بدبخت شدم یا امیدی وجود داره ؟
پ.ن:امسال یازدهمم
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
سلام...من تابستون یکم به دهم و تستاش بی توجه بودم..الانم که مدرسه شروع شده به زور پلن اونو هندل کنم و تستای یازدهمو همزمان در طول سال تحصیلیم بزنم دهمم میمونه به نظررتون بدبخت شدم یا امیدی وجود داره ؟
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
نه باور کن دیر نشده، دو سال وقت داری، فقط به امتحان نهایی بی توجهی نکن، اگر خیلی برات دهم سنگینه میتونی یه سری دروس که ارتباط کمتری با یازدهم دارن مثل فیزیک 1 رو ول کنی، به نظرم خوندن ریاضی 1 کفایت میکنه(اونم نیاز نیست خیلی پیشرفته کار کنی، بیشتر هم به نظرم موضوعی کار کن، مثلا پلن بریز قبل از اینکه برسی به فصل 4 حسابان که مربوط به مثلثاته، فصل 2 ریاضی دهم رو تموم کرده باشی، یا قبل ازاینکه برسی به فصل 2 آمار و احتمال، فصل 6 و 7 ریاضی دهم رو خونده باشی(به خصوص 6)، اگر بتونی یکم شیمی رو هم پیش ببری عالیه، نشد هم خیلی مهم نیست، در حد کتاب بلد باشی توی یازدهم به مشکل نمیخوری، بعدا فرصت برای بیشتر خوندن هست. به خودت خیلی فشار نیار، دست کم هم نگیر، سال دیگه آرزوت میشه که یه سال برگردی عقب.
-
نه باور کن دیر نشده، دو سال وقت داری، فقط به امتحان نهایی بی توجهی نکن، اگر خیلی برات دهم سنگینه میتونی یه سری دروس که ارتباط کمتری با یازدهم دارن مثل فیزیک 1 رو ول کنی، به نظرم خوندن ریاضی 1 کفایت میکنه(اونم نیاز نیست خیلی پیشرفته کار کنی، بیشتر هم به نظرم موضوعی کار کن، مثلا پلن بریز قبل از اینکه برسی به فصل 4 حسابان که مربوط به مثلثاته، فصل 2 ریاضی دهم رو تموم کرده باشی، یا قبل ازاینکه برسی به فصل 2 آمار و احتمال، فصل 6 و 7 ریاضی دهم رو خونده باشی(به خصوص 6)، اگر بتونی یکم شیمی رو هم پیش ببری عالیه، نشد هم خیلی مهم نیست، در حد کتاب بلد باشی توی یازدهم به مشکل نمیخوری، بعدا فرصت برای بیشتر خوندن هست. به خودت خیلی فشار نیار، دست کم هم نگیر، سال دیگه آرزوت میشه که یه سال برگردی عقب.
Comrade
میدونی در حدی بلدم که بتونم گلیم خودمو تو یازدهم بکشم بالا ولی نگرانی اصلیم بابت تستایی که نزدم...دهم که زیاد از معدلم راضی نبودم ولی امسال قول جبران به خودم دادم ...
میدونی این هفته روبه رو همه معلمامون اغازین میگیرن از دهم فکر کنم بتونم حداقل در حد مرور دهم و تموم کنم و حس میکنم این به نفع منه!
ممنونم بابت رذاهمناییتت -
Comrade
میدونی در حدی بلدم که بتونم گلیم خودمو تو یازدهم بکشم بالا ولی نگرانی اصلیم بابت تستایی که نزدم...دهم که زیاد از معدلم راضی نبودم ولی امسال قول جبران به خودم دادم ...
میدونی این هفته روبه رو همه معلمامون اغازین میگیرن از دهم فکر کنم بتونم حداقل در حد مرور دهم و تموم کنم و حس میکنم این به نفع منه!
ممنونم بابت رذاهمناییتتHako اره جبران کن حتما، فکر کنم برای شما تاثیر دهم فقط ده درصد بود، چیز بزرگی رو از دست ندادی. به نظرم در حد روزی یک ساعت روی عمومیا وقت بزار، میدونم سخته واقعا، ولی تاثیر کمی هم ندارن لعنتیا.
اره حتما سعیت رو بکن، البته اگه آزمون میدی سعی کن عقب نیفتی، اگر هم ازمون نمیدی سعی کن بودجه بندی هاشون رو برسونی تا آخر سال چیزی نمونه. -
Hako اره جبران کن حتما، فکر کنم برای شما تاثیر دهم فقط ده درصد بود، چیز بزرگی رو از دست ندادی. به نظرم در حد روزی یک ساعت روی عمومیا وقت بزار، میدونم سخته واقعا، ولی تاثیر کمی هم ندارن لعنتیا.
اره حتما سعیت رو بکن، البته اگه آزمون میدی سعی کن عقب نیفتی، اگر هم ازمون نمیدی سعی کن بودجه بندی هاشون رو برسونی تا آخر سال چیزی نمونه. -
Comrade
10 درصد بود ولی قراره درصدشو کاهش بدن
اصلا با عمومیا کنار نمیام لعنتا خیلی رو مخمن...
هوم ممنون -
Hako در بدبخت شدم یا فرصت دارم؟ گفته است:
اصلا با عمومیا کنار نمیام لعنتا خیلی رو مخمن...
به خصوص دینی و فارسی...
.
-
Ainoor
یازدهم و رو تابستون حسابان +شیمی (فقط فصل3مونده)جمع بندی کردم ..قراره کلاس فیزیک و هندسه هم برم ...نمیدونم بتونم از پسش بربیام -
Hako با برنامه ریزی البته نه اون نجومی هایی که قرار نیست اجرا بشه
یه برنامه ی معقول میشه درستش کرد
و حتی یچیز خیلی عالی ازش در آورد
نگین وقت نیست
خیلیییی هست اگه درست استفاده بشه -
Hako خب نمیدونم در نظر شما استفادهی درست از زمان چطوری هستش
ولی برای شما که یازدهمی ۴ ساعت روزایی که میرین مدرسه و ۷ ساعت روزای تعطیل من دیدم که زدن خیلیم عالیه = ) -
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است
درسته از رقبا عقب افتادی اما اگه بخوای مدام حسرت گذشته رو بخوری میتونی روی حال تمرکز کنی؟ در نتیجه آینده رو هم از دست میدی و تبدیل میشی به یه بازنده واقعی -
Ainoor
چون زود حواسم پرت میشه یهو میبینم ای داد بیداد از 3 ساعت درس خوندن 1 ساعتش و هدر دادم واسه همین میبینم شب شده و از اون ساعت مطالعه ام 3 ساعتی موندهHako میتونین تایم های مطالعتون رو کوتاه کنین
مثلا ۴۵ دقیقه ۴۵ دقیقه بخونین
چیزایی مثل گوشی ، تلویزیون و... رو توی اون تایم مشخص درس خوندن از خودتون دور کنین
(البته از تلویزیون شما باید دور بشین)
و اینکه لازم نیست همون روز اولی در صورتی که عادت ندارین با مدرسه ۴ساعت بخونین روز اول ۲ ساعت باشه بعدش کم کم بهش اضافه کنین
اگه چیزی هم ذهنتون رو مشغول کرده یجایی بنویسین این به تمرکز کمک میکنه -
Hako میتونین تایم های مطالعتون رو کوتاه کنین
مثلا ۴۵ دقیقه ۴۵ دقیقه بخونین
چیزایی مثل گوشی ، تلویزیون و... رو توی اون تایم مشخص درس خوندن از خودتون دور کنین
(البته از تلویزیون شما باید دور بشین)
و اینکه لازم نیست همون روز اولی در صورتی که عادت ندارین با مدرسه ۴ساعت بخونین روز اول ۲ ساعت باشه بعدش کم کم بهش اضافه کنین
اگه چیزی هم ذهنتون رو مشغول کرده یجایی بنویسین این به تمرکز کمک میکنه -
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاءHako سلام
تمام درس های دهم که نیاز نبوده
درس های که پیش نیاز داره باید روی پیش نیاز هاش کار کنی که تو دروس یازدهم به مشکل نخوری
امسال پیش نیاز ها و پایه یازدهم رو خوب کار کن تابستون به اندازه کافی میتونی روی دهم زمان بذاری