سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
بدبخت شدم یا فرصت دارم؟
-
سلام...من تابستون یکم به دهم و تستاش بی توجه بودم..الانم که مدرسه شروع شده به زور پلن اونو هندل کنم و تستای یازدهمو همزمان در طول سال تحصیلیم بزنم دهمم میمونه به نظررتون بدبخت شدم یا امیدی وجود داره ؟
پ.ن:امسال یازدهمم
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
نه باور کن دیر نشده، دو سال وقت داری، فقط به امتحان نهایی بی توجهی نکن، اگر خیلی برات دهم سنگینه میتونی یه سری دروس که ارتباط کمتری با یازدهم دارن مثل فیزیک 1 رو ول کنی، به نظرم خوندن ریاضی 1 کفایت میکنه(اونم نیاز نیست خیلی پیشرفته کار کنی، بیشتر هم به نظرم موضوعی کار کن، مثلا پلن بریز قبل از اینکه برسی به فصل 4 حسابان که مربوط به مثلثاته، فصل 2 ریاضی دهم رو تموم کرده باشی، یا قبل ازاینکه برسی به فصل 2 آمار و احتمال، فصل 6 و 7 ریاضی دهم رو خونده باشی(به خصوص 6)، اگر بتونی یکم شیمی رو هم پیش ببری عالیه، نشد هم خیلی مهم نیست، در حد کتاب بلد باشی توی یازدهم به مشکل نمیخوری، بعدا فرصت برای بیشتر خوندن هست. به خودت خیلی فشار نیار، دست کم هم نگیر، سال دیگه آرزوت میشه که یه سال برگردی عقب.
-
Comrade
میدونی در حدی بلدم که بتونم گلیم خودمو تو یازدهم بکشم بالا ولی نگرانی اصلیم بابت تستایی که نزدم...دهم که زیاد از معدلم راضی نبودم ولی امسال قول جبران به خودم دادم ...
میدونی این هفته روبه رو همه معلمامون اغازین میگیرن از دهم فکر کنم بتونم حداقل در حد مرور دهم و تموم کنم و حس میکنم این به نفع منه!
ممنونم بابت رذاهمناییتت -
Hako اره جبران کن حتما، فکر کنم برای شما تاثیر دهم فقط ده درصد بود، چیز بزرگی رو از دست ندادی. به نظرم در حد روزی یک ساعت روی عمومیا وقت بزار، میدونم سخته واقعا، ولی تاثیر کمی هم ندارن لعنتیا.
اره حتما سعیت رو بکن، البته اگه آزمون میدی سعی کن عقب نیفتی، اگر هم ازمون نمیدی سعی کن بودجه بندی هاشون رو برسونی تا آخر سال چیزی نمونه. -
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است
درسته از رقبا عقب افتادی اما اگه بخوای مدام حسرت گذشته رو بخوری میتونی روی حال تمرکز کنی؟ در نتیجه آینده رو هم از دست میدی و تبدیل میشی به یه بازنده واقعی -
Hako میتونین تایم های مطالعتون رو کوتاه کنین
مثلا ۴۵ دقیقه ۴۵ دقیقه بخونین
چیزایی مثل گوشی ، تلویزیون و... رو توی اون تایم مشخص درس خوندن از خودتون دور کنین
(البته از تلویزیون شما باید دور بشین)
و اینکه لازم نیست همون روز اولی در صورتی که عادت ندارین با مدرسه ۴ساعت بخونین روز اول ۲ ساعت باشه بعدش کم کم بهش اضافه کنین
اگه چیزی هم ذهنتون رو مشغول کرده یجایی بنویسین این به تمرکز کمک میکنه -
Hako سلام
تمام درس های دهم که نیاز نبوده
درس های که پیش نیاز داره باید روی پیش نیاز هاش کار کنی که تو دروس یازدهم به مشکل نخوری
امسال پیش نیاز ها و پایه یازدهم رو خوب کار کن تابستون به اندازه کافی میتونی روی دهم زمان بذاری